Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten


Een moment geduld alstublieft...

Geld.nl vergelijkt nu alle premies voor u
Top 10

Inboedelverzekering vergelijken

Selecteer type verzekering

Eigen woning / Huurwoning
Postcode

Bespaar tot €200,- per jaar!

Dekking

Waarom inboedelverzekering vergelijken?

  • Compleet overzicht van de mogelijkheden
  • Vergelijk en vind die betere deal!
  • Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen
  • Direct afsluiten met laagste prijsgarantie

Klantervaringen inboedelverzekering

  • Geld.nl scoort gemiddeld (2905 Reviews)
  • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd

Premie inboedelverzekering: nieuwwaarde

Met een inboedelverzekering is je inboedel verzekerd tegen nieuwwaarde. Dat betekent dat je in geval van schade binnen een bepaalde termijn recht hebt op een uitkering op basis van de nieuwwaarde. Om welke termijn het gaat, vind je terug in de voorwaarden van de inboedelverzekering.

Inboedelverzekering en inboedelwaardemeter

Voor het berekenen van de waarde van de inboedel moet je de hoogte van het inkomen van de hoofdkostwinnaar opgeven. Komt dit boven een bepaald maximum uit, dan kan de waarde van de inboedel niet met de inboedelwaardemeter worden vastgesteld. Ook wanneer het woonoppervlak van je woning boven een maximum uit komt, is een berekening via de inboedelwaardemeter niet mogelijk. Je moet in dat geval zelf de waarde van de inboedel opgeven tijdens het inboedelverzekering vergelijken.

Tips inboedelverzekering vergelijken

Op zoek naar de beste en goedkoopste inboedelverzekering? Kijk tijdens het inboedelverzekering vergelijken dan ook goed naar de voorwaarden. Hierin legt de verzekeraar uit waarvoor de inboedelverzekering dekking biedt. Daarnaast is ook de verzekerde som van invloed op je premie. Hoe hoger de waarde van je inboedel, hoe hoger de kosten van je inboedelverzekering. Houd hier dus rekening mee tijdens het inboedelverzekering vergelijken!

Na het vergelijken kun je eenvoudig zelf online de inboedelverzekering afsluiten die aan al je wensen voldoet. Je bent dan in de meeste gevallen direct verzekerd!
Eenvoud en onafhankelijk! Geld.nl is er voor u en wij sluiten ons dan ook aan bij de voorwaarden van KiFid en de Autoriteit Persoonsgegevens.
Zoeken
Voordelen voor jou
  • Selectie op basis van jouw situatie
  • Een betere deal dan je had
  • Direct afsluiten
  • Niet goed, geld terug

Wat valt er onder inboedel?

De meeste mensen weten wel dat je met een inboedelverzekering de spullen in je woning verzekert. Maar wat valt er nu precies onder de dekking van een inboedelverzekering en wat niet? Globaal gezien kun je alles dat zich in je woning bevindt en verhuisbaar is, tot de inboedel rekenen. Een keuken dus bijvoorbeeld niet, maar de pannen en het servies wel. Kostbaarheden zoals sieraden vallen ook onder de inboedel, maar zijn meestal tot een maximumbedrag verzekerd. Heb je veel kostbare spullen in je huis staan, dan kun je deze eventueel aanvullend verzekeren.

Inboedelverzekering: Niet goed, geld terug

Ga je via Geld.nl een inboedelverzekering afsluiten, dan krijg je standaard 14 dagen bedenktijd. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid de inboedelverzekering kosteloos te annuleren. Eventueel al betaalde premie storten we terug op je rekening. Let op: de niet goed, geld terug garantie geldt alleen als je in die periode geen schade hebt gehad en deze claimt.

Inboedelverzekering vergelijken brengt voordeel

Geld.nl wordt dagelijks door duizenden mensen gebruikt om te vergelijken en verzekeringen af te sluiten!
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke