Website van het jaar 2020

Autoverzekering vergelijken

vind altijd de beste deal!
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
Kenteken onbekend

DD-MM-JJJJ

Unieke kortingen tot 15%

 • Unieke Geld.nl korting tot 15%
 • Actie! Tot € 35 cadeau via Geld.nl
 • 100% onafhankelijk vergelijken
Vergelijk het grootste aanbod Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
autoverzekering vergelijker.

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
9,1
  517 klantreviews
10,0   "Top" Jan Schoonbeek 06 april 2021
10,0   "Alles ontvangen zoals beloofd" I Charitakis 29 maart 2021
8,0   "Super makkelijk kiezen" BJA Smit 29 maart 2021
Alle reviews bekijken
De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Wie vergelijken wij? Wij vergelijken de autoverzekeringen van meer dan 30 autoverzekeraars, zowel op prijs als op voorwaarden. Wil je weten welke verzekeraars we wel en niet vergelijken en waarom? Bekijk het overzicht
Hoe verdienen wij? Wij bieden je onze autoverzekering vergelijking geheel gratis aan. Hiervoor ontvangen we een vergoeding van de verzekeraar als jij ervoor kiest je autoverzekering via onze site af te sluiten. Lees hier hoe het precies werkt
Waarom kiezen voor Geld.nl? Geld.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod verzekeraars vergelijkt. Bovendien bieden we je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering en een goede service. Lees hier over onze voordelen

Veelgestelde vragen

Meer weten over autoverzekeringen en autoverzekeringen vergelijken? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Welke factoren bepalen de premie van mijn autoverzekering?

De autoverzekering premie is voor iedereen anders. Autoverzekeraars kijken namelijk naar de volgende factoren om te bepalen hoe duur of goedkoop je autoverzekering wordt:

 • Je adres (premies verschillen bij sommige verzekeraars zelfs per huisnummer)
 • Je leeftijd
 • Je aantal schadevrije jaren
 • De auto die je wilt verzekeren (merk, model, waarde en beveiliging)
 • Het aantal kilometers per jaar dat je ongeveer rijdt
 • De dekkingsvariant (WA, WA+ of all risk) die je kiest
Welke dekking past het beste bij mijn auto?

Er bestaan in Nederland drie soorten dekkingen voor je autoverzekering: WA, WA + beperkt casco en all risk. Welke het beste is voor jouw auto, hangt vooral af van de leeftijd en de waarde van je auto. Lees hier meer over in het artikel ‘Welke autoverzekering past bij mij?’. Goed om te weten: Tijdens je autoverzekering vergelijken op Geld.nl geven we je advies over welk dekkingsvariant het beste bij jouw auto past.

Waar moet ik op letten tijdens het vergelijken van autoverzekeringen?

De premie van je autoverzekering is een belangrijke factor bij je zoektocht naar een goedkope autoverzekering. Bij WA verzekeringen verschillende de voorwaarden van de autoverzekeringen zelfs nauwelijks. De goedkoopste autoverzekering is dan de beste deal! Kies je voor een WA+ of all risk dekking? Kijk dan ook even goed naar de voorwaarden tijdens het autoverzekering vergelijken. In de vergelijking hebben we de belangrijkste voorwaarden voor je op een rij gezet. Zo kies je eenvoudig de beste autoverzekering voor jouw auto.

Waarom moet ik mijn autoverzekering vergelijken via Geld.nl?

Je vergelijkt op Geld.nl 100% onafhankelijk het grootste aanbod autoverzekeringen. Dat houdt in dat in onze vergelijking verzekeraars naar voren komen die je bij andere vergelijkingssites niet ziet. Ook kun je de meeste verzekeringen direct via onze site afsluiten. Naast het grootste aanbod bieden we je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering. Je vindt dezelfde autoverzekering dus nergens anders goedkoper! Lees hier meer over de voordelen van Geld.nl.

Kan ik na het afsluiten van een autoverzekering direct de weg op?

Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je een bevestiging. Daarin staat of je voorlopige dekking hebt. Heb je voorlopige dekking, dan mag je direct de weg op. Krijg je de voorlopige dekking niet, dan moet je nog even wachten. Binnen één tot enkele dagen krijg je bericht of je definitief geaccepteerd bent. Lees meer over voorlopige dekking.

