Geld.nl Zeker van de scherpste deal

Hulp nodig?

040 - 751 39 68

Autoverzekering vergelijken

Vergelijk zelf het grootste aanbod, sluit af met
laagste prijsgarantie en bespaar tot € 300 p/j!
Vergelijk zelf het grootste aanbod, sluit af met
laagste prijsgarantie en bespaar tot € 300 p/j!
Kenteken
Vul hier het kenteken van de te verzekeren auto in.
NL
Postcode
Vul hier de postcode van de verzekeringnemer in.
Combinatie postcode en huisnr. onjuist
optioneel
Geboortedatum
Vul hier de geboortedatum van de verzekeringnemer in.
Schadevrije jaren

Vul hier het aantal schadevrije jaren van de verzekeringnemer in. Een schadevrij jaar is een jaar waarin de verzekeringnemer aantoonbaar verzekerd is geweest zonder schade te rijden die niet op de tegenpartij te verhalen is. Hoe hoger het aantal schadevrije jaren, hoe hoger de korting op de premie.

Houd er rekening mee dat reeds opgebouwde schadevrije jaren niet te gebruiken zijn voor meerdere auto's.

Bespaar tot €300,- per jaar
Slim besparen? Dat is een passende verzekering tegen de scherpste prijs! Ik help je graag.

Laagste prijsgarantie Je betaalt nooit teveel voor je autoverzekering.

Top 10 Autoverzekering Helder overzicht op basis van de scherpste premie.

Wij staan voor je klaar! Onze experts helpen je graag. Bel 040 - 751 39 68.

Klanten waarderen ons met een 8,5 1855 reviews

"Dit is nog eens makkelijk. Een vergelijking maken en direct alles kunnen regelen."

"Via een behulpzame medewerkster een goedkope autoverzekering afgesloten."

"Een duidelijk overzicht en binnen enkele dagen de polis ontvangen."

Daarom Geld.nl

 • Zeer tevreden klanten

  Onze klanten waarderen de overzichtelijke vergelijkingen en de vriendelijkheid van onze medewerkers het meest.

 • Zeker van de beste deals

  Wij helpen je die goede keuze te maken: de beste dekking tegen de scherpste premie.

 • Hulp van onze experts

  Heb je vragen of hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag!

Direct vergelijken
 1. Actueel
 2. Klantenservice
 3. Verantwoording

  Goedkoopste autoverzekering vergelijken en afsluiten via Geld.nl

  In de Autoverzekering vergelijken module van Geld.nl kun je op basis van je gegevens en specifieke wensen bepalen welke autoverzekering voor jou de beste dekking tegen de laagste premie biedt. Door een goede vergelijking te maken vind je dus direct online de goedkoopste autoverzekering van Nederland voor jouw auto. Je kunt al een autoverzekering afsluiten vanaf 12,50 p/m!

  Het merendeel van de data aangaande de voorwaarden en de premies van de autoverzekeringen wordt aangeleverd door de onafhankelijke dataleveranciers Rolls (Kooijmans Software B.V.) en MoneyView. Daarnaast leveren enkele verzekeraars hun data rechtstreeks bij ons aan.

  Autoverzekering 2017 vergelijken - Hoe vergelijken wij?

  Goedkope autoverzekering vergelijken? Door het invullen van enkele gegevens en specifieke wensen vind je hier de beste en goedkoopste autoverzekering 2017 voor jouw situatie. In de Autoverzekering vergelijken module kun je je voorkeuren wat betreft wensen en dekking aangeven. Op basis van deze gegevens gaan wij autoverzekeringen vergelijken en bieden wij jou vervolgens de best passende en goedkoopste autoverzekering.

  De resultaten in de Autoverzekering vergelijken module worden standaard gesorteerd op laagste premie autoverzekering. Daarnaast kun je de overzichten zelf sorteren op aanbieder, klantcijfer, prijs / kwaliteit, polisvoorwaarden en eigen risico. Vervolgens kun je zelf uitgebreid de goedkoopste autoverzekering vergelijken op voorwaarden en dekking.

  Heb je de goedkoopste autoverzekering met de beste voorwaarden gevonden, dan kun je deze goedkope autoverzekering direct afsluiten. Voor bijna alle autoverzekeringen bieden wij kortingen aan. Alles over de kortingen lees je verderop in dit document. De afspraken die wij met autoverzekeraars maken hebben geen invloed op de resultaten die wij tonen in de Autoverzekering vergelijken module. Vergelijk autoverzekeringen daarom eenvoudig op Geld.nl en vind direct online de goedkoopste autoverzekering die bij je past.


  Op basis waarvan kun je bij autoverzekeringen vergelijken bij Geld.nl

  Omdat niet alleen de premie autoverzekering 2017 belangrijk is, maar ook de klantervaringen, kwaliteit, service, voorwaarden en dekking van de autoverzekering, neemt Geld.nl verschillende criteria mee tijdens het autoverzekering vergelijken. De criteria die Geld.nl meeneemt tijdens het autoverzekering vergelijken zijn:

  Klantcijfer
  Het klantcijfer geeft een beeld van de ervaringen van consumenten met een specifieke autoverzekeraar en ondersteunt consumenten bij de keuze voor een goede en goedkope autoverzekeraar.

  De klantcijfers zijn afkomstig van klanten van Geld.nl. Klanten die een autoverzekering via Geld.nl afsluiten worden nadien gevraagd een review te geven over hun autoverzekering. Bijvoorbeeld mensen die schade hebben gehad worden gevraagd over hun ervaring aangaande de schade afwikkeling van de autoverzekeraar.

  Polisvoorwaarden
  De polisvoorwaarden geven inzicht in de dekking en de geboden vergoedingen van de autoverzekering. Tijdens het autoverzekering vergelijken kun je per onderdeel zien welke dekking en vergoeding de verzekeraar biedt.

  Prijs/kwaliteit
  Met de prijs/kwaliteit verhouding wordt de verhouding van de kwaliteit (dekking en polisvoorwaarden) van het product ten opzichte van de prijs uitgedrukt. Een goede dekking tegen een gunstige premie uit zich in een hoge prijs/kwaliteit score. De prijs/kwaliteit verhouding is gebaseerd op vier objectieve waarden:
  • Premie via Geld.nl
  • Polisvoorwaarden van het product
  • Klantcijfer
  • Eigen risico

  Volledigheid Autoverzekering vergelijken module Geld.nl

  Alle autoverzekeraars die via Rolls, MoneyView of rechtstreeks aan ons hun gegevens ter beschikking hebben gesteld, nemen wij mee tijdens het autoverzekeringen vergelijken. Op zoek naar een goede en goedkope autoverzekering? Geld.nl vergelijkt de premies van meer dan 125 Nederlandse autoverzekeringen. Je kunt vervolgens de beste en goedkoopste autoverzekering direct afsluiten.


  Vind die goedkoopste autoverzekering Nederland via Geld.nl

  Geld.nl biedt jou serieus goedkopere autoverzekeringen door de unieke Geld.nl kortingen. Hoe wij dit doen?

  Kortingen via Geld.nl
  Via Geld.nl kun je unieke kortingen krijgen. Daarom geven wij ook de
  laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
  Geld.nl biedt de laagste prijs garantie. Omdat wij scherp onderhandelen met de verzekeraars en onze vergelijking tegen zo laag mogelijke kosten mogelijk maken kunnen wij de beste kortingen bieden.

  Concreet, vind je binnen een week na het afsluiten van je autoverzekering via Geld.nl, dezelfde autoverzekering ergens anders tegen een lager tarief, dan vergoeden wij het verschil plus 5% hiervan gedurende één jaar.

  Je bent dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je verzekering.
  . Hoe wij deze belofte mogelijk maken? Dit rust op twee pijlers. De eerste pijler is dat wij onderhandelen met de autoverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun autoverzekering vergelijken en afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen. De tweede pijler is dat Geld.nl relatief zeer lage operationele kosten kent. Dit realiseren wij door verregaande automatisering. Het nastreven van lage kosten, en dit ten goede laten komen aan onze klanten, is één van onze kernwaarden. Daarom vind je op Geld.nl dus altijd de goedkoopste autoverzekering.


