Inboedelverzekering

All risk inboedelverzekering

Wat dekt de All risk inboedelverzekering?

De All risk inboedelverzekering is het meest uitgebreid en biedt dekking tegen elk van buitenkomend onheil. Dit wil zeggen dat schade door oorzaken die plotseling en onverwacht komen zijn gedekt. Hierbij kun je denken aan storm, brand, inbraak of kapotte waterleidingen door vorst.

Uitsluitingen inboedelverzekering All risk

Schade die de verzekeraar niet wil dekken moet bij een All risk inboedelverzekering uitdrukkelijk zijn geformuleerd in de voorwaarden van de verzekering. Schade door huisdieren is bijvoorbeeld vaak uitgesloten.

All risk inboedelverzekering en kostbaarheden

Bevinden zich onder je inboedel kostbare zaken, zoals audioapparatuur, kunstvoorwerpen, antiek en sieraden? Dan zijn deze meeverzekerd, tenzij ze niet een te groot percentage van de inboedel uitmaken. Sieraden zijn altijd maar tot maximaal 2.500 euro meeverzekerd. Wil je je kostbaarheden uitgebreider verzekeren, dan kun je een kostbaarhedenverzekering bij je inboedelverzekering afsluiten.

Algemene uitsluitingen inboedelverzekering All risk

Er zijn ook zaken die per definitie niet te verzekeren zijn via een All risk inboedelverzekering. Dit zijn schades veroorzaakt door catastrofes, zoals aardbevingen of overstromingen. Ook schades als gevolg van opzet of roekeloosheid van de verzekerde zijn uitgesloten.

Wist je dat…Je op Geld.nl het grootste aanbod inboedelverzekeringen vergelijkt? Zo vind je zeker de best passende inboedelverzekering tegen de laagste premie! Inboedelverzekering vergelijken
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;