Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen

Autoverzekering vergelijken

vind direct de beste deal!
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
NL
Kenteken onbekend

Website van het jaar 2019
Laagste prijsgarantie via Geld.nl

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Vergelijk het grootste aanbod

We zijn de meest complete
autoverzekering vergelijker.

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

“Fijne communicatie met duidelijke info”

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt
 • 10:59
 • 10:56
 • 10:54
 • 10:52
 • 10:50

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun autoverzekering via Geld.nl.

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

<
 • a.s.r. Autoverzekering
 • ABN-AMRO Autoverzekering
 • AEGON Autoverzekering
 • Allianz Nederland Autoverzekering
 • ANWB Autoverzekering
 • Aon Autoverzekering
 • Centraal Beheer Achmea Autoverzekering
 • Ditzo B.V Autoverzekering
 • FBTO Autoverzekering
 • Hema Autoverzekering
 • ING Autoverzekering
 • Inshared Autoverzekering
 • Kilometerverzekering Autoverzekering
 • Nationale Nederlanden Autoverzekering
 • NowGo Autoverzekering
 • OHRA Autoverzekering
 • Reaal Autoverzekering
 • SNS Autoverzekering
 • Unigarant Autoverzekering
 • Unive Autoverzekering
 • ZEKUR Autoverzekering
 • ZLM Autoverzekering
>
Wie vergelijken wij? Wij vergelijken de autoverzekeringen van meer dan 30 autoverzekeraars, zowel op prijs als op voorwaarden. Wil je weten welke verzekeraars we wel en niet vergelijken en waarom? > Bekijk het overzicht
Hoe verdienen wij? Wij bieden je onze autoverzekering vergelijking geheel gratis aan. Hiervoor ontvangen we een vergoeding van de verzekeraar als jij ervoor kiest je autoverzekering via onze site af te sluiten. > Lees hier hoe het precies werkt
Waarom kiezen voor Geld.nl? Geld.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod verzekeraars vergelijkt. Bovendien bieden we je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering en een goede service. > Lees hier over onze voordelen
Veelgestelde vragen
Welke factoren bepalen de premie van mijn autoverzekering?

Autoverzekeraars bepalen de hoogte van je autoverzekering premie op basis van de volgende factoren:

 • Je postcode
 • Je leeftijd
 • Je aantal schadevrije jaren
 • Het merk en model auto dat je wil verzekeren
 • De dagwaarde en beveiliging van de auto
 • Het aantal kilometers dat je grofweg per jaar rijdt
 • De dekkingsvariant van je autoverzekering
Welke dekkingsvariant past het beste bij mijn auto?

Je hebt de keuze uit drie soorten dekkingen voor je autoverzekering: WA, WA + beperkt casco en all risk. Onder meer de leeftijd en waarde van je auto bepalen welke dekking het beste bij je auto past. Tijdens het autoverzekering vergelijken geven we je advies over welk dekkingsvariant het beste bij jouw auto past.

Waar moet ik op letten tijdens het vergelijken van autoverzekeringen?

Uiteraard is de premie van je autoverzekering belangrijk om op te letten tijdens het vergelijken. Maar ook voorwaarden als eigen risico, vervangend vervoer bij schade, etc. zijn van belang. In de autoverzekering vergelijking geven we je inzicht hoe de verschillende verzekeraars scoren op deze factoren. Zo kies je eenvoudig de beste verzekering voor jouw auto.

Waarom moet ik mijn autoverzekering vergelijken via Geld.nl?

Op Geld.nl vergelijk je onafhankelijk het grootste aanbod autoverzekeringen. Dat houdt in dat in onze vergelijking verzekeraars naar voren komen die je bij andere vergelijkingssites niet ziet én dat je de meeste verzekeringen direct via onze site kunt afsluiten. Bovendien bieden we je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering. Je vindt dezelfde autoverzekering dus nergens anders goedkoper!

Kan ik na het afsluiten van een autoverzekering direct de weg op?

Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je een bevestiging met daarin informatie over of je voorlopige dekking hebt of niet. Heb je voorlopige dekking, dan mag je direct de weg op. Binnen één tot enkele dagen krijg je bericht of je definitief geaccepteerd bent of dat de verzekeraar je aanvraag heeft geweigerd. Lees meer over voorlopige dekking.

Autoverzekering

Goedkoopste autoverzekering vergelijken

Iedere autobezitter in Nederland is verplicht zijn auto minimaal WA te verzekeren. Voor veel autobezitters is de autoverzekering, net als de wegenbelasting, een flinke kostenpost. Daarom is het verstandig verzekeraars goed te vergelijken om zo de goedkoopste autoverzekering met de beste voorwaarden te vinden. Er zijn namelijk meer dan 50 verschillende autoverzekeraars, ieder met een andere premie en voorwaarden. Uit onderzoek van Geld.nl blijkt dat het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering oploopt tot wel 600 euro per jaar.

Ondanks de grote verschillen tussen verzekeraars heeft meer dan de helft van de autobezitters de afgelopen twee jaar niet omgekeken naar zijn autoverzekering. Dat is zonde, vinden wij. Er verandert namelijk meer in de autoverzekering-wereld dan je denkt. Verzekeraars passen regelmatig hun premie en voorwaarden aan. De kans is dus groot dus dat je te veel betaalt voor je autoverzekering en dat overstappen van autoverzekering je een mooie besparing oplevert. Daarom raden de AFM, Autoriteit Consument en Markt en de Consumentenbond iedere consument regelmatig hun autoverzekering te vergelijken. In de autoverzekering vergelijking van Geld.nl helpen wij je met het vinden van de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking en voorwaarden.

Zo kun je in vijf stappen jouw goedkope autoverzekering vergelijken

Wil je weten hoeveel jij kunt besparen? Wij helpen je bij het autoverzekering vergelijken en afsluiten! In vijf stappen vergelijk je eenvoudig het grootste aanbod autoverzekeringen op premie en voorwaarden:

 1. Vul je kenteken, postcode en geboortedatum in
 2. Geef aan hoeveel schadevrije jaren je hebt en hoeveel kilometers je per jaar rijdt
 3. Kies de juiste dekking voor je auto
 4. Vergelijk de beste autoverzekeringen in ons overzicht
 5. Kies de beste verzekering voor je auto en sluit deze direct af

Top 10 goedkoopste autoverzekeringen

Wij hebben de top tien laagste premies voor een autoverzekering voor je in kaart gebracht.

Verzekeraar Dekking Premie / maand
FBTO WA € 11,85
Centraal Beheer WA € 12,51
SNS Bank WA € 12,72
Univé WA € 12,81
ZEKUR.nl WA € 13,69
Unigarant WA € 14,23
ABN AMRO WA € 14,23
ANWB WA € 14,97
ING WA € 16,86
Nationale Nederlanden Online WA € 16,87
Start vergelijken *De premies zijn berekend met behulp van een fictief persoon van 33 jaar oud, wonende in Dokkum met een Toyota Aygo, tien schadevrije jaren en een kilometrage van 12.000. De berekening is gemaakt medio augustus 2019.

Naast de top 10 goedkoopste premies hebben we ook de duurste premie per dekkingsvariant berekend. Voor de WA autoverzekering is dat in dit voorbeeld 29,56 euro per maand, oftewel een besparing van 207,60 euro per jaar ten opzichte van de goedkoopste autoverzekering. Voor de beperkt casco en all risk verzekering bedraagt de duurste premie respectievelijk 31,65 en 59,01 euro per maand. Een snelle rekensom laat zien dat je in dit voorbeeld 211,08 euro per jaar bespaart op je beperkt casco verzekering en 427,69 euro per jaar op je all risk verzekering.

Waarom autoverzekering vergelijken op Geld.nl?

Op Geld.nl helpen we je besparen op je autoverzekering. Je zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering start dus met een vergelijking op Geld.nl. Dankzij de voordelen van Geld.nl weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je autoverzekering.

Grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod autoverzekeraars. Je vult enkele gegevens in over je auto en jezelf, selecteert je dekking en wij zetten daarna de best passende autoverzekeringen voor je op een rij. In één oogopslag vind je uit het grote aanbod de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking. Vervolgens vraag je de autoverzekering van je keuze direct online aan.

Vergelijk het grootste aanbod verzekeringen

Autoverzekering vergelijken

Onafhankelijk je autoverzekering vergelijken

Geld.nl is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite. Dat wil zeggen dat wij op geen enkele manier verbonden zijn aan een verzekeraar of andere derde partij en jou dus de eerlijkste autoverzekering vergelijking tonen. Uiteraard werken wij wel samen met verzekeraars, zodat je eenvoudig de autoverzekering van je keuze via Geld.nl kunt vergelijken én afsluiten. De afspraken die wij maken met verzekeraars hebben echter geen invloed op de resultaten die wij tonen. Bovendien kost het je niets extra’s wanneer je de autoverzekering via ons afsluit. Daarom zijn wij een van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Gegarandeerd actuele data in de autoverzekering vergelijking

De data die wij tonen in onze autoverzekering vergelijking krijgen wij aangeleverd van de onafhankelijke dataleveranciers Rolls en Voogd & Voogd. Autoverzekeraars leveren geautomatiseerd hun actuele premies door aan deze partijen. Je hebt dus altijd de meest actuele informatie in onze autoverzekering vergelijking!

Laagste prijsgarantie op je autoverzekering

Wij garanderen je de laagste prijs middels onze laagste prijsgarantie. Concreet houdt dat in: vind je binnen één week na het afsluiten van de autoverzekering ergens anders dezelfde autoverzekering goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug, plus vijf procent van de premie. Je betaalt via ons dus nooit een hogere premie dan bij de verzekeraar of een andere autoverzekering vergelijkingssite. Bij sommige autoverzekeringen bieden we zelfs vijf procent korting op de premie. Zo vind je op Geld.nl zeker de goedkoopste autoverzekering!

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun autoverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de autoverzekering vergelijking? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68. Heb je je autoverzekering afgesloten en rijd je schade? Dan kun je ook je schade melden bij het Service Team van Geld.nl. Wij helpen je dan de geleden schade te claimen.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken, was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Goedkoopste autoverzekering gevonden?

Ga je autoverzekeringen vergelijken heb je de goedkoopste autoverzekering met de beste voorwaarden voor je auto gevonden, dan sluit je deze binnen enkele minuten af. Je autoverzekering afsluiten kan óf direct via onze site, óf we sturen je door naar de website van de verzekeraar. Het ligt aan de afspraken die we met de betreffende autoverzekeraar hebben via welke weg de afsluitprocedure loopt. Welke optie ook voor jou geldt, het aanvragen van de autoverzekering loopt altijd via een vaste procedure.

 1. Kies de gewenste autoverzekering in onze vergelijking
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul je autogegevens in, zoals de meldcode
 4. Beantwoord de slotvragen van de verzekeraar naar waarheid
 5. Gefeliciteerd met je nieuwe autoverzekering!

Acceptatie autoverzekering

Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je een bevestiging met daarin informatie over of je voorlopige dekking hebt of niet. Binnen één tot enkele dagen krijg je bericht of je definitief geaccepteerd bent of dat de verzekeraar je aanvraag heeft geweigerd. Nadat je geaccepteerd bent voor je nieuwe autoverzekering, moet je nog wel even je huidige autoverzekering opzeggen. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Goedkoopste autoverzekering vergelijken: handig om te weten

We willen graag dat je de goedkoopste autoverzekering vindt die het beste past bij je auto en persoonlijke wensen. Daarom geven we je informatie en tips mee voor het vergelijken van autoverzekeringen. Zo wordt de juiste verzekering kiezen voor je auto een eitje! We zetten het voor je op een rij:

