Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen & bespaar tot €600 per jaar

Autoverzekering studenten

vergelijk & vind de beste deal!
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
NL
Kenteken onbekend

Website van het jaar 2019
Laagste prijsgarantie via Geld.nl

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
autoverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt
 • 01:26
 • 01:23
 • 01:21
 • 01:19
 • 01:17

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun autoverzekering via Geld.nl.

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

<
 • a.s.r. Autoverzekering
 • ABN-AMRO Autoverzekering
 • AEGON Autoverzekering
 • Allianz Nederland Autoverzekering
 • ANWB Autoverzekering
 • Aon Autoverzekering
 • Centraal Beheer Achmea Autoverzekering
 • Ditzo B.V Autoverzekering
 • FBTO Autoverzekering
 • Hema Autoverzekering
 • ING Autoverzekering
 • Inshared Autoverzekering
 • Kilometerverzekering Autoverzekering
 • Nationale Nederlanden Autoverzekering
 • NowGo Autoverzekering
 • OHRA Autoverzekering
 • Reaal Autoverzekering
 • SNS Autoverzekering
 • Unigarant Autoverzekering
 • Unive Autoverzekering
 • ZEKUR Autoverzekering
 • ZLM Autoverzekering
>

Autoverzekering voor studenten? Start nu met besparen

Het studentenleven is al duur genoeg. Heb je een auto op je naam staan, dan komt er nog een kostenpost bij: de autoverzekering. Die kost je al snel klauwen met geld. En helaas krijg je daar geen studentenkorting op. Om het toch betaalbaar te houden komt autoverzekeringen voor studenten vergelijken van pas. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering voor studenten is gemiddeld 600 euro per jaar. Met goed je studenten autoverzekering vergelijken houd je dus behoorlijk wat geld over in je portemonnee. Geld dat je beter besteedt aan je studieboeken… Of toch aan een zonnige vakantie met vrienden?

Vind de goedkoopste autoverzekering studenten

Een autoverzekering voor studenten vergelijken is makkelijk. Je vergelijkt in vier stappen op premie en voorwaarden:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies je gewenste dekking
 4. Vergelijk autoverzekeringen voor studenten

Top 10 autoverzekeringen voor studenten

Wij hebben de top tien laagste premies voor autoverzekeringen voor studenten voor je in kaart gebracht.

Verzekeraar Dekking Premie/maand
FBTO WA €19,19
Centraal Beheer WA €20,56
Univé WA €22,64
ABN AMRO WA €23,03
ING WA €24,56
Nationale Nederlanden Online WA €24,60
ZEKUR.nl WA €24,99
SNS Bank WA €25,75
Unigarant WA €27,40
Nationale Nederlanden ZPP WA €28,19
Start vergelijken

*De premies zijn berekend voor een Toyota Aygo uit 2009 met een 25-jarige bestuurder uit Dokkum die 5 schadevrije jaren heeft en 7.500 kilometer per jaar rijdt.

Daarnaast hebben we de duurste WA verzekering berekend. Die is 61,52 euro per maand. Kies je de goedkoopste premie, dan bespaar je dus 507,96 euro per jaar!

Waarom autoverzekering student vergelijken op Geld.nl?

Op Geld.nl vind je altijd wel een autoverzekering voor studenten die bij je wensen past. Bij ons vergelijk je namelijk het grootste aanbod autoverzekeringen voor studenten. Wanneer je je keuze hebt gemaakt sluit je de verzekering direct online af.

Grootste aanbod autoverzekering student

Op Geld.nl vind je altijd wel een autoverzekering voor studenten die bij je wensen past. Bij ons vergelijk je namelijk het grootste aanbod autoverzekeringen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt sluit je de verzekering direct online af.

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen voor studenten

Vergelijk grootste aanbod autoverzekeringen voor studenten

Onafhankelijk en actueel autoverzekering student vergelijken

Wij zijn een van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken. Dit houdt in dat de premies en voorwaarden die je vergelijkt niet worden beïnvloed door de autoverzekeraars en dat je niets extra’s betaalt voor onze service. Dit is mogelijk doordat wij de data ontvangen door externe dataleveranciers. Een ander voordeel hiervan is dat de gegevens altijd actueel zijn.

Laagste prijsgarantie op autoverzekering studenten

Bij ons weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je autoverzekering student. Vind je namelijk binnen zeven dagen na het afsluiten ergens anders dezelfde autoverzekering goedkoper? Dan betalen we je het verschil terug plus vijf procent van de premie. Bovendien bieden we op sommige autoverzekeringen sowieso al vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op autoverzekering student

Tegenwoordig zijn steeds meer autoverzekering dagelijks opzegbaar. Maar het komt ook nog voor dat je een jaar aan de autoverzekering voor student vastzit. Als blijkt dat je toch niet tevreden bent, is dat erg vervelend. Daarom heb je veertien dagen bedenktijd. Binnen veertien na het afsluiten zeg je je polis kosteloos op.

Hoge klantwaardering

Studenten die je zijn voorgegaan en via ons een autoverzekering hebben gevonden geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de autoverzekering vergelijking? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken, was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste autoverzekering student gevonden? Pak die besparing!

Je autoverzekering afsluiten gaat via ons of via de website van de verzekeraar, afhankelijk van de afspraken die we met hen hebben. Blijf je op onze site, dan zijn wij je tussenpersoon en meld je schades en wijzigingen direct bij ons. Word je doorgestuurd, dan loopt het verdere contact via de verzekeraar van je keuze

Hoe autoverzekering student aanvragen?

Zo vraag je binnen vijf minuten de autoverzekering voor studenten van je keuze aan:

 • Kies je gewenste autoverzekering
 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Vul je autogegevens in
 • Beantwoord de slotverklaring
 • Gefeliciteerd, je hoort nu officieel tot de club van Geld.nl bespaarders!

Acceptatie autoverzekering student

Je ziet direct na je aanvraag of je voorlopige dekking hebt of niet. In de meeste gevallen mag je direct de weg op. Binnen één tot enkele dagen hoor je of je definitief bent geaccepteerd. Stap je over van verzekering? Zeg dan na de definitieve acceptatie je eventuele oude verzekering op. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Autoverzekering voor studenten: handig om te weten

Een autoverzekering voor studenten is duur genoeg. Daarom geven we je graag wat tips mee om te besparen. We zetten ze voor je op een rij:

1. Risicogroep studenten

Studenten zijn er van alle leeftijden, maar je kunt er niet omheen dat het merendeel onder de 25 jaar is. Voor deze groep is de autoverzekering nog een tikkeltje duurder, omdat je tot en met je 24e tot een risicogroep behoort. Jongeren rijden vaker schade en om dat te compenseren hebben verzekeraars de premie en soms ook het eigen risico verhoogt. Er zijn zelfs verzekeraars die jongeren niet accepteren, vooral niet wanneer zij een dure auto hebben.

2. Autoverzekering student op eigen naam

Je denkt misschien je portemonnee te redden door je autoverzekering op naam van één van je ouders te zetten. Je bespaart zo inderdaad geld, maar wanneer het tijd wordt om de auto te verzekeren op je eigen naam zul je zien dat je dat beter vanaf het begin had kunnen doen. Op de naam van je ouders spaar je namelijk geen schadevrije jaren op en dus ook geen korting. Je hebt dan alsnog een dure autoverzekering!

3. Bespaar met je auto

Er spelen veel factoren mee in je autoverzekering berekenen, natuurlijk ook je auto. Hoe lichter het gewicht en hoe lager de waarde van je auto, des te lager de premie zal zijn. Je bespaart met een lichtgewicht auto ook nog eens op de wegenbelasting!

Tip! Koop je als student een nieuwe auto en zoek je een goede autofinanciering? Ook dan ben je op Geld.nl aan het juiste adres. Vergelijk snel en bespaar tot 700 euro per jaar op je autolening.

4. Zelf WA schade verhalen

Je moet zelf de schade die iemand anders bij jou veroorzaakt verhalen. Je verzekering doet dit niet voor je. Houd daarom altijd een schadeformulier in je auto. Wil je hulp bij het verhalen van schade? Sluit dan een rechtsbijstandverzekering auto af. Je verzekeraar helpt je dan en je krijgt advies bij juridische geschillen.

5.Autoverzekering studenten blijven vergelijken

60 procent van de autobezitters heeft de afgelopen twee jaar niet omgekeken naar zijn autoverzekering. Terwijl er toch continu het een en ander verandert. Dat je twee jaar geleden de laagste premie en beste dekking had, betekent niet dat dit nu nog steeds zo is. Je autoverzekering vergelijken doe je het beste jaarlijks. Sluit je je autoverzekering student via ons af, dan hoef je hier zelf niet aan te denken. Wij checken namelijk jaarlijks je premie en laten het je weten wanneer er een goedkopere autoverzekering voor je is met onze Premie Alert. Dat is makkelijk besparen!

Meer over autoverzekeringen
 • Autoverzekering afsluiten Sluit direct online de autoverzekering af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • Autoverzekering vergelijken Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl en bespaar tot 600 euro per jaar op je autoverzekering.
 • Autoverzekering 18-jarige Als 18-jarige betaal je een relatief hoge premie, omdat je een onervaren bestuurder bent. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering jongeren Omdat verzekeraars jongeren als risicogroep beschouwen, betalen zij een opslag op de premie. Lees er hier meer over.
tc