  Hoe verdienen wij aan autoverzekeringen vergelijken? Per afgesloten autoverzekering ontvangen van wij een vergoeding van de autoverzekeraar. Met een aantal autoverzekeraars hebben wij geen samenwerking. Ondanks dat wij geen vergoeding krijgen zijn de producten en prijzen wel opgenomen in onze Autoverzekering vergelijken module, omdat wij zo volledig mogelijk willen zijn en je altijd willen laten zien waar je de goedkoopste autoverzekering kunt afsluiten.

  Een deel van deze vergoeding geven wij direct terug aan jou! Deze aanpak is uniek in Nederland. Dit is de reden dat je via ons dezelfde autoverzekering krijgt, maar dan goedkoper.

  Het restant van de vergoeding, die Geld.nl ontvangt van de autoverzekeraars, wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling en onderhoud van de Autoverzekering vergelijken module, het service team (onze experts die jou kunnen voorzien van advies) en de marketing van Geld.nl. Voor een gezonde bedrijfsvoering hebben wij berekend dat een gemiddelde vergoeding van € 75,- afdoende is (hiermee zijn we één van de goedkoopste autoverzekering vergelijkers in de markt).

  Onafhankelijk & objectief goedkoopste autoverzekering vergelijken

  Geld.nl is onafhankelijk en objectief. De afspraken die gemaakt zijn met de autoverzekeraars hebben geen invloed op de resultaten van het autoverzekering vergelijken. Dit borgen wij door alle mogelijke autoverzekeringen op te nemen en standaard de laagste premie bovenaan te zetten. Daarnaast streven wij naar gelijke verdienste per gesloten polis. Zodoende is er voor ons geen commerciële prikkel.

  Geld.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data en informatie. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de inhoud van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Geld.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de aangeboden data, informatie en inhoud van de site. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


  AFM, Kifid en de KvK

  Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

  Indien je een klacht hebt over de inhoud van de productovereenkomst, dien je dit te richten aan de betreffende aanbieder. Indien je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost kun je je richten tot het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

  Indien je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl kun je je richten tot Geld.nl. De behandeling van elke klacht zal geschieden middels onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

  Je privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.
 4. Voordelen Geld.nl

  Goedkope autoverzekering vergelijken

  Goedkoop auto verzekeren - De rol van Geld.nl

  Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering met de beste voorwaarden? Geld.nl vergelijkt alle mogelijke autoverzekeringen (rond de 125 autoverzekeringen). Momenteel is er veel te doen over de onafhankelijkheid van vergelijkingssites. Veel vergelijkingssites zijn niet transparant over bijvoorbeeld hun verdiensten en de werking van hun Autoverzekering vergelijken module.

  Bij Geld.nl doen we het anders, we zijn juist transparant:
  • Wij ontvangen gemiddeld € 75,- per gesloten autopolis
  • Bij ons staat de goedkoopste autoverzekering altijd bovenaan.
  • Wij zijn 100% transparant over hoe we de vergelijkingen samenstellen en tonen.

  Of er een samenwerking met een verzekeraar is of niet, maakt bij ons niet uit. Onze missie is de consument een 100% goede keuze te laten maken middels onze vergelijkingssite. Dit realiseren wij door een onafhankelijke, complete en transparante vergelijking te bieden. Hierbij hebben wij ons ten doel gesteld altijd voordeel voor de consument te willen bieden. Dit voordeel rust op twee pijlers. De eerste pijler is dat wij onderhandelen met de autoverzekeraars om de scherpste premies te krijgen. Omdat veel mensen via Geld.nl hun autoverzekering vergelijken en afsluiten, kunnen wij deze kortingen regelen. De tweede pijler is dat Geld.nl relatief zeer lage operationele kosten kent. Dit realiseren wij door verregaande automatisering. Door de lage kosten blijft er meer marge over en dit laten wij ten goede komen aan onze klanten. Geld.nl biedt jou dan ook de
  laagste prijs garantie
  Laagste prijs garantie
  Geld.nl biedt de laagste prijs garantie. Omdat wij scherp onderhandelen met de verzekeraars en onze vergelijking tegen zo laag mogelijke kosten mogelijk maken kunnen wij de beste kortingen bieden

  Concreet, vind je binnen een week na het afsluiten van je autoverzekering via Geld.nl, dezelfde autoverzekering ergens anders tegen een lager tarief, dan vergoeden wij het verschil plus 5% hiervan gedurende één jaar.