1. Waar hangt de premie van mijn autoverzekering vanaf?

Het is moeilijk te zeggen wat de goedkoopste autoverzekering is. Dit is namelijk voor iedereen anders. Wanneer verzekeraars de premie voor je autoverzekering berekenen, kijken ze namelijk naar verschillende factoren, zoals:

 • Je postcode
 • Je leeftijd
 • Je aantal schadevrije jaren
 • Het type auto
 • De dagwaarde auto
 • De beveiliging van de auto
 • Hoeveel kilometer per jaar je rijdt

Deze factoren verschillen per persoon en per auto. Bovendien berekent iedere verzekeraar de premie voor hun autoverzekering op een eigen manier. Daarom verschillen de premies tussen verzekeraars onderling ook enorm. Het maken van een goede vergelijking zorgt er daarom voor dat je de verzekeraar vindt die in jouw specifieke situatie de goedkoopste én beste autoverzekering biedt.

Bepaalde groepen mensen krijgen te maken met een andere premie, bijvoorbeeld omdat zij statistisch gezien meer of juist minder schades rijden. Deze groepen zijn:

2. Welke dekking heb ik nodig voor mijn autoverzekering?

Je hebt keuze uit drie soorten dekkingen voor je autoverzekering:

 • Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
 • Beperkt casco (WA+)
 • Volledig casco (All risk)

In Nederland ben je verplicht je auto minimaal WA te verzekeren. Maar een uitgebreidere dekking is in bepaalde gevallen slimmer. Wanneer kies je voor beperkt casco en wanneer voor een volledig casco dekking? Tijdens het verzekering vergelijken voor je auto geven wij je advies welke dekking het beste bij je auto past. Natuurlijk pas je deze zelf aan als je liever een andere dekking wilt.

WA dekking
De WA autoverzekering vergoedt alleen schade die jij veroorzaakt bij anderen. Meestal wordt aangeraden om auto’s van tien jaar en ouder met deze dekkingsvariant te verzekeren, omdat deze auto’s een wat lagere waarde hebben. De vergoeding die verzekeraars uitkeren bij schade weegt niet op tegen de premie die je betaalt voor een uitgebreidere dekking. Een auto met een lagere waarde uitgebreid verzekeren is dus eigenlijk zonde van je geld.

Beperkt casco autoverzekering
De Beperkt casco autoverzekering, ook wel bekend als de WA plus autoverzekering, dekt naast schade aan anderen ook schade aan je eigen auto door brand, diefstal, storm, hagel, aanrijding met wild en ruitschade. We raden je aan deze dekking te kiezen als je auto tussen de vijf en tien jaar oud is. De dagwaarde van je auto is nog te hoog om alleen WA te verzekeren, maar niet hoog genoeg voor de meest uitgebreide dekking.

Volledig casco autoverzekering
De volledig casco autoverzekering, oftewel de all risk autoverzekering, biedt de meest uitgebreide dekking. Deze vergoedt ook schades aan je eigen auto waaraan je zelf schuld hebt. Kies voor deze dekking wanneer je auto jonger dan vijf jaar is, wanneer je auto nog een hoge dagwaarde heeft of wanneer je een lening voor je auto hebt afgesloten.

3. Aanvullende autoverzekeringen

Naast de basis dekking van je autoverzekering zijn er aanvullende verzekeringen voor situaties die buiten deze standaard dekking vallen.

Schadeverzekering inzittenden
De schade inzittendenverzekering vergoedt direct alle schade van jou en je medepassagiers, dus zowel letselschade als materiële schade. De schade aan de spullen die je met de auto vervoerde tijdens het ongeval wordt ook vergoed. Hierbij wordt niet gekeken naar de schuldvraag. Geïnteresseerd? Ga dan snel de inzittendenverzekering vergelijken.

Verkeersrechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstandverzekering auto vergelijken zorgt voor juridische hulp bij een geschil in het verkeer. De verkeersrechtsbijstandverzekering verhaalt eventuele schade bij de tegenpartij. Let op! Deze is overbodig als je al een rechtsbijstandverzekering hebt met verkeersdekking.