Hoe weet ik hoeveel schadevrije jaren ik heb?

Bij je zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering zijn je schadevrije jaren erg belangrijk. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe meer korting je krijgt op je premie. Hoeveel schadevrije jaren je precies hebt, staat op de polis van je huidige autoverzekering. Heb je die niet? Geen probleem! Tijdens je autoverzekering vergelijken op Geld.nl helpen we je een goede schatting te maken.

Hoe vind ik de goedkoopste autoverzekering op Geld.nl?

Op Geld.nl vergelijk je 100% onafhankelijk het grootste aanbod autoverzekeringen. Je vult enkele gegevens in over jezelf en je auto. Wij tonen je dan overzichtelijk de premies voor alle autoverzekeringen die passen bij jouw wensen en situatie. De goedkoopste autoverzekering staat altijd bovenaan. Je kunt meestal deze autoverzekering direct online afsluiten.

Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Amanda Bulthuis
Bronnen

De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op maandag 10 mei 2021. De volgende bronnen zijn hier onder andere voor geraadpleegd:

bronnen
Geld.nl was recent te zien bij Bekijk alle media-optredens
Onderzoek autoverzekeringen

Met ruim vijftien jaar ervaring, miljoenen websitebezoeken en autoverzekering vergelijkingen en tienduizenden afgesloten autoverzekeringen, is Geld.nl dé expert op het gebied van autoverzekeringen vergelijken. Bovendien heeft Geld.nl veel inzicht in de keuzes die consumenten maken. Deze inzichten delen wij regelmatig met de pers. Bekijk hieronder voorbeelden van recent onderzoek op het gebied van autoverzekeringen:

onderzoek
Zojuist overgestapt

21.557

Autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken

Hoelang zit jij al bij dezelfde autoverzekeraar? Een jaar of langer? Dan is de kans groot dat je teveel betaalt voor je verzekering voor je auto en dat je bij een andere verzekeraar een goedkope autoverzekering vindt. Dit komt doordat autoverzekeraars regelmatig hun premie veranderen, je auto ouder is geworden en jij weer een schadevrije jaar erbij hebt opgebouwd (hopelijk). Allemaal factoren die ervoor zorgen dat je auto verzekeren bij een andere verzekeraar nu voor jou wellicht voordeliger is. Elk jaar goed je autoverzekering vergelijken en de goedkoopste autoverzekering met de beste voorwaarden vinden levert je daarom een mooie besparing op. Alleen zo ben je steeds opnieuw zeker van de beste deal!

Je autoverzekering vergelijken, een goedkope autoverzekering vinden en overstappen is eenvoudiger dan je denkt. Uit onderzoek in opdracht van de Autoriteit Consument en Markt blijkt dat 92 procent van de mensen die verzekeringen vergelijken en overstappen van autoverzekering dit gemakkelijk vond. Dus, waar wacht je nog op?

In 5 stappen autoverzekering vergelijken

In de autoverzekering vergelijking op Geld.nl maken we je het heel gemakkelijk. Je vult enkele gegevens in over jezelf en je auto. Vervolgens zetten wij het grootste aanbod verzekeringen voor je auto overzichtelijk voor je op een rij en vind je direct die goede én goedkope autoverzekering. Je doorloopt 5 stappen:

 1. Vul je kenteken, postcode en geboortedatum in
 2. Geef aan hoeveel schadevrije jaren je hebt en hoeveel kilometers per jaar je rijdt
 3. Kies de gewenste dekking voor je auto
 4. Vergelijk het grootste aanbod autoverzekeringen in ons overzicht
 5. Kies de beste deal voor je auto en sluit deze direct af!

Goedkoopste autoverzekering

Heb je de beste én goedkoopste autoverzekering voor je auto gevonden? Sluit deze dan binnen enkele minuten af. Je goedkope autoverzekering afsluiten kan op twee manieren: óf direct via onze site, óf we sturen je door naar de website van de verzekeraar. Je doorloopt hierbij altijd de volgende stappen:

 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Vul de gegevens in over je auto, zoals de meldcode
 • Beantwoord de slotvragen
 • Gefeliciteerd met je nieuwe verzekering voor auto!