  Je bent dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je verzekering.
  . Maar naast de scherpste prijs biedt Geld.nl nog veel meer.

  Goedkoopste autoverzekering Nederland dankzij laagste prijs garantie

  Via Geld.nl kun je unieke kortingen krijgen. Daarom geven wij ook de laagste prijs garantie. Hoe wij deze belofte mogelijk maken? Door scherp te onderhandelen met verzekeraars en lage operationele kosten. Hierdoor kunnen we je goedkope autoverzekeringen bieden waar je vervolgens zelf uit kunt kiezen.

  Concreet houdt de laagste prijs garantie het volgende in: Vind je binnen een week, na het afsluiten van je autoverzekering via Geld.nl, dezelfde autoverzekering ergens anders tegen een lager tarief, dan vergoeden wij het verschil plus 5% hiervan gedurende één jaar.

  Je bent dus altijd verzekerd van het beste tarief voor je autoverzekering 2017.

  Jaarlijkse polischeck

  Sluit je via Geld.nl je goedkope autoverzekering af dan checken wij elk jaar of je nog wel steeds die goede voordelige autoverzekering hebt. In een jaar kan namelijk veel veranderen. Er kunnen nieuwe autoverzekeringen gekomen zijn maar voor jezelf kan er ook veel veranderd zijn (bijvoorbeeld doordat je schade hebt gehad of een nieuwe auto hebt gekocht). Per e-mail ontvang je ieder jaar de polischeck.

  Veilig, gratis en eenvoudig autoverzekering vergelijken Nederland

  De Autoverzekering vergelijken module is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om er voor te zorgen dat alle data die je invult vellig is. Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer 12039914.

  Service team

  Geld.nl heeft een eigen klantenservice. Wij vinden het belangrijk dat jij ons kunt benaderen als je vragen hebt over autoverzekeringen vergelijken, polisvoorwaarden of als je hulp nodig hebt bij het afsluiten. Onze adviseurs zijn intern opgeleid en hebben allemaal een diploma. Heb je een vraag dan staat iemand van Geld.nl zowel telefonisch als via de mail altijd direct voor je klaar.

  Snel verzekerd de weg op

  Geld.nl behandelt de aanvragen van autoverzekeringen de gehele week, ook in het weekend, dag en nacht. Hierdoor kun je, in de meeste gevallen, direct veilig en verzekerd de weg op.

  Autoverzekering berekenen & dekking kiezen

  Ga je je autoverzekering vergelijken, dan is het belangrijk goed te kijken welke dekking je nodig hebt. De premie van de autoverzekeringen hangt grotendeels af van de aan de verzekering gekoppelde dekking. Er zijn drie soorten dekkingen:

  • WA autoverzekering
   Dit is de meest beperkte dekking, maar ook meestal de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet je eigen schade.

  • WA + Beperkt casco (ook WA plus genoemd)
   Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan je eigen auto, die je zelf hebt veroorzaakt, wordt niet vergoed.

  • All risk (ook WA + Volledig Casco genoemd)
   De all risk autoverzekering vergoedt, bovenop de vergoedingen die de beperkt casco autoverzekering biedt, alle schade aan je eigen auto, ook als je die zelf hebt veroorzaakt.

   Een WA autoverzekering is meestal het goedkoopst en bovendien verplicht in Nederland. De keuze voor de dekking hangt met name af van het bouwjaar en de waarde van je auto. In de Autoverzekering vergelijken module van Geld.nl geven wij je advies over de keuze qua dekking.
Vergelijk en vind die passende verzekering tegen de scherpste prijs!

Vul je persoonlijke gegevens in.

Wij zoeken de best passende verzekeringen.

Vergelijk, kies en sluit je verzekering af.