Pechhulp
Pechhulp voorkomt dat je radeloos langs de weg staat bij problemen met je auto. Je belt je verzekeraar en zij komen je auto ter plekken maken of slepen hem naar de garage. Vaak is vervangend vervoer inbegrepen in de dekking. Op onze website kun je ook eenvoudig de pechhulpverzekering vergelijken.

Aanvullende autoverzekering vergelijken
Heb je interesse in een van deze aanvullende verzekeringen? Tijdens het vergelijken op Geld.nl filter je eenvoudig het overzicht zodat je de premies te zijn krijgt met de gekozen aanvullende verzekering.

4. Bewaar je autoverzekering vergelijking

Kun je om wat voor reden dan ook even niet verder met de autoverzekering vergelijking? Laat ons je e-mailadres weten en je ontvangt de top tien goedkoopste autoverzekeringen in je mailbox. Op een later moment kun je dan rustig verder vergelijken.

5. Voorlopige dekking autoverzekering

Zonder autoverzekering mag je de weg niet op. Heb je momenteel geen autoverzekering, dan moet je eerst wachten totdat je aanvraag goedgekeurd is voordat je mag rijden. Dit duurt soms meerdere dagen en dat is niet handig. Gelukkig is er de voorlopige dekking. Je bent dan verzekerd volgens je aanvraag totdat de autoverzekering definitief is geaccepteerd of geweigerd.

Voorwaarden voorlopige dekking
Je krijgt niet altijd voorlopige dekking, de voorwaarden van verzekeraars verschillen. Na je aanvraag ontvang je een bevestiging of je voorlopige dekking hebt of niet. Het wil niet zeggen dat je niet wordt geaccepteerd als je geen voorlopige dekking krijgt.

6. Autoverzekering Premie Alert

Er verandert veel in een jaar. Premies en dekkingen kunnen wijzigen of je persoonlijke situatie verandert. Misschien heb je een schade gehad of ben je verhuisd. Om zeker te zijn dat je de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking hebt, is het verstandig ieder jaar opnieuw je autoverzekering te vergelijken. Sluit je een autoverzekering af via Geld.nl, dan doen wij dit voor je met een jaarlijkse Premie Alert. Zo hoef je er zelf niet aan te denken. Dat is makkelijk besparen!

Voordelen Geld.nl

Autoverzekering vergelijken en de rol van Geld.nl

Onafhankelijk, eenvoudig en transparant; dat is Geld.nl. We willen je op een makkelijke manier laten besparen zonder dat daar enige bezorgdheid aan te pas komt. Daarom is de informatie die wij tonen eerlijk en overzichtelijk. Niet alleen in onze autoverzekering vergelijking, ook in de vergelijkingen van andere verzekeringen. Zo zie je snel bij welke verzekeraar je het goedkoopst uit bent.

100% onafhankelijk

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verzekeringen en bancaire producten. We worden niet gefinancierd door een verzekeraar of andere financiële dienstverleners. Daardoor sta jij als consument op nummer één. We vinden het belangrijk dat je een goede autoverzekering vindt tegen de laagste premie. Om dit waar te maken zorgen we dat je altijd een 100 procent onafhankelijke vergelijking krijgt. Hiervoor werken wij samen met de onafhankelijke dataleveranciers Rolls (Kooijmans Software) en Voogd & Voogd, zodat wij een goed beeld van autoverzekeraars kunnen bieden.

We zijn geen onderdeel van een verzekeraar, maar hebben wel afspraken gemaakt met hen over de verwerking van de autoverzekering aanvragen. Deze hebben echter geen invloed op de resultaten die wij tonen in de vergelijking. De goedkoopste autoverzekering staat altijd bovenaan, ook als we geen afspraken hebben met die verzekeraar. Dat is wel zo eerlijk!

100% transparant

Bij Geld.nl zijn we transparant over de werking en de verdiensten van onze autoverzekering vergelijking.

Hoe wij autoverzekeringen vergelijken

In onze autoverzekering vergelijking tonen we naast de premie ook andere kenmerken waarop je de verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijkt:

 • Klantcijfer: Het klantcijfer is afkomstig van Geld.nl en geeft een beeld van de ervaringen van consumenten die de betreffende autoverzekering hebben en helpt je bij het maken van de juiste keuze.
 • Polisvoorwaarden: De polisvoorwaarden geven inzicht in de dekking en de geboden vergoedingen van de autoverzekering. Wij hebben de kleine lettertjes alvast voor je gelezen en helder op een rij gezet. Tijdens het autoverzekering vergelijken zie je per onderdeel welke dekking en vergoeding de verzekeraar biedt.
 • Prijs/kwaliteit: Met de prijs/kwaliteit verhouding drukken we de verhouding van de kwaliteit (dekking en polisvoorwaarden) van het product ten opzichte van de premie uit. Een goede dekking tegen een gunstige premie uit zich in een hoge prijs/kwaliteit score. De prijs/kwaliteit verhouding is gebaseerd op vier objectieve waarden: de premie via Geld.nl, de polisvoorwaarden en het eigen risico.

Hoe wij verdienen

Wij hebben met veel verzekeraars afspraken gemaakt zodat je de autoverzekering van je keuze direct via Geld.nl kunt aanvragen bij de verzekeraar. Voor het afsluiten van deze verzekering ontvangen wij een vergoeding van de verzekeraar van gemiddeld 37,50 euro per jaar per verzekering. Jij betaalt hiervoor niets extra’s. Met een aantal verzekeraars werken wij niet samen. Het wel of niet samenwerken heeft geen invloed op de resultaten van de autoverzekering vergelijking.

Laagste prijsgarantie

Geld.nl biedt je de laagste prijsgarantie. Dat houdt het volgende in: vind je binnen één week na het afsluiten van je autoverzekering via Geld.nl dezelfde autoverzekering ergens anders tegen een lager tarief, dan vergoeden wij het verschil plus vijf procent hiervan gedurende één jaar.

Jaarlijkse Premie Alert

Kies je voor een autoverzekering via Geld.nl, dan checken wij elk jaar of je nog steeds de goedkoopste autoverzekering hebt. In één jaar kan er namelijk veel veranderen. Er kunnen nieuwe autoverzekeringen op de markt gekomen zijn, je kunt een schade hebben gehad of misschien heb je een nieuwe auto. Per e-mail ontvang je daarom jaarlijks de Premie Alert, zodat je zeker bent van de beste deal.

Veilig, gratis en eenvoudig

De autoverzekering vergelijking op Geld.nl is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

AFM, Kifid en de KVK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Indien je een klacht hebt over de inhoud van de productovereenkomst, dien je dit te richten aan de betreffende aanbieder. Indien je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost kun je je richten tot het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Indien je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl kun je je richten tot Geld.nl. De behandeling van elke klacht geschiedt middels onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

Je privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Klantenservice

Hulp nodig? Onze deskundige medewerkers staan elke werkdag voor je klaar.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Actueel
Veelgestelde vragen
Meer over autoverzekeringen
 • Autoverzekering afsluiten Sluit direct online de autoverzekering af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • All risk autoverzekering De all risk autoverzekering vergoedt vrijwel alle schade aan je auto. Vind hier direct de best passende all risk verzekering.
 • Beperkt casco autoverzekering De beperkt casco autoverzekering vergoedt naast schade die je aan andere auto’s toebrengt bepaalde schades aan je eigen auto.
 • Autoverzekering jongeren Omdat verzekeraars jongeren als risicogroep beschouwen, betalen zij een opslag op de premie. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering berekenen Hier kun je direct online de verzekeringspremie voor jouw auto berekenen van het grootste aanbod verzekeraars.
 • Goedkoopste WA autoverzekering Iedereen met een auto moet verplicht een WA verzekering afsluiten. Vind hier direct de voordeligste WA verzekering.
tc