Contact

Doorlopend krediet

Kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies het beste doorlopend krediet.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind het beste krediet Start vergelijken en vind het best passende krediet
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen, in samenwerking met Eef van Opdorp, budgetcoach en bekend van RTL4 en SBS6. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op woensdag 23 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een flexibele lening. Je krijgt een kredietlimiet. Tot dit bedrag bepaal je de eerste twee jaar zelf hoeveel en wanneer je geld opneemt uit het krediet. Als je geld opneemt, betaal je hierover rente en aflossing. Neem je niets op, dan betaal je ook niets. Ook afgeloste bedragen kun je weer opnieuw opnemen in die twee jaar. Altijd handig als je achteraf toch iets meer geld nodig hebt dan gedacht.

Wat kost een doorlopend krediet?

Hoeveel een doorlopend krediet precies kost, is vooraf moeilijk te voorspellen. Je betaalt namelijk alleen rente en aflossing voor bedragen die je opneemt en kun je afgeloste bedragen weer opnieuw opnemen. Hierdoor kunnen de kosten van je doorlopend krediet telkens anders uitpakken. In de lening vergelijking op Geld.nl geven we je wel een schatting van de kosten. Hierbij gaan we er vanuit dat je in één keer het hele doorlopend krediet opneemt en je tussendoor niets meer opnieuw opneemt. Zo kun je de kosten van de verschillende doorlopende kredieten met elkaar vergelijken en kun je toch zien welke doorlopend krediet voor jou het goedkoopste is.

Hoe werkt een doorlopend krediet aflossen?

Als je geld opneemt uit het doorlopend krediet, moet je dat terugbetalen. Daarnaast betaal je rente over het opgenomen bedrag. Om de rente en aflossing te betalen, betaal je elke maand een percentage van de kredietlimiet terug. Heb je bijvoorbeeld een doorlopend krediet van 10.000 euro en een aflospercentage van 1,5 procent, dan betaal je elke maand 150 euro, totdat je het opgenomen bedrag volledig hebt terugbetaald.

Voor wie is een doorlopend krediet aanvragen geschikt?

Een doorlopend krediet is eigenlijk alleen geschikt als je voor een langere tijd extra financiële ruimte wilt. Bijvoorbeeld voor meerdere grote uitgaven over een langere periode. Omdat je afgeloste bedragen steeds ook weer opnieuw mag opnemen in de eerste twee jaar, weet je vooraf niet zeker wat je doorlopend krediet kost. Heb je liever zekerheid over de kosten en aflossing van je krediet? Kijk dan eens naar een persoonlijke lening. Deze leenvorm is bijvoorbeeld erg geschikt voor een verbouwing of auto financieren.

Waarom doorlopend krediet vergelijken via Geld.nl?

Geld.nl is dé 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor je doorlopend krediet. Je vergelijkt op Geld.nl doorlopende kredieten van het grootste aanbod kredietverstrekkers van Nederland. Dit betekent dat je bij ons ook kredietverstrekkers ziet die andere vergelijkingssites niet tonen. Zo vind je altijd de laagste rente lening voor je doorlopend krediet!

Onze onafhankelijkheid waarborgen we doordat we geen onderdeel zijn van een kredietverstrekker of andere financiële partij. Geen enkele partij beïnvloedt dus onze vergelijkingen.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Doorlopend krediet vergelijken

Ben je op zoek naar een doorlopend krediet? Ren dan niet gelijk naar je huisbank! 43 procent van de mensen die geld lenen, doen dit wel bij een grootbank. Zij betalen hierdoor veel te veel rente. Bij kleinere online kredietverstrekkers liggen de rentepercentages voor doorlopende kredieten vaak veel lager. Door je doorlopend krediet te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt. Zo vind je het goedkoopste doorlopend krediet met de beste voorwaarden voor jouw situatie. Dat noemen wij nou echt: de beste keuze!

Doorlopend krediet vergelijken

Goedkoop doorlopend krediet

Je doorlopend krediet vergelijken is altijd een goed idee! Niet voor niets raden onafhankelijk instanties, zoals de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de AFM, je aan een vergelijking te maken vóór je een financieel product afsluit. Dit levert je zonder veel gedoe een grote besparing op. Gemiddeld maar liefst 393 euro op de totale kosten van je krediet! Vergelijk het grootste aanbod kredieten op de onafhankelijke vergelijkingssite Geld.nl en bespaar ook op de kosten van je doorlopend krediet.

Doorlopend krediet
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Laagste rente doorlopend krediet

De kosten voor een doorlopend krediet houd je laag door te kiezen voor het krediet met de laagste rente. Je ziet hier voor verschillende leenbedragen de laagste rentetarieven voor geld lenen in de vorm van een doorlopend krediet (met een aflospercentage van 1,5 procent). Direct het beste en goedkoopste doorlopend krediet voor jouw situatie vinden? Klik op de button onder de tabel en maak een persoonlijke vergelijking.

Laagste rente doorlopend krediet
Laagste rente doorlopend krediet
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 10.0006,5%Directa.nl€ 150
€ 25.0006,4%Qander€ 375
€ 50.0006,5%Qander€ 750
€ 75.0006,5%Qander€ 1.125

Deze rentes zijn gebaseerd op een doorlopend krediet met een maandelijkse aflossing van 1,5%.

Start vergelijken

6 Tips voor het beste doorlopend krediet

Wil je eenvoudig online een doorlopend krediet afsluiten, dan moet je wel op een aantal zaken letten. Wij geven je hier 6 handige tips en meer informatie over het doorlopend krediet. Zo weet je zeker dat je overal aan gedacht hebt en de beste keuze maakt voor je nieuw krediet.

Tips doorlopend krediet
Doorlopend krediet afsluiten

1. Hoe werkt een doorlopend krediet?

Ga je een doorlopend krediet aanvragen, dan krijg je van de kredietverstrekker een kredietlimiet.

Variabele rente doorlopend krediet

2. Rente doorlopend krediet

Als je geld opneemt uit het doorlopend krediet, betaal je hierover rente.

Variabele rente doorlopend krediet

3. Aflospercentage bij doorlopend krediet kiezen

Als je geld opneemt uit het doorlopend krediet, betaal je elke maand een percentage van de kredietlimiet.

Kosten doorlopend krediet

4. Kosten doorlopend krediet

Een doorlopend krediet kost altijd geld.

Aflospercentage bij doorlopend krediet

5. Doorlopend krediet afsluiten

Heb je een doorlopend krediet vergelijking gemaakt en het krediet van je keuze gevonden?

Offerte doorlopend krediet aanvragen

6. Offerte doorlopend krediet aanvragen

Als je de aanvraag hebt afgerond, controleren wij eerst je gegevens.

Meer informatie over je doorlopend krediet
Geld.nl en wetgeving

Onze lenen vergelijking is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst? Dan dien je die in bij de betreffende aanbieder. Als je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost, stuur je de klacht naar het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl, neem je contact op met ons. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure. Geld.nl is ook aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480.

Wij waarborgen je privacy. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar gemiddeld 393 euro op de kosten van je lening.
  • Hoeveel kan ik lenen? Bereken zelf eenvoudig jouw maximaal verantwoorde leenbedrag.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening Een persoonlijke lening geeft rust en zekerheid. Het leenbedrag, de looptijd en rente staan vooraf vast. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc