Geld.nl
Hulp nodig? Bel 040 - 751 39 68

Autoverzekering vrouwen

Vergelijk het grootste aanbod, vind de top 10 goede én goedkope autoverzekeringen voor vrouwen en bespaar tot €600 per jaar.

Start vergelijken, check de beste deals

Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018
Start vergelijken, check de beste deals!
NL
Kenteken onbekend
Start vergelijken
9,0  
"Zojuist €600,- per jaar bespaard door over te stappen" Lia Dekkers
Zojuist overgestapt:
 • 08:02
 • 07:59
 • 07:57
 • 07:55
 • 07:53

Autoverzekering voor vrouwen? Start nu met besparen

Ondanks de vooroordelen rijden vrouwen statistisch gezien minder vaak schade dan mannen. Je zou daardoor denken dat vrouwen een lagere premie krijgen. Dit is niet zo. Er is dan ook geen speciale autoverzekering voor vrouwen. Vrouwen autoverzekeringen werden tot een tijdje terug aangeboden door onna-onna. Daar werd je handtas gratis meeverzekerd, voor als die uit je auto zou worden gestolen. Onna-onna bestaat echter niet meer.

Wellicht wordt je zoektocht naar een goede autoverzekering hierdoor een stukje moeilijker. Want wist je dat er meer dan 50 verschillende autoverzekeraars zijn? Ieder met een aparte premie en dekking. Daarbij komt dat het verschil tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering gemiddeld 600 euro is.

Daarom autoverzekering vrouwen vergelijken

Er valt dus een hoop te besparen als het op autoverzekeringen aankomt, zowel voor vrouwen als mannen. En besparen doe je door het advies van de AFM, de Consumentenbond en Autoriteit Consument en Markt op te volgen. Dat advies luidt: vergelijk autoverzekeringen. Met een kleine moeite houd jij een hoop geld over in je portemonnee.

Vind de goedkoopste vrouwen autoverzekering

Hoewel er geen autoverzekering voor vrouwen is, is een gewone autoverzekering vergelijken makkelijk. In vier stappen vergelijk je eenvoudig en overzichtelijk autoverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden:

 1. Vul in welke auto je wilt verzekeren
 2. Laat ons weten wie je bent
 3. Kies je gewenste dekking
 4. Vergelijk autoverzekeringen

Top 10 goedkoopste autoverzekeringen voor vrouwen

Wij hebben de top tien voordeligste autoverzekeringen voor vrouwen en mannen in kaart gebracht per dekking.

Verzekeraar Dekking Premie/maand
Univé WA € 12,36
FBTO WA € 13,13
Centraal Beheer WA € 13,67
ANWB Regulier WA € 14,06
Delta Lloyd Autoverzekering Plus WA € 14,23
Delta Lloyd Autoverzekering Basis WA € 14,23
Ditzo WA € 14,45
Unigarant WA € 14,69
Inshared WA € 15,45
a.s.r. VVP WA € 16,60
Start vergelijken

*Deze premies zijn berekend voor een Toyota Aygo uit 2008 met een 32-jarige bestuurder uit Dokkum die tien schadevrije jaren heeft en 12.000 kilometer per jaar rijdt.

Naast de top tien goedkoopste premies hebben we ook de duurste premie berekend. Voor de WA autoverzekering is dat in dit voorbeeld 29,56 euro per maand, oftewel een besparing van 207,60 euro per jaar ten opzichte van de goedkoopste vrouwen autoverzekering!

Waarom autoverzekering vrouwen vergelijken op Geld.nl?

Een vrouwen autoverzekering bestaat dus niet. Wij van Geld.nl helpen je alsnog graag besparen op je verzekering. Je zoektocht naar de voordeligste autoverzekering als vrouw begint dus met een vergelijking op Geld.nl. Dankzij onze volgende voordelen weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Grootste aanbod autoverzekering voor vrouwen

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod vrouwen autoverzekeringen. Met een ruime keuze aan polissen vind je als vrouw altijd wel een autoverzekering die bij je past. Vervolgens vraag je de autoverzekering voor vrouwen direct online aan.

Vergelijk het grootste aanbod autoverzekering vrouwen

Vergelijk grootste aanbod autoverzekeringen voor vrouwen

Onafhankelijke en actuele vrouwen autoverzekering

De premies en de voorwaarden van de vrouwen autoverzekeringen zijn altijd actueel en worden niet beïnvloed door andere partijen. Dit komt omdat wij deze gegevens krijgen van onafhankelijke dataleveranciers Rolls en Voogd & Voogd. Verder werken we samen met enkele autoverzekeraars, zodat jij de vrouwen autoverzekering van je keuze gemakkelijk aanvraagt, wat je bovendien niets extra’s kost. We zijn niet voor niets een van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Laagste prijsgarantie op autoverzekering voor vrouwen

Je autoverzekering voor vrouwen is hier gegarandeerd het goedkoopste. Vind je namelijk binnen één week na het afsluiten dezelfde vrouwen autoverzekering goedkoper? Dan betalen wij je het verschil terug plus vijf procent van de premie. Je betaalt dus nooit meer dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite. Bovendien bieden we op sommige vrouwen autoverzekeringen sowieso al vijf procent korting!

14 dagen bedenktijd op vrouwen autoverzekering

Heb je een autoverzekering voor vrouwen aangevraagd, maar bedenk je je later toch? Geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de polis kosteloos op en verander je van vrouwen autoverzekering.