Acceptatie autoverzekering

Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je een bevestiging. Hierin staat ook of je voorlopige dekking hebt. Als je voorlopige dekking krijgt, mag je direct met je auto de weg op. Anders moet je nog even wachten op acceptatie van de verzekeraar. Meestal krijg je binnen één dag bericht of je definitief geaccepteerd bent.

Nadat je geaccepteerd bent voor je nieuwe autoverzekering, moet je nog wel je huidige verzekering auto opzeggen. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Top 10 goedkope autoverzekeringen

Om je een beeld te geven van wat je auto verzekeren ongeveer kost, hebben we de top 10 laagste premies voor een auto verzekeren voor je in kaart gebracht. Deze premies zijn gebaseerd op een voorbeeldscenario. Wil je precies weten wat voor jouw auto de laagste premie is? Maak dan een persoonlijke vergelijking door op de button onder de tabel te klikken en vind een goede én goedkope autoverzekering voor jouw situatie.

Top 10 goedkoopste autoverzekeringen
Verzekeraar Dekking Premie / maand
FBTO WA € 11,86
Centraal Beheer WA € 12,49
SNS Bank WA € 12,72
ABN AMRO WA € 14,23
ZEKUR.nl WA € 14,41
Ditzo WA € 14,68
Unigarant WA € 14,81
ANWB WA € 15,19
Univé WA € 15,69
a.s.r. WA € 18,31

Start vergelijken ➔

*De premies zijn berekend met behulp van een fictief persoon van 33 jaar oud, wonende in Dokkum met een Toyota Aygo, tien schadevrije jaren en een kilometrage van 12.000. De berekening is gemaakt medio mei 2020.

Naast de top 10 goedkoopste autoverzekeringen hebben we ook voor verschillende soorten auto’s en bestuurders berekend hoeveel ze kunnen besparen. Uit ons onderzoek blijkt dat het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering oploopt tot wel 600 euro per jaar.

Waarom autoverzekering vergelijken op Geld.nl?

Met onze autoverzekering vergelijking helpen we je een goede én goedkope autoverzekering te vinden. Dankzij onderstaande voordelen van Geld.nl weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je autoverzekering.

Grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Zo weet je zeker dat je de beste en goedkoopste autoverzekering vindt voor jouw persoonlijke wensen en situatie en betaal je niet onnodig te veel premie.

Autoverzekering vergelijken

Auto verzekeren met unieke kortingen

Op Geld.nl krijg je unieke kortingen die oplopen tot 15% op je premie. Ga je je auto verzekeren via Geld.nl, dan krijgen wij een vergoeding van de verzekeraar. Een deel van het geld van wat wij verdienen, geven we terug aan jou! Dit doen we door op verschillende autoverzekeringen unieke kortingen te geven, oplopend tot wel 15% van je premie. Je betaalt dan een lagere premie dan bij de verzekeraar zelf of op andere vergelijkingssites.

Laagste prijsgarantie op verzekering auto

Dat brengt ons meteen bij het volgende voordeel: je betaalt voor je verzekering voor auto op Geld.nl nooit meer dan bij deze verzekeraar zelf of een andere autoverzekering vergelijker. Dat noemen we de laagste prijsgarantie. Vind je ergens anders dezelfde autoverzekering toch goedkoper? Dan betalen wij je het verschil plús 5 procent.

100% onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekeraar of financiële partij. Geen enkele partij heeft dus invloed op onze autoverzekering vergelijking. Zo garanderen wij jou een 100% onafhankelijke vergelijking.

Auto verzekeren met gratis cadeau

Naast dat je via Geld.nl gegarandeerd de beste deal voor je autoverzekering vindt en unieke kortingen op je premie krijgt, geven we je ook vaak een cadeau als je je auto via Geld.nl verzekert. Momenteel krijg je tot € 35 cadeau bij je verzekering voor auto. Je krijgt dit cadeau alleen bij Geld.nl. Zo vind je bij ons niet alleen de beste deal, maar krijg je ook nog eens iets extra’s. Zie het als de allerbeste deal!

