Website van het jaar 2020

Autoverzekering vergelijken

vind altijd de beste deal!
Kies je autoverzekeringBespaar tot €600 p.j.
Kenteken onbekend

DD-MM-JJJJ

Unieke kortingen tot 15%

 • Unieke Geld.nl korting tot 15%
 • Actie! Tot € 35 cadeau via Geld.nl
 • 100% onafhankelijk vergelijken
Vergelijk het grootste aanbod Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
autoverzekering vergelijker.

Laagste prijsgarantie Laagste prijsgarantie

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
10   "Top" Jan Schoonbeek 06 april 2021
10   "Alles ontvangen zoals beloofd" I Charitakis 29 maart 2021
8   "Super makkelijk kiezen" BJA Smit 29 maart 2021
De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Wie vergelijken wij? Wij vergelijken de autoverzekeringen van meer dan 30 autoverzekeraars, zowel op prijs als op voorwaarden. Wil je weten welke verzekeraars we wel en niet vergelijken en waarom? Bekijk het overzicht
Hoe verdienen wij? Wij bieden je onze autoverzekering vergelijking geheel gratis aan. Hiervoor ontvangen we een vergoeding van de verzekeraar als jij ervoor kiest je autoverzekering via onze site af te sluiten. Lees hier hoe het precies werkt
Waarom kiezen voor Geld.nl? Geld.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod verzekeraars vergelijkt. Bovendien bieden we je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering en een goede service. Lees hier over onze voordelen

Veelgestelde vragen

Meer weten over autoverzekeringen vergelijken? Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Hoe werkt de autoverzekering vergelijking van Geld.nl?

De premies voor een autoverzekering zijn voor iedereen anders. Daarom vragen we je enkele gegevens over jou en je auto in te vullen. Ook vragen we welke dekking je wilt voor je autoverzekering. Op basis van deze gegevens tonen we een overzicht van autoverzekeringen die beschikbaar zijn voor jouw auto. De autoverzekering die op basis van premie en voorwaarden het best past bij jouw auto staat altijd bovenaan. Om dit te bepalen, geven we elke autoverzekering een prijs/kwaliteitsscore. Hierbij kijken we naast de premie ook naar de volgende voorwaarden:

 • Eigen risico
 • Vergoeding bij diefstal / total loss (nieuwwaarde – en aanschafwaarderegeling)
 • Vervangend vervoer
 • Vrije keuze schadeherstel
 • Afsluitkosten
 • Opzegtermijn in het eerste jaar
 • Telefonische bereikbaarheid
 • Cadeau via Geld.nl

Je kunt je vergelijking ook sorteren op premie in plaats van prijs/kwaliteit. Je ziet dan de goedkoopste autoverzekering bovenaan. Maar let op! Dat hoeft dus niet per se de beste verzekering te zijn voor jouw situatie. Je bepaalt natuurlijk zelf of je voor de beste of de goedkoopste autoverzekering kiest.

Welke autoverzekeraars vergelijk je op Geld.nl?

Op Geld.nl vergelijk je premies en voorwaarden van meer dan 30 autoverzekeraars. Hiermee bieden we je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Dat betekent dat je in je autoverzekering vergelijking op Geld.nl verzekeraars ziet die je bij andere vergelijkingssites niet ziet. Zo vind je op Geld.nl altijd de beste deal voor je autoverzekering.

Waarom autoverzekeringen vergelijken op Geld.nl?

Geld.nl is dé 100% onafhankelijke autoverzekering vergelijkingssite van Nederland. Je vergelijkt op Geld.nl het meeste complete aanbod autoverzekeringen. Dat betekent dat je in de vergelijking op Geld.nl verzekeraars ziet die je bij andere vergelijkingssites niet ziet.

Verder is Geld.nl een 100% onafhankelijke vergelijkingssite. We zijn geen onderdeel van een autoverzekeraar of andere partij. Geen enkele partij heeft dus invloed op onze vergelijkingen.

Bovendien bieden we je de laagste prijsgarantie. De premies via Geld.nl zijn altijd gelijk of zelfs lager dan via de verzekeraar zelf. Meer informatie lees je in het artikel over de laagste prijsgarantie van Geld.nl.

Daarnaast geven we je bij sommige autoverzekeringen unieke extra’s, zoals:

 • Korting tot 15% op de premie van je autoverzekering
 • Een gratis cadeau bij je autoverzekering

In je autoverzekering vergelijking zie je direct bij welke verzekeringen je korting en/of een cadeau krijgt.

Hoe bepaalt een verzekeraar de premie voor mijn autoverzekering?

Autoverzekeraars kijken naar de volgende factoren om te bepalen hoe duur of goedkoop je autoverzekering wordt:

 • Je adres (premies verschillen bij sommige verzekeraars zelfs per huisnummer)
 • Je leeftijd
 • Je aantal schadevrije jaren
 • De auto die je wilt verzekeren (merk, model, waarde en beveiliging)
 • Het aantal kilometers per jaar dat je ongeveer rijdt
 • De dekkingsvariant (WA, WA+ of all risk) die je kiest

De autoverzekering premie pakt dus voor iedereen anders uit. Wij bieden je daarom een vergelijking op maat. Vul je (auto)gegevens en wensen in de autoverzekering vergelijking op Geld.nl in en je krijgt een persoonlijk overzicht met de premies voor jouw situatie. Je ziet zo direct welke autoverzekeraar voor jou de goedkoopste autoverzekering.

Welke autoverzekering past bij mij?

Welke autoverzekering het beste bij je past, hangt af van verschillende factoren. Heb je bijvoorbeeld een wat oudere auto die niet meer zoveel waard is? Dan is de goedkoopste WA-autoverzekering voor jou misschien voldoende. Maar heb je net een gloednieuwe auto aanschaft, dan is de uitgebreidste dekking (All risk) verstandig en moet je goed letten op de nieuwwaarderegeling. Op deze pagina geven we je alle informatie die nodig is om de beste keuze te maken voor jouw auto.

Hoe verdient Geld.nl aan de autoverzekering vergelijking?

Autoverzekeringen vergelijken op Geld.nl doe je volledig gratis. Wij hebben met veel verzekeraars afspraken gemaakt zodat je de autoverzekering van je keuze direct via Geld.nl kunt aanvragen bij de verzekeraar. Voor het afsluiten van een autoverzekering ontvangen wij een vergoeding van de verzekeraar van gemiddeld 37,50 euro per jaar per verzekering.

Met een aantal verzekeraars werken wij niet samen. Het wel of niet samenwerken heeft geen invloed op de resultaten van de autoverzekering vergelijking.

Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Amanda Bulthuis
Bronnen

De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op vrijdag 18 juni 2021. De volgende bronnen zijn hier onder andere voor geraadpleegd:

bronnen
Geld.nl was recent te zien bij Bekijk alle media-optredens
Onderzoek autoverzekeringen

Met ruim vijftien jaar ervaring, miljoenen websitebezoeken en autoverzekering vergelijkingen en tienduizenden afgesloten autoverzekeringen, is Geld.nl dé expert op het gebied van autoverzekeringen vergelijken. Bovendien heeft Geld.nl veel inzicht in de keuzes die consumenten maken. Deze inzichten delen wij regelmatig met de pers. Bekijk hieronder voorbeelden van recent onderzoek op het gebied van autoverzekeringen:

onderzoek
Zojuist overgestapt

21.557

Autoverzekering

Autoverzekeringen vergelijken

Hoelang zit jij al bij dezelfde autoverzekeraar? Een jaar of langer? Dan is de kans groot dat je te veel betaalt voor je verzekering voor je auto en dat je bij een andere verzekeraar een goedkope autoverzekering vindt. Dit komt doordat autoverzekeraars regelmatig hun premie veranderen, je auto ouder is geworden en jij weer een schadevrije jaar erbij hebt opgebouwd (hopelijk). Allemaal factoren die ervoor zorgen dat je auto verzekeren bij een andere verzekeraar nu voor jou wellicht voordeliger is. Autoverzekeringen vergelijken is dus niet alleen verstandig als je een auto koopt. Elk jaar goed je autoverzekering vergelijken en de goedkoopste autoverzekering met de beste voorwaarden vinden levert je een mooie besparing op. Alleen zo ben je steeds opnieuw zeker van de beste deal!

Je autoverzekering vergelijken en overstappen naar een goedkopere verzekeraar is eenvoudiger dan je denkt. Uit onderzoek in opdracht van de Autoriteit Consument en Markt blijkt dat 92 procent van de mensen die verzekeringen vergelijken en overstappen van autoverzekering dit gemakkelijk vond. Dus, waar wacht je nog op?

Kosten autoverzekering

Hoeveel je autoverzekering precies kost, hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de dekking die je kiest en eventueel aanvullende verzekeringen. Maar ook je leeftijd, je adres, het aantal kilometers dat je per jaar ongeveer rijdt en het aantal schadevrije jaren beïnvloeden de kosten van je autoverzekering. Tot slot kijken verzekeraars uiteraard naar je auto: zware, dure auto’s zijn uiteraard duurder om te verzekeren dan lichtere, goedkopere auto’s. In de vergelijking van Geld.nl vind je eenvoudig een overzicht met autoverzekeringen die aansluiten op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Dekking: Hoe je auto verzekeren?

De dekking van de verzekering voor je auto is een belangrijke keuze. Je te uitgebreid verzekeren kost je onnodig veel premie. Maar andersom kost een te krappe dekking je veel geld bij een schade. Het is dus erg belangrijk de juiste dekking te kiezen. Er bestaan drie soorten dekkingen:

 • De WA autoverzekering – Dit is de dekking die je verplicht moet afsluiten. Deze verzekering vergoedt schades die je met je auto toebrengt bij anderen. Schade aan je eigen auto is hierbij niet verzekerd. Deze dekking raden we aan bij auto’s van 10 jaar of ouder. Zo’n auto is vaak flink in waarde gedaald. Als je een uitgebreidere dekking neemt, betaal je meer premie, terwijl je weinig vergoed krijgt bij schade aan je eigen auto.
 • De beperkt casco autoverzekering – Deze dekking, ook wel bekend als de WA plus autoverzekering, dekt naast schade aan anderen ook enkele schades aan je eigen auto, zoals brandschade, ruitschade en diefstal. Schade door je eigen schuld valt niet onder deze dekking. Is je auto tussen de 6 en 10 jaar oud, dan raden wij deze dekking aan.
 • De all risk autoverzekering - Deze dekking, ook wel bekend als volledig casco, biedt de meest uitgebreide dekking. Deze vergoedt ook schades aan je eigen auto waaraan je zelf schuld hebt. Kies voor deze dekking wanneer je auto jonger dan vijf jaar is, wanneer je auto nog een hoge dagwaarde heeft of wanneer je een lening voor je auto hebt afgesloten.

Goed om te weten! In je autoverzekering vergelijking op Geld.nl geven we je advies over welk dekkingsvariant het beste bij jouw auto past. Zo helpen we je de juiste keuze te maken.

Aanvullende autoverzekeringen kiezen

Tijdens het autorijden kun je ook te maken krijgen met dingen die niet standaard onder de autoverzekering vallen. Denk aan de gevolgen voor mensen die met je meerijden of een juridisch conflict met de tegenpartij bij een ongeval. Voor zulke dingen kun je je aanvullend verzekeren.

Met een schadeverzekering inzittenden verzeker je jezelf, de mensen die bij je in de auto zitten en de spullen in de auto. Een rechtsbijstandsverzekering auto helpt je om de schade zo snel mogelijk afgehandeld te krijgen en je schadevergoeding te ontvangen.

