Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Hypotheek

Hypotheek: Veilig, betrouwbaar en zonder zorgen

Zodra je een woning wilt kopen, ontkom je er niet aan: een hypotheek. Omdat je een hypotheek voor een langere periode afsluit, is dit een keuze die je niet zomaar even maakt. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je goed zit en niet te veel betaalt. Geld.nl helpt je hierbij. Je kunt op Geld.nl zelf van het grootste aanbod hypotheekverstrekkers de hypotheekrente vergelijken. En als je vervolgens een offerte aanvraagt via Geld.nl, helpt een professionele hypotheekadviseur je bij je uiteindelijke keuze.

Je hypotheek

Je kunt op Geld.nl veel zaken te weten komen omtrent je hypotheek. Zo kun je de laagste hypotheekrente berekenen, je hypotheek vergelijken en een hypotheekofferte aanvragen. Ook kun je veel informatie inwinnen over hypotheekverstrekkers of waar je op moet letten bij je keuze voor een hypotheek. Hieronder kun je kiezen waar wij jou bij kunnen helpen. Kom je er zelf niet uit? Ons Service Team staat voor je klaar!

Soorten hypotheken

Als je een nieuwe hypotheek afsluit, heb je de keuze uit twee soorten: de annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek. Het verschil zit in de manier waarop je aflost. Met een annuïteitenhypotheek los je iedere maand een vast bedrag af totdat de hypotheek volledig afgelost is. Bij een lineaire hypotheek los je in het begin van de looptijd meer af dan aan het eind van de looptijd. Je lasten nemen dus in de loop der tijd af.

Sommige hypotheekverstrekkers bieden ook nog een aflossingsvrije hypotheek aan. Hierbij los je pas aan het eind van de looptijd in één keer je hele hypotheek af. Maar sinds 2013 heb je geen recht meer op hypotheekrenteaftrek als je een nieuwe aflossingsvrije hypotheek afsluit. Deze hypotheek is dus alleen interessant voor mensen die al voor 2013 een aflossingsvrije hypotheek hadden en deze willen meenemen bij een verhuizing.

Waar moet je op letten?

Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod hypotheekrente vergelijken. Met meer dan 30 hypotheekverstrekkers is ons aanbod het grootste in Nederland! Zo maakt je altijd een goede keuze!

Naast de hypotheekrente en de aflosvorm, moet je bepalen welke rentevaste periode je wilt. Het artikel hypotheekrente vastzetten helpt je bij deze keuze.

Meer weten?

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met ons Service Team. Zij helpen je in je zoektocht naar de best passende hypotheek!

Voorkom dat je onnodig te veel betaalt!

Vergelijk het grootste aanbod actuele hypotheekrentes op Geld.nl en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hypotheekrente vergelijken Liesbeth - Expert hypotheken Geld.nl