Beste autoverzekering vergelijkingssite

Klanten waarderen het autoverzekering vergelijken op Geld.nl met een dikke negen. Daarnaast zijn wij voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar.  In 2020 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Lees hier meer over de uitslag.

Auto verzekeren Premie Alert

Ook als je eenmaal klant bent bij Geld.nl, blijven we voor je klaar staan. Zo checken wij elk jaar opnieuw of de huidige verzekering van je auto nog steeds de goedkoopste en beste passende autoverzekering is voor jou. Vinden we ergens anders een betere deal? Dan krijg je direct bericht en kun je overstappen. Je hoeft zelf dus helemaal nergens aan te denken. Dat is makkelijk besparen!

Beste én goedkoopste autoverzekering

We willen graag dat jij de beste keuze maakt als jij je auto gaat verzekeren. Dit is dus niet alleen de goedkoopste autoverzekering, maar vooral ook een verzekering die past bij je auto en persoonlijke wensen. Om deze keuze goed te maken, zijn twee zaken heel belangrijk: de dekking en welke aanvullende verzekeringen je kiest voor je auto.

Auto verzekeren en dekking

De dekking van de verzekering voor je auto is een belangrijke keuze. Je te uitgebreid verzekeren kost je onnodig veel premie. Maar andersom kost een te krappe dekking je veel geld bij een schade. Het is dus erg belangrijk de juiste dekking te kiezen. Er bestaan drie soorten dekkingen:

 • De WA autoverzekering – Dit is de dekking die je minimaal verplicht moet afsluiten. Deze verzekering vergoedt schades die je met je auto toebrengt bij anderen. Schade aan je eigen auto is hierbij niet verzekerd. Deze dekking raden we aan bij auto’s van 10 jaar of ouder. Zo’n auto is vaak flink in waarde gedaald. Als je een uitgebreidere dekking neemt, betaal je meer premie, terwijl je weinig vergoed krijgt bij schade aan je eigen auto.
 • De beperkt casco autoverzekering – Deze dekking, ook wel bekend als de WA plus autoverzekering, dekt naast schade aan anderen ook enkele schades aan je eigen auto, zoals brandschade, ruitschade en diefstal. Schade door je eigen schuld valt niet onder deze dekking. Is je auto tussen de 6 en 10 jaar oud, dan raden wij deze dekking aan.
 • De all risk autoverzekering - Deze dekking, ook wel bekend als volledig casco, biedt de meest uitgebreide dekking. Deze vergoedt ook schades aan je eigen auto waaraan je zelf schuld hebt. Kies voor deze dekking wanneer je auto jonger dan vijf jaar is, wanneer je auto nog een hoge dagwaarde heeft of wanneer je een lening voor je auto hebt afgesloten.

Goed om te weten! In je autoverzekering vergelijking op Geld.nl geven we je advies over welk dekkingsvariant het beste bij jouw auto past. Zo helpen we je de juiste keuze te maken.

Aanvullende autoverzekeringen kiezen

Tijdens het autorijden kun je ook te maken krijgen met dingen die niet standaard onder de autoverzekering vallen. Denk aan de gevolgen voor mensen die met je meerijden of een juridisch conflict met de tegenpartij bij een ongeval. Voor zulke dingen kun je je aanvullend verzekeren. Tijdens het autoverzekering vergelijken kun je zelf aangeven of je deze aanvullende autoverzekeringen wilt of niet.

Schadeverzekering inzittenden
Met een schadeverzekering inzittenden verzeker je jezelf, de mensen die bij je in de auto zitten en de spullen in de auto. Stel dat jij of een passagier blijvend invalide raakt, dan heeft dat natuurlijk ingrijpende gevolgen. Je moet aanpassingen doen in het huis en kan misschien niet meer werken, waardoor je inkomsten dalen. Voor enkele euro’s per maand heb je dit risico afgedekt. Wij raden je daarom echt aan deze verzekering af te sluiten. Ga direct de inzittendenverzekering vergelijken.