Goedkoopste autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering is vaak de autoverzekering met de meeste beperkte dekking: de WA autoverzekering. Hoe minder je verzekert, hoe lager de premie. Welke verzekeraar voor jouw auto en persoonlijke situatie (leeftijd, adres, schadevrije jaren) de goedkoopste autoverzekering biedt, hangt af van de dekking en de aanvullende verzekeringen die je kiest. Maak snel een vergelijking op Geld.nl en je ziet het direct!

Overigens zijn er nog enkele manieren om de je auto zo goedkoop mogelijk te verzekeren:

 • Betaal je premie per jaar in plaats van per maand. Je krijgt dan vaak een paar procent korting.
 • Betaal kleine schades zelf. Als je een schade claimt, gaat dat ten koste van je schadevrije jaren. Hierdoor stijgt je premie. Overweeg bij een kleine schade de kosten voor eigen rekening te nemen, zo behoud je je schadevrije jaren.
 • Verhoog je eigen risico als je weinig schade rijdt. Veel verzekeraars bieden hierdoor korting op je premie.

Beste autoverzekering

Naast de premie zijn uiteraard ook de voorwaarden van de autoverzekering belangrijk om goed te vergelijken. Voorwaarden die (vooral bij WA beperkt casco en all risk autoverzekeringen) onderling verschillen, zijn:

 • Nieuwwaarderegeling en/of aanschafwaarderegeling
 • Vervangend vervoer bij schade
 • Vrije keuze schadehersteller
 • Eigen risico
 • Vergoeding voor accessoires

Auto online verzekeren

Heb je de beste én goedkoopste autoverzekering voor je auto gevonden in onze vergelijking? Sluit deze dan binnen enkele minuten af. Je goedkope autoverzekering afsluiten kan op twee manieren: óf direct via onze site, óf we sturen je door naar de website van de verzekeraar.

Acceptatie autoverzekering

Zodra je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je een bevestiging. Hierin staat ook of je voorlopige dekking hebt. Als je voorlopige dekking krijgt, mag je direct met je auto de weg op. Anders moet je nog even wachten op acceptatie van de verzekeraar. Nadat je geaccepteerd bent voor je nieuwe autoverzekering, moet je nog wel je huidige verzekering auto opzeggen. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief.

Top 10 goedkope autoverzekeringen

Om je een beeld te geven van wat je auto verzekeren ongeveer kost, hebben we de top 10 laagste premies voor een auto verzekeren voor je in kaart gebracht.

Top 10 goedkoopste autoverzekeringen
Verzekeraar Dekking Premie / maand
FBTO WA € 11,86
Centraal Beheer WA € 12,49
SNS Bank WA € 12,72
ABN AMRO WA € 14,23
ZEKUR.nl WA € 14,41
Ditzo WA € 14,68
Unigarant WA € 14,81
ANWB WA € 15,19
Univé WA € 15,69
a.s.r. WA € 18,31

Start vergelijken ➔

*De premies zijn berekend met behulp van een fictief persoon van 33 jaar oud, wonende in Dokkum met een Toyota Aygo, tien schadevrije jaren en een kilometrage van 12.000. De berekening is gemaakt medio mei 2020.

Naast de top 10 goedkoopste autoverzekeringen hebben we ook voor verschillende soorten auto’s en bestuurders berekend hoeveel ze kunnen besparen. Uit ons onderzoek blijkt dat het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering oploopt tot wel 600 euro per jaar.

Grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken

Geld.nl biedt je de meest complete autoverzekering vergelijking van Nederland. Zo weet je zeker dat je de beste en goedkoopste autoverzekering vindt voor jouw persoonlijke wensen en situatie en betaal je niet onnodig te veel premie.

Autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekering voor speciale doelgroepen

Voor sommige groepen mensen hanteren autoverzekeraars een opslag op de premie, omdat zij statistisch gezien meer of juist minder schades rijden. Op deze pagina’s lees je meer over de autoverzekering berekenen voor deze groepen en waar je specifiek op moet letten:

AFM, Kifid en de KVK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst? Dan dien je die in bij de betreffende aanbieder. Als je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost, stuur je de klacht naar het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl, neem je contact op met ons. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

We waarborgen je privacy. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Voordelen Geld.nl

Autoverzekering vergelijken – Waarom Geld.nl?