Hoge klantwaardering

Vrouwen die eerder via ons hebben bespaard op hun vrouwen autoverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Vooral de duidelijkheid van ons vergelijkingsoverzicht en de deskundigheid van onze medewerkers worden op prijs gesteld. Heb je hulp nodig met het vergelijken van vrouwen autoverzekeringen? Onze vakkundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2018

Geld.nl was genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing 2018 in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

Goedkoopste vrouwen autoverzekering gevonden? Pak die besparing!

Na een knap staaltje vergelijkwerk heb je de autoverzekering voor vrouwen gevonden die aan je wensen voldoet en een lekkere lage premie heeft. Laat dat geld niet door je vingers glippen en sluit je vrouwen autoverzekering direct online af.

Je vrouwen autoverzekering afsluiten doe je via onze website of op de website van de verzekeraar. Welke afslag je neemt hangt af van de afspraken die we hebben met de betreffende verzekeraar. Wij worden je tussenpersoon als je de autoverzekering voor vrouwen afsluit via ons. Dit houdt in dat je wijzigingen en schades direct aan ons doorgeeft. Sluit je de autoverzekering af op de website van de verzekeraar, dan loopt het verdere contact via direct via hen.

Hoe vrouwen autoverzekering aanvragen?

Zo vraag je binnen een paar minuten de vrouwen autoverzekering van je keuze aan:

 • Kies de gewenste autoverzekering
 • Vul je persoonlijke gegevens in
 • Vul je autogegevens in
 • Beantwoord de slotverklaring
 • Gefeliciteerd, je hoort nu officieel tot de club van Geld.nl bespaarders!

Acceptatie autoverzekering vrouwen

Nadat je de vrouwen autoverzekering hebt aangevraagd krijg je een bevestiging van je voorlopige dekking. Meestal mag je gelijk de weg op. Binnen één tot enkele dagen hoor je of je definitief bent geaccepteerd. Zeg je oude autoverzekering op nadat je geaccepteerd bent. Dit mogen wij helaas niet voor je doen, maar we helpen je graag met onze voorbeeldbrief. Veel plezier met je besparing!

Autoverzekering voor vrouwen: handig om te weten

Natuurlijk willen we graag dat je de vrouwen autoverzekering vindt die het beste bij je wensen past. Daarom geven we je tips en informatie mee voor het vergelijken. We zetten ze voor je op een rij:

1. Waar hangt premie vrouwen autoverzekering vanaf?

Verschillende factoren worden meegenomen in de berekening van de premie voor autoverzekeringen. Deze factoren verschillen per persoon, dus de premie is voor iedereen anders. Wat niet meespeelt is het geslacht van de persoon die de autoverzekering aanvraagt. Een autoverzekering voor vrouwen kost hetzelfde als een autoverzekering voor mannen. De volgende factoren spelen wel mee in je autoverzekering berekenen:

 • Postcode
 • Leeftijd
 • Schadevrije jaren
 • Type auto
 • Waarde van de auto
 • Beveiliging van de auto
 • Hoeveel kilometers je per jaar rijdt

2. Welke dekking heb ik nodig?

Een vrouwen autoverzekering met WA verzekering is minimaal verplicht, maar in sommige gevallen is een beperkt casco of all risk verzekering verstandiger. Hoe lager de waarde van je auto, hoe minder uitgebreid je de auto hoeft te verzekeren.

Leeftijd auto Dekking
> 10 jaar WA verzekering
6 - 10 jaar WA beperkt casco verzekering
0 - 5 jaar All risk autoverzekering

Persoonlijke keuze
Ben je erg afhankelijk van je auto of heb je een autolening afgesloten? In dat geval is het verstandig een meer uitgebreide dekking te kiezen, ook al heeft de auto een lagere waarde. Je krijgt dan in ieder geval genoeg vergoedt om een nieuwe auto te kopen of je lening af te lossen.

3. Aanvullende autoverzekeringen voor vrouwen

Je vrouwen autoverzekering is uit te breiden met verschillende aanvullende verzekeringen. Tijdens het vergelijken op Geld.nl filter je eenvoudig het overzicht zodat je de premies te zien krijgt met de gekozen aanvullende verzekering.

Schade inzittendenverzekering
De schade inzittendenverzekering vergoedt zowel materiële schade als letselschade van jou en je medepassagiers na een ongeluk. De verzekeraar kijkt niet naar de schuldvraag, dus is er ook geen wachttijd voordat je de vergoeding ontvangt.

Verkeersrechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstandverzekering helpt je schade verhalen bij de tegenpartij. Ook biedt de verzekering juridische hulp bij geschillen in het verkeer.

Pechhulp
De pechhulp verzekering vergoedt reparatie ter plekke als je auto stil komt te staan. Lukt repareren niet, dan vergoedt de verzekering het verslepen van de auto naar de garage en krijg je ook vaak

4. Vrouwen autoverzekering Premie Alert

Omdat er in een jaar veel verandert, is het belangrijk regelmatig je autoverzekering te checken. De vrouwen autoverzekering die je twee jaar geleden hebt afgesloten is nu misschien niet meer de goedkoopste of heeft niet meer de meest uitgebreide dekking. Je hoeft hier zelf niet aan te denken als je de vrouwen autoverzekering via Geld.nl afsluit. Wij checken ieder jaar voor je of er een goedkopere autoverzekering voor je is en sturen je een Premie Alert. Dat is makkelijk besparen!

Dit vinden onze klanten van ons! 9,0 "Een goedkope autoverzekering gevonden die makkelijk geregeld was!" Tevreden klanten!
Besparen maakt echt alles leuker.
Bekijk alle 2731 reviews
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke