Contact

Geld lenen DEFAM

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening DEFAM vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 783 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente DEFAM lening

Wil je geld lenen bij DEFAM? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij DEFAM voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van DEFAM altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste DEFAM lening
DEFAM rente lening
LeenbedragRente DEFAM
€ 2.500Niet aangeboden
€ 5.00010,0%
€ 10.0009,0%
€ 15.0007,7%
€ 25.0007,6%
€ 50.0007,4%
€ 75.0007,4%

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 29-5-2023) bij een looptijd van 60 maanden. Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview. Je kunt bij DEFAM dus een lening afsluiten vanaf 7,4% tot 10,0% rente.

Bij DEFAM betaalt niet iedereen hetzelfde rentepercentage. De rentes in deze tabel zijn de laagst mogelijke rentes bij DEFAM. De rente die je uiteindelijk betaalt, hangt af van jouw persoonlijk risicoprofiel. Hoe hoger DEFAM jouw risico inschat, hoe hoger het rentepercentage dat je betaalt.

Reviews over DEFAM
7   "Acceptatie ging snel"
Alex 25-05-2023
5   "Goed maar veel informatie nodig."
René Schuurmans 20-05-2023
10   "Fijn, deskundig, vertrouwensvol, snell"
Elena 08-05-2023
Geld lenen bij DEFAM

Op Geld.nl vergelijk je de lening van DEFAM eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij DEFAM. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is DEFAM?

DEFAM is een Nederlandse kredietverstrekker die onderdeel is van ALFAM Consumer Credit, wat weer een dochteronderneming is van ABN AMRO. Een lening afsluiten bij DEFAM kan uitsluitend via een bemiddelaar. DEFAM biedt een persoonlijke lening aan.

Welke leningen kun je bij DEFAM afsluiten?

DEFAM biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van DEFAM voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij DEFAM?

De kosten van een lening bij DEFAM hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een DEFAM lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij DEFAM jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij DEFAM en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij DEFAM?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij DEFAM, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren DEFAM en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij DEFAM.

Lening bij DEFAM afgewezen, wat nu?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij DEFAM afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Geld.nl een vergelijking te maken. Naast DEFAM werken we samen met vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt direct online een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze.

Geld lenen bij DEFAM via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij DEFAM? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlDEFAM
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen

In 4 stappen lening bij DEFAM aanvragen

Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk DEFAM met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van DEFAM met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!