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod autoverzekeringen. Zo maak je zonder zorgen verantwoord de beste keuze. We geven je een eerlijk en duidelijk overzicht van alle autoverzekeringen die passen bij jouw situatie. Zo zie je 100% onafhankelijk welke autoverzekering voor jouw de beste en goedkoopste is.

Je profiteert op Geld.nl van de volgende voordelen:

Grootste aanbod autoverzekeringen vergelijken

Je vergelijkt op Geld.nl het grootste aanbod autoverzekeringen. Dit betekent dat je in onze vergelijking autoverzekeraars ziet die je op andere vergelijkingssites niet ziet. Zo weet je zeker dat de beste en goedkoopste autoverzekering voor jou ertussen staat. Je vindt dus gegarandeerd de beste deal voor je autoverzekering!

100% onafhankelijk en actueel vergelijken

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verzekeringen en bancaire producten. Dit betekent dat geen enkele verzekeraar of financiële dienstverlener invloed heeft op je vergelijking. Zo garanderen wij jou een 100% onafhankelijke vergelijking. We vinden het belangrijk dat je een goede autoverzekering vindt tegen de laagste premie. Hiervoor werken wij samen met de onafhankelijke dataleveranciers Rolls (Kooijmans Software), zodat wij de actuele premies en voorwaarden van alle autoverzekeringen kunnen tonen.

We zijn geen onderdeel van een verzekeraar, maar hebben wel afspraken met ze gemaakt over de verwerking van de autoverzekering aanvragen. Deze afspraken hebben echter geen invloed op de resultaten die wij tonen in de autoverzekering vergelijking. De goedkoopste autoverzekering staat altijd bovenaan, ook als we geen afspraken hebben met die verzekeraar. Dat is wel zo eerlijk!

Unieke kortingen

Op Geld.nl krijg je unieke kortingen die oplopen tot 15% op je premie. Als je via Geld.nl een autoverzekering afsluit, krijgen wij een vergoeding van de verzekeraar. Een deel van het geld van dat wij verdienen, geven we terug aan jou! Dit doen we door op verschillende autoverzekeringen unieke kortingen te geven, oplopend tot wel 15 procent! Je betaalt dan een lagere premie als je de verzekering via Geld.nl afsluit dan als je deze bij de verzekeraar zelf of andere vergelijkingssites. In je autoverzekering vergelijking zie je direct bij welke autoverzekeringen je korting krijgt en hoeveel dat is.

Laagste prijsgarantie

Dat brengt ons meteen bij het volgende voordeel: je betaalt voor je autoverzekering op Geld.nl nooit meer dan bij deze verzekeraar zelf of een andere autoverzekering vergelijker. Doordat de premies via Geld.nl gelijk of zelfs lager zijn dan via de verzekeraar zelf, bieden wij je de laagste prijsgarantie op je autoverzekering. Vind je binnen één week na het afsluiten van je autoverzekering via Geld.nl dezelfde autoverzekering ergens anders tegen een lager tarief, dan vergoeden wij het verschil plus vijf procent hiervan gedurende één jaar. Meer informatie lees je in het artikel over de laagste prijsgarantie van Geld.nl.

Gratis cadeau bij je autoverzekering

Naast dat je via Geld.nl gegarandeerd de beste deal voor je autoverzekering vindt en unieke kortingen op je premie krijgt, geven we je ook vaak een cadeau als je via Geld.nl een autoverzekering afsluit. Momenteel krijg je tot € 35 cadeau bij je autoverzekering. Je krijgt dit cadeau alleen bij Geld.nl. Zo vind je bij ons niet alleen de beste deal voor je autoverzekering, maar krijg je ook nog eens iets extra’s. Zie het als de allerbeste deal!

