Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Vind de goedkoopste hypotheekverstrekker Een hypotheek is maatwerk. Hierdoor is het moeilijk te zeggen welke hypotheekverstrekker de goedkoopste is. Zie in één oogopslag welke hypotheek voor jou het meest voordelig is door te vergelijken op basis van jouw gegevens. Lees hier meer over het vinden van de laagste hypotheekrente.

Goedkoopste hypotheek via Geld.nl

  • Compleet overzicht van de mogelijkheden
  • Snel inzicht in de goedkoopste rente
  • Gratis en vrijblijvend offertes aanvragenVergelijk alle hypotheken
én vind die betere deal!
Top 3 NHG Hypotheken
1 a.s.r. bank a.s.r. bank 1,50%
2 Moneyou Moneyou 1,50%
3 OBVION OBVION 1,50%
Naar alle hypotheekrentes
Hypotheek kiezen Er zijn veel verschillende hypotheken. Maar de keuze voor een hypotheek is heel persoonlijk. Hoe ga je om met aflossing van de hypotheek, wil je veel zekerheid of ben je bereid wat risico te nemen. Hoe zit het fiscaal. Lees hier alles over het vinden van de ideale hypotheek met handige tips en duidelijke informatie.

Waarom hypotheken vergelijken

  • Alle aanbieders op een rij
  • Altijd een betere deal
  • Compleet overzicht van actuele hypotheekrentes
  • Rentes gesorteerd op rentevaste periode
Goedkoopste hypotheekverstrekker

Je bent je aan het oriënteren op de woningmarkt en hebt een huis gevonden dat wel eens het huis van je dromen zou kunnen zijn. De vraag die zich dan natuurlijk aandient is: kan ik deze woning kopen? Door online je maximale hypotheek te berekenen, krijg je direct te zien welk bedrag je maximaal verantwoord kunt lenen. Dit wordt ook wel je maximale hypotheek genoemd.

Geld.nl gaat bij het vaststellen van de maximale hoogte van je hypotheek uit van de gegevens die je invult over je inkomen, gezinssituatie en of je de mogelijkheid hebt eigen geld in te brengen. Uiteraard is meer lenen dan het maximum zeer onverantwoord. Vrijwel alle hypotheekverstrekkers houden zich daarom strikt aan de normen voor een verantwoord hypotheekbedrag.
Zoeken
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke