Inboedelverzekering

Inboedelwaardemeter

Wat is de inboedelwaardemeter?

Je verzekert met een inboedelverzekering schade aan je inboedel. Het is dus belangrijk om te weten wat er allemaal onder de inboedel valt. Algemeen gesteld vallen al je bezittingen die niet vastzitten aan je huis onder je inboedelverzekering. Zo valt een keuken niet onder je inboedel, maar een losse laminaatvloer wel. Met de inboedelwaardemeter stel je de exacte waarde vast van je inboedel en voorkom je dat je inboedel onderverzekerd is. 

Inboedelmeter Verbond van Verzekeraars

Een van de belangrijkste zaken bij het afsluiten van een inboedelverzekering is het vaststellen van de waarde van je inboedel. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je onderverzekerd bent en krijg je in geval van schade niet het volledige schadebedrag vergoed. Het Verbond van Verzekeraars heeft daarvoor een handige tool ontwikkeld, de inboedelwaardemeter.

Tip! Met behulp van de Inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars kun je eenvoudig en objectief de globale waarde van je inboedel vaststellen. Ook veel verzekeraars en tussenpersonen gebruiken de Inboedelwaardemeter.

Betaal jij nog altijd te veel?Check het snel! Vergelijk simpel online het grootste aanbod inboedelverzekeringen. Stap over en bespaar tot wel 200 euro per jaar! Inboedelverzekering vergelijken
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten