Contact

Geld lenen ING

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening ING vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 783 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente ING lening

Wil je geld lenen bij ING? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij ING voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van ING altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste ING lening
ING rente lening
LeenbedragRente ING
€ 2.5009,9%
€ 5.0008,8%
€ 10.0007,6%
€ 15.0007,2%
€ 25.0007,1%
€ 50.0007,1%
€ 75.0007,1%

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 29-5-2023) bij een looptijd van 60 maanden. Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview. Je kunt bij ING dus een lening afsluiten vanaf 7,1% tot 9,9% rente.

Bij ING betaalt niet iedereen hetzelfde rentepercentage. De rentes in deze tabel zijn de laagst mogelijke rentes bij ING. De rente die je uiteindelijk betaalt, hangt af van jouw persoonlijk risicoprofiel. Hoe hoger ING jouw risico inschat, hoe hoger het rentepercentage dat je betaalt.

Reviews over ING
10   "Goed "
Petros 21-03-2023
7   "Goede ervaring"
Nikki 01-08-2022
7   "Goed maar soms bureaucratie door de grote van het concern!"
Arie 04-07-2022
Geld lenen bij ING

Op Geld.nl vergelijk je de lening van ING eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij ING. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is ING?

ING Bank is één van de drie grootste banken in Nederland. Naast de mogelijkheid tot rood staan op de betaalrekening, biedt ING Bank op het gebied van lenen persoonlijke leningen, rood stand en creditcards aan.

Welke leningen kun je bij ING afsluiten?

ING biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van ING voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij ING?

Wat een lening bij ING precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een ING lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij ING jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij ING en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij ING?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij ING, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren ING en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij ING.

Lening bij ING afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij ING afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker dan ING wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan ING.

Geld lenen bij ING via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij ING? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlING
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen

In 4 stappen lening bij ING aanvragen

Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk ING met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van ING met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!