Contact

Geld lenen Directa.nl

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening Directa.nl vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 393 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente Directa.nl lening

Wil je geld lenen bij Directa.nl? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Directa.nl voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Directa.nl altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste Directa.nl lening
Directa.nl rente lening
LeenbedragRente persoonlijke leningRente doorlopend krediet
€ 2.500Niet aangebodenNiet aangeboden
€ 5.0008,2%8,4%
€ 10.0006,5%6,7%
€ 15.0007,0%7,2%
€ 25.0007,1%7,3%
€ 50.0007,1%7,3%
€ 75.000Niet aangebodenNiet aangeboden

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 9-2-2023) bij een looptijd van 60 maanden (persoonlijke lening) of en maandelijkse aflossing van 1,5% (bij doorlopend krediet). Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview. Je kunt bij Directa.nl dus een lening afsluiten vanaf 6,5% tot 8,4% rente.

Bij Directa.nl betaalt iedereen hetzelfde rentepercentage. Als Directa.nl je aanvraag goedkeurt, betaal je dus altijd het rentepercentage dat je hier ziet.

Start vergelijken
Reviews over Directa.nl
9   "Meedenkend"
Josh 30-12-2022
10   "Snel vlot en goed geregeld "
Cees 30-12-2022
10   "Heel goed"
Ap Groeneweg 17-09-2022
Geld lenen bij Directa.nl

Op Geld.nl vergelijk je de lening van Directa.nl eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij Directa.nl. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Directa.nl?

Directa.nl is als online leenaanbieder onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Dit is weer onderdeel van Chenavari Investment partners. Bij Directa.nl kun je eenvoudig online een Persoonlijke Lening of Flex & Zeker lening afsluiten. Ook biedt deze kredietaanbieder mogelijkheden om bestaande leningen over te sluiten.

Welke leningen kun je bij Directa.nl afsluiten?

Directa.nl biedt 2 leenvormen aan. De persoonlijke lening en de Flex & Zeker lening. Bij Directa.nl kun je een persoonlijke lening afsluiten. Dit is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Directa.nl voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Bij Directa.nl kun je ook een Flex & Zeker lening afsluiten. Dit is een lening waarbij jij de eerste twee jaar zelf bepaalt wanneer en hoeveel je opneemt. Afgeloste bedragen kun je in die periode opnieuw opnemen.

Wat kost geld lenen bij Directa.nl?

De kosten van een lening bij Directa.nl hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een Directa.nl lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij Directa.nl jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij Directa.nl en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Directa.nl?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Directa.nl, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Directa.nl en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Directa.nl.

Lening bij Directa.nl afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij Directa.nl afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker dan Directa.nl wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan Directa.nl.

Geld lenen bij Directa.nl via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Directa.nl? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlDirecta.nl
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
In 4 stappen lening bij Directa.nl aanvragen
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk Directa.nl met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Directa.nl met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!