Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen Lloyds Bank

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente Lloyds Bank lening

LeenbedragRente Lloyds Bank
€ 2.500Niet aangeboden
€ 5.000Niet aangeboden
€ 10.0007,9%
€ 15.0007,2%
€ 25.0007,0%
€ 50.0007,0%
€ 75.000Niet aangeboden

Wil je geld lenen bij Lloyds Bank? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Lloyds Bank voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Lloyds Bank altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Dit vinden klanten van Lloyds Bank

We vragen klanten van Lloyds Bank regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij Lloyds Bank hebben afgesloten.

Lloyds Bank lening 77 klantreviews

Goede service en snelle afhandeling

David - 01-05-2024

Aanvraag netjes afgehandelt

Boutkam - 16-04-2024

Snel en betrouwbaar

Mark F - 13-04-2024

Snel en duidelijk behandeld

Pascal - 29-03-2024

gemakkelijk en snel

Sandra W. - 09-03-2024

Geld lenen bij Lloyds Bank

Wie is Lloyds Bank?

Lloyds Bank, dat tot 2013 op de Nederlandse markt actief was onder de naam Bank of Scotland, is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië. Lloyds Bank is in meer dan 20 landen actief en biedt in Nederland een persoonlijke lening aan voor particulieren. Lloyds Bank hecht veel waarde aan verantwoord geld lenen, afgestemd op je persoonlijke situatie. De kredietverstrekker biedt daarom alleen een persoonlijke lening aan, waarbij de kosten van de lening vast staan en de looptijd is afgestemd op jouw leendoel.

Welke leningen kun bij Lloyds Bank afsluiten?

Lloyds Bank biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Lloyds Bank voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij Lloyds Bank?

De kosten van een lening bij Lloyds Bank hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een Lloyds Bank lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij Lloyds Bank jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij Lloyds Bank en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Lloyds Bank?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Lloyds bank, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Lloyds Bank en alle andere kredietverstrekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze handige calculator: Wat kan ik lenen? Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Lloyds Bank.

Lening bij Lloyds Bank afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij Lloyds Bank afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan Lloyds Bank.

Hoe werkt een lening aanvragen bij Lloyds Bank?

Als je bij Lloyds Bank een lening aanvraagt, beoordeelt Lloyds Bank je aanvraag. Als zij akkoord zijn, ontvang je een rente-aanbod met de gegevens van de lening. Vervolgens lever je via een app op je smartphone je financiële gegevens aan bij Lloyds Bank. Hiervoor log je in met je DigiD en deel je gegevens van bijvoorbeeld Mijn Overheid, De Belastingdienst, UWV en je bank met Lloyds Bank. In dit artikel lees je hoe dit precies werkt.

Als Lloyds Bank inhoudelijk akkoord is, ontvang je de offerte en voorwaarden van de lening. Nadat je deze digitaal ondertekent en terugstuurt, is de aanvraag definitief en maakt Lloyds Bank het geld naar je over.

Geld lenen bij Lloyds Bank via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Lloyds Bank? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlLloyds Bank
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk Lloyds Bank met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Lloyds Bank met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

DD-MM-JJJJ