Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen Directa.nl

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente Directa.nl lening

LeenbedragRente persoonlijke leningRente doorlopend krediet
€ 2.500Niet aangebodenNiet aangeboden
€ 5.0009,8%10,3%
€ 10.0008,1%9,2%
€ 15.0007,3%8,9%
€ 25.0007,6%8,8%
€ 50.0007,6%8,8%
€ 75.0007,4%8,8%

Wil je geld lenen bij Directa.nl? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Directa.nl voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Directa.nl altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Dit vinden klanten van Directa.nl

We vragen klanten van Directa.nl regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij Directa.nl hebben afgesloten.

Directa.nl lening 108 klantreviews

Gemakkelijk en snel

Marike van Duren - 27-04-2024

Gemak, snel en goedkoop

Julien - 13-04-2024

geweldig!

Housnia - 22-03-2024

Snel afgehandeld

Johnvelsen - 19-03-2024

Klantvriendelijk

Steven - 19-03-2024

Geld lenen bij Directa.nl

Wie is Directa.nl?

Directa.nl is als online leenaanbieder onderdeel van Qander Consumer Finance B.V. Dit is weer onderdeel van Chenavari Investment partners. Bij Directa.nl kun je eenvoudig online een Persoonlijke Lening of Flex & Zeker lening afsluiten. Ook biedt deze kredietaanbieder mogelijkheden om bestaande leningen over te sluiten.

Welke leningen kun je bij Directa.nl afsluiten?

Directa.nl biedt 2 leenvormen aan. De persoonlijke lening en de Flex & Zeker lening. Bij Directa.nl kun je een persoonlijke lening afsluiten. Dit is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Directa.nl voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Bij Directa.nl kun je ook een Flex & Zeker lening afsluiten. Dit is een lening waarbij jij de eerste twee jaar zelf bepaalt wanneer en hoeveel je opneemt. Afgeloste bedragen kun je in die periode opnieuw opnemen.

Wat kost geld lenen bij Directa.nl?

De kosten van een lening bij Directa.nl hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een Directa.nl lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij Directa.nl jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij Directa.nl en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Directa.nl?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Directa.nl, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Directa.nl en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in calculator "Wat kan ik lenen?". Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Directa.nl.

Lening bij Directa.nl afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij Directa.nl afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker dan Directa.nl wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan Directa.nl.

Geld lenen bij Directa.nl via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Directa.nl? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlDirecta.nl
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk Directa.nl met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Directa.nl met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

DD-MM-JJJJ