Hoge klantwaardering

Klanten die eerder via Geld.nl hun autoverzekering afsloten, waarderen ons met gemiddeld een dikke 9. Kortom, een zeer hoge klantwaardering. Vooral het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de autoverzekering vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd voor de Website van het Jaar

Geld.nl is in 2017, 2018, 2019 en 2020 genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 waardeerden de stemmers Geld.nl met een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Dit was ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Getipt door NRC

Geld.nl is door NRC, een van de grootste landelijke dagbladen, getipt als goede vergelijkingssite die je stap voor stap door de keuzemogelijkheden loodst. Je leest de aanbeveling van het NRC hier.

100% transparant autoverzekering vergelijken via Geld.nl

Bij Geld.nl zijn we transparant over hoe wij autoverzekeringen vergelijken en hoe wij hieraan verdienen.

Hoe wij autoverzekeringen vergelijken

In onze autoverzekering vergelijking staat de verzekering met de laagste premie altijd bovenaan. Daarnaast tonen we ook andere kenmerken waarop je de verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijkt:

 • Klantcijfer: Het klantcijfer is afkomstig van Geld.nl. Dit cijfer geeft een beeld van de ervaringen van consumenten die de betreffende autoverzekering hebben en helpt je bij het maken van de juiste keuze.
 • Polisvoorwaarden: De polisvoorwaarden geven inzicht in de dekking en vergoedingen van de autoverzekering. Wij hebben de kleine lettertjes alvast voor je gelezen en de belangrijkste voorwaarden helder op een rij gezet.Tijdens het autoverzekering vergelijken zie je per onderdeel welke dekking en vergoeding de verzekeraar biedt.
 • Prijs/kwaliteit: Met de prijs/kwaliteitsscore geven wij aan hoe goed wij een verzekering vinden voor jouw auto. We kijken daarbij niet alleen naar de premie, maar ook naar de voorwaarden, namelijk:
  • Eigen risico
  • Vervangend vervoer
  • Vergoeding bij diefstal/total loss
  • Vrije keuze schadehersteler
  • Opzegtermijn in 1ste jaar
  • Telefonische bereikbaarheid

Hoe wij verdienen

Wij hebben met veel verzekeraars afspraken gemaakt zodat je de autoverzekering van je keuze direct via Geld.nl kunt aanvragen bij de verzekeraar. Voor het afsluiten van een autoverzekering ontvangen wij een vergoeding van de verzekeraar van gemiddeld 37,50 euro per jaar per verzekering.

Met een aantal verzekeraars werken wij niet samen. Het wel of niet samenwerken heeft geen invloed op de resultaten van de autoverzekering vergelijking.

Veilig, gratis en eenvoudig

De autoverzekering vergelijking op Geld.nl is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

AFM, Kifid en de KVK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst? Dan dien je die in bij de betreffende aanbieder. Als je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost, stuur je de klacht naar het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl, neem je contact op met ons. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

We waarborgen je privacy. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Klantenservice

Hulp nodig? Onze deskundige financiële experts staan elke werkdag voor je klaar.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Actueel
Geld.nl: de beste deal voor je autoverzekering
 • Autoverzekering afsluiten Direct je auto verzekeren? Sluit direct online een verzekering voor je auto af met de laagste premie en beste voorwaarden voor jouw auto!
 • All risk autoverzekering De all risk verzekering auto vergoedt vrijwel alle schade aan je auto. Vind hier direct de best passende all risk verzekering.
 • Beperkt casco autoverzekering De beperkt casco verzekering vergoedt naast schade die je aan andere auto’s toebrengt bepaalde schades aan je eigen auto.
 • Autoverzekering jongeren Omdat verzekeraars jongeren als risicogroep beschouwen, betalen zij een opslag op de premie. Lees er hier meer over.
 • Autoverzekering berekenen Hier kun je direct online de verzekeringspremie voor jouw auto berekenen van het grootste aanbod verzekeraars.
 • Goedkoopste WA autoverzekering Iedereen met een auto moet verplicht een WA verzekering afsluiten. Vind hier direct de voordeligste WA verzekering.
Zoeken ×
Ongeveer 0 resultaten
tc