Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen BNP Paribas

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
9,3 1.177 reviews
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente BNP Paribas lening

Wil je geld lenen bij BNP Paribas? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij BNP Paribas voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van BNP Paribas altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Laatste update tabel: 24-9-2023
LeenbedragRente BNP Paribas
€ 2.500Niet aangeboden
€ 5.00011,1%
€ 10.0009,6%
€ 15.0008,1%
€ 25.0008,7%
€ 50.0008,7%
€ 75.0008,7%
Uitleg berekening
Dit vinden klanten van BNP Paribas

We vragen klanten van BNP Paribas regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij BNP Paribas hebben afgesloten.

8,2
BNP Paribas lening 226 klantreviews
10

Geweldig en snel tot een tijdelijk lening gekomen

P.P. van Tour - 07-09-2023
9

Prima bank en een vertrouwde naam.

Jan - 05-09-2023
9

Snel geregeld

Koopal - 03-09-2023
8

duidelijk

rob - 01-09-2023
10

Prima geholpen

Marijke Duif - 23-08-2023
Geld lenen bij BNP Paribas

Op Geld.nl vergelijk je de lening van BNP Paribas eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij BNP Paribas. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is BNP Paribas?

BNP Paribas is marktleider in Europa op het gebied van leningen aan particulieren. BNP Paribas heeft verantwoord lenen, afgestemd op je persoonlijke situatie, hoog in het vaandel staan. De kredietverstrekker biedt daarom alleen een persoonlijke lening aan, waarbij de kosten van de lening vast staan en de looptijd is afgestemd op jouw leendoel.

Welke leningen kun je bij BNP Paribas afsluiten?

BNP Paribas biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van BNP Paribas voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij BNP Paribas?

De kosten van een lening bij BNP Paribas hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een BNP Paribas lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij BNP Paribas jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij BNP Paribas en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij BNP Paribas?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij BNP Paribas, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren BNP Paribas en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij BNP Paribas.

Lening bij BNP Paribas afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij BNP Paribas afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker dan BNP Paribas wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan BNP Paribas.

Geld lenen bij BNP Paribas via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij BNP Paribas? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlBNP Paribas
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen

In 4 stappen naar de beste lening

1. Vergelijk meest complete aanbod leningen

Geef aan wat je leendoel is, welk bedrag je wilt lenen en vul enkele gegevens over jezelf in. Vervolgens tonen we je het meest complete aanbod leningen dat beschikbaar is voor jouw situatie en wensen. De lening met de laagste rente staat altijd bovenaan.

2. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je in je lening vergelijking de lening van je keuze gevonden? Dan vraag je eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan. In de offerte vind je alle gegevens en voorwaarden van de lening. Je ontvangt deze offerte meestal dezelfde werkdag nog.

3. Onderteken offerte en lever documenten aan

Wil je de lening uit de offerte aanvragen? Dan stuur je ondertekende offerte terug, samen met de documenten die de kredietverstrekker vraagt. Deze documenten upload je gemakkelijk in je persoonlijke online omgeving.

4. Ontvang het geld op je rekening

De kredietverstrekker controleert je aangeleverde documenten. Als alles in orde is, ontvang je binnen twee werkdagen het geld op je rekening.

Vergelijk BNP Paribas met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van BNP Paribas met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland
Tevreden over ons? Stem nu en maak kans op mooie prijzen!

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!