Let op! Geld lenen kost geld
Contact
Lenen

Lenen: Veilig, betrouwbaar en zonder zorgen

Een lening aangaan doe je niet zomaar. Maar soms heb je nu eenmaal even wat extra geld nodig of wil je een aankoop doen waar je nog niet genoeg geld voor het gespaard. Geld lenen is dan een heel logische optie. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je onnodig te veel moet betalen voor je lening. 43% van de consumenten doet dat wel en sluit hun lening direct bij een grootbank af. Door goed te vergelijken op Geld.nl bespaar je gemiddeld wel 393 euro aan rentekosten op je lening! Kom je er zelf niet uit? Onze financiële experts staan voor je klaar!

Je lening

Je kunt op vergelijkingssite Geld.nl veel zaken te weten komen omtrent je lening. Zo kun je de laagste rente berekenen, je lening vergelijken en een lening aanvragen. Ook kun je veel informatie inwinnen over kredietverstrekkers of hoeveel je maximaal kunt lenen en of je lening oversluiten interessant is. Hieronder kun je kiezen waar wij jou bij kunnen helpen.

De leenvormen

Als je een lening zoekt, heb je de keuze uit twee soorten leningen: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Met een persoonlijke lening heb je een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten. Met een doorlopend krediet bepaal jij wanneer en hoeveel je opneemt. Afgeloste bedragen kun je de eerste twee jaar opnieuw opnemen. Hier vind je een uitgebreide toelichting op de verschillen tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Waar moet je op letten?

Op Geld.nl kun je zelf het grootste aanbod leningen vergelijken. Met 11 kredietverstrekkers en ruim 25 leningen is ons aanbod het grootste in Nederland!

Geld.nl maakt het je heel eenvoudig. We geven je handige tips en adviezen, zodat je zelf de keuze maakt voor de lening die het beste bij je past en de laagste rente heeft. Zo maakt je altijd een goede keuze!

Meer weten?

Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze financiële experts helpen je in je zoektocht naar de best passende lening!

Betaal niet onnodig te veel!

Vergelijk het grootste aanbod en vind de lening met de laagste rente en beste voorwaarden. Vraag de lening van je keuze online aan en bespaar gemiddeld 783 euro minder rente.

Lening vergelijken Liesbeth - Expert Leningen Geld.nl