Verkeersrechtsbijstandverzekering
Betrokken raken bij een ongeval is al vervelend genoeg. Maar wat als je de schade vergoed moet krijgen van een tegenpartij die niet meewerkt? Een rechtsbijstandsverzekering auto helpt je om de schade zo snel mogelijk afgehandeld te krijgen en je schadevergoeding te ontvangen. Voor een paar euro extra heb je de zekerheid van professionele hulp bij het verhalen van schade.

Goedkope autoverzekering voor speciale doelgroepen

Voor sommige groepen mensen hanteren autoverzekeraars een opslag op de premie, omdat zij statistisch gezien meer of juist minder schades rijden. Op deze pagina’s lees je meer over de autoverzekering berekenen voor deze groepen en waar je specifiek op moet letten:

Voordelen Geld.nl

Autoverzekering vergelijken – Waarom Geld.nl?

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod autoverzekeringen. Zo maak je zonder zorgen verantwoord de beste keuze. We geven je een eerlijk en duidelijk overzicht van alle autoverzekeringen die passen bij jouw situatie. Zo zie je 100% onafhankelijk welke autoverzekering voor jouw de beste en goedkoopste is.

Je profiteert op Geld.nl van de volgende voordelen:

Grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken

Je vergelijkt op Geld.nl het grootste aanbod autoverzekeringen. Dit betekent dat je in onze vergelijking autoverzekeraars ziet die je op andere vergelijkingssites niet ziet. Zo weet je zeker dat de beste en goedkoopste autoverzekering voor jou ertussen staat. Je vindt dus gegarandeerd de beste deal voor je autoverzekering!

100% onafhankelijk en actueel vergelijken

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verzekeringen en bancaire producten. Dit betekent dat geen enkele verzekeraar of financiële dienstverlener invloed heeft op je vergelijking. Zo garanderen wij jou een 100% onafhankelijke vergelijking. We vinden het belangrijk dat je een goede autoverzekering vindt tegen de laagste premie. Hiervoor werken wij samen met de onafhankelijke dataleveranciers Rolls (Kooijmans Software), zodat wij de actuele premies en voorwaarden van alle autoverzekeringen kunnen tonen.

We zijn geen onderdeel van een verzekeraar, maar hebben wel afspraken met ze gemaakt over de verwerking van de autoverzekering aanvragen. Deze afspraken hebben echter geen invloed op de resultaten die wij tonen in de autoverzekering vergelijking. De goedkoopste autoverzekering staat altijd bovenaan, ook als we geen afspraken hebben met die verzekeraar. Dat is wel zo eerlijk!

Unieke kortingen

Op Geld.nl krijg je unieke kortingen die oplopen tot 15% op je premie. Als je via Geld.nl een autoverzekering afsluit, krijgen wij een vergoeding van de verzekeraar. Een deel van het geld van dat wij verdienen, geven we terug aan jou! Dit doen we door op verschillende autoverzekeringen unieke kortingen te geven, oplopend tot wel 15 procent! Je betaalt dan een lagere premie als je de verzekering via Geld.nl afsluit dan als je deze bij de verzekeraar zelf of andere vergelijkingssites. In je autoverzekering vergelijking zie je direct bij welke autoverzekeringen je korting krijgt en hoeveel dat is.

Laagste prijsgarantie

Dat brengt ons meteen bij het volgende voordeel: je betaalt voor je autoverzekering op Geld.nl nooit meer dan bij deze verzekeraar zelf of een andere autoverzekering vergelijker. Doordat de premies via Geld.nl gelijk of zelfs lager zijn dan via de verzekeraar zelf, bieden wij je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering. Vind je binnen één week na het afsluiten van je autoverzekering via Geld.nl dezelfde autoverzekering ergens anders tegen een lager tarief, dan vergoeden wij het verschil plus vijf procent hiervan gedurende één jaar. Meer informatie lees je in het artikel over de laagste prijsgarantie van Geld.nl.

Gratis cadeau bij je autoverzekering

Naast dat je via Geld.nl gegarandeerd de beste deal voor je autoverzekering vindt en unieke kortingen op je premie krijgt, geven we je ook vaak een cadeau als je via Geld.nl een autoverzekering afsluit. Momenteel krijg je tot € 35 cadeau bij je autoverzekering. Je krijgt dit cadeau alleen bij Geld.nl. Zo vind je bij ons niet alleen de beste deal voor je autoverzekering, maar krijg je ook nog eens iets extra’s. Zie het als de allerbeste deal!

Hoge klantwaardering

Klanten die eerder via Geld.nl hun autoverzekering afsloten, waarderen ons met gemiddeld een dikke 9. Kortom, een zeer hoge klantwaardering. Vooral het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de autoverzekering vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd voor de Website van het Jaar

Geld.nl is in 2017, 2018, 2019 en 2020 genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 waardeerden de stemmers Geld.nl met een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Dit was ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Getipt door NRC

Geld.nl is door NRC, een van de grootste landelijke dagbladen, getipt als goede vergelijkingssite die je stap voor stap door de keuzemogelijkheden loodst. Je leest de aanbeveling van het NRC hier.

100% transparant autoverzekering vergelijken via Geld.nl

Bij Geld.nl zijn we transparant over hoe wij autoverzekeringen vergelijken en hoe wij hieraan verdienen.

Hoe wij autoverzekeringen vergelijken

In onze autoverzekering vergelijking staat de verzekering met de laagste premie altijd bovenaan. Daarnaast tonen we ook andere kenmerken waarop je de verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijkt:

 • Klantcijfer: Het klantcijfer is afkomstig van Geld.nl. Dit cijfer geeft een beeld van de ervaringen van consumenten die de betreffende autoverzekering hebben en helpt je bij het maken van de juiste keuze.
 • Polisvoorwaarden: De polisvoorwaarden geven inzicht in de dekking en vergoedingen van de autoverzekering. Wij hebben de kleine lettertjes alvast voor je gelezen en de belangrijkste voorwaarden helder op een rij gezet.Tijdens het autoverzekering vergelijken zie je per onderdeel welke dekking en vergoeding de verzekeraar biedt.
 • Prijs/kwaliteit: Met de prijs/kwaliteitsscore geven wij aan hoe goed wij een verzekering vinden voor jouw auto. We kijken daarbij niet alleen naar de premie, maar ook naar de voorwaarden, namelijk:
  • Eigen risico
  • Vervangend vervoer
  • Vergoeding bij diefstal/total loss
  • Vrije keuze schadehersteler
  • Opzegtermijn in 1ste jaar
  • Telefonische bereikbaarheid

Hoe wij verdienen

Wij hebben met veel verzekeraars afspraken gemaakt zodat je de autoverzekering van je keuze direct via Geld.nl kunt aanvragen bij de verzekeraar. Voor het afsluiten van een autoverzekering ontvangen wij een vergoeding van de verzekeraar van gemiddeld 37,50 euro per jaar per verzekering.

Met een aantal verzekeraars werken wij niet samen. Het wel of niet samenwerken heeft geen invloed op de resultaten van de autoverzekering vergelijking.

Veilig, gratis en eenvoudig

De autoverzekering vergelijking op Geld.nl is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

AFM, Kifid en de KVK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst? Dan dien je die in bij de betreffende aanbieder. Als je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost, stuur je de klacht naar het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl, neem je contact op met ons. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

We waarborgen je privacy. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Klantenservice

Hulp nodig? Onze deskundige financiële experts staan elke werkdag voor je klaar.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Actueel
Meer over autoverzekeringen vergelijken
 • Autoverzekering afsluiten Direct je auto verzekeren? Sluit direct online een verzekering voor je auto af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • All risk autoverzekering De all risk verzekering auto vergoedt vrijwel alle schade aan je auto. Vind hier direct de best passende all risk verzekering.
 • Beperkt casco autoverzekering De beperkt casco verzekering vergoedt naast schade die je aan andere auto’s toebrengt bepaalde schades aan je eigen auto.
 • Autoverzekering jongeren Omdat verzekeraars jongeren als risicogroep beschouwen, betalen zij een opslag op de premie. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering berekenen Hier kun je direct online de verzekeringspremie voor jouw auto berekenen van het grootste aanbod verzekeraars.
 • Goedkoopste WA autoverzekering Iedereen met een auto moet verplicht een WA verzekering afsluiten. Vind hier direct de voordeligste WA verzekering.
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten
tc