Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen DEFAM

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente DEFAM lening

LeenbedragRente DEFAM
€ 2.500Niet aangeboden
€ 5.00011,1%
€ 10.0008,8%
€ 15.0007,5%
€ 25.0007,1%
€ 50.0007,1%
€ 75.0007,1%

Wil je geld lenen bij DEFAM? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij DEFAM voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van DEFAM altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Dit vinden klanten van DEFAM

We vragen klanten van DEFAM regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij DEFAM hebben afgesloten.

DEFAM lening 356 klantreviews

Prima aanvraag proces

Marvin - 11-03-2024

Duidelijk en snel geregeld

Jansen - 09-12-2023

Communicatie verliep spoedig. Wel veel extra informatie nodig maar uiteindelijk snel geld kunnen lenen.

Thomas - 08-11-2023

Snel geregeld, goed contact

de Vries - 28-09-2023

Duidelijk, eerlijk, behulpzaam!

Els L. - 28-09-2023

Geld lenen bij DEFAM

Wie is DEFAM?

DEFAM is een Nederlandse kredietverstrekker die onderdeel is van ALFAM Consumer Credit, wat weer een dochteronderneming is van ABN AMRO. Een lening afsluiten bij DEFAM kan uitsluitend via een bemiddelaar. DEFAM biedt een persoonlijke lening aan.

Welke leningen kun je bij DEFAM afsluiten?

DEFAM biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van DEFAM voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij DEFAM?

De kosten van een lening bij DEFAM hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een DEFAM lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij DEFAM jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij DEFAM en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij DEFAM?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij DEFAM, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren DEFAM en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze calculator "Hoeveel kan ik lenen?". Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij DEFAM.

Lening bij DEFAM afgewezen, wat nu?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij DEFAM afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Geld.nl een vergelijking te maken. Naast DEFAM werken we samen met vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt direct online een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze.

Geld lenen bij DEFAM via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij DEFAM? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlDEFAM
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk DEFAM met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van DEFAM met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

DD-MM-JJJJ