Contact

Geld lenen Lloyds Bank

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening Lloyds Bank vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 783 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente Lloyds Bank lening

Wil je geld lenen bij Lloyds Bank? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Lloyds Bank voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Lloyds Bank altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste Lloyds Bank lening
Lloyds Bank rente lening
LeenbedragRente Lloyds Bank
€ 2.500Niet aangeboden
€ 5.000Niet aangeboden
€ 10.0008,0%
€ 15.0007,2%
€ 25.0007,2%
€ 50.000Niet aangeboden
€ 75.000Niet aangeboden

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 6-6-2023) bij een looptijd van 60 maanden. Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview. Je kunt bij Lloyds Bank dus een lening afsluiten vanaf 7,2% tot 8,0% rente.

Bij Lloyds Bank betaalt niet iedereen hetzelfde rentepercentage. De rentes in deze tabel zijn de laagst mogelijke rentes bij Lloyds Bank. De rente die je uiteindelijk betaalt, hangt af van jouw persoonlijk risicoprofiel. Hoe hoger Lloyds Bank jouw risico inschat, hoe hoger het rentepercentage dat je betaalt.

Reviews over Lloