Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen ING

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente ING lening

LeenbedragRente ING
€ 2.50010,2%
€ 5.0009,8%
€ 10.0008,0%
€ 15.0007,0%
€ 25.0006,8%
€ 50.0006,8%
€ 75.0006,8%

Wil je geld lenen bij ING? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij ING voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van ING altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Dit vinden klanten van ING

We vragen klanten van ING regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij ING hebben afgesloten.

ING lening 142 klantreviews

op zich niet slecht. goede dienstverlening. altijd bereikbaar en snel afgehandeld

Kami - 03-07-2023

was beetje stug

Mo - 28-06-2023

Fantastisch

Britt - 16-05-2023

Duidelijk en concreet

Janneke - 26-04-2023

Goed

Petros - 21-03-2023

Geld lenen bij ING

Wie is ING?

ING Bank is één van de drie grootste banken in Nederland. Naast de mogelijkheid tot rood staan op de betaalrekening, biedt ING Bank op het gebied van lenen persoonlijke leningen, rood stand en creditcards aan.

Welke leningen kun je bij ING afsluiten?

ING biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van ING voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij ING?

Wat een lening bij ING precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een ING lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij ING jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij ING en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij ING?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij ING, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren ING en alle andere kredietverstrekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze calculator: Wat kan ik lenen?. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij ING.

Lening bij ING afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij ING afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker dan ING wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan ING.

Geld lenen bij ING via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij ING? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlING
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk ING met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van ING met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

DD-MM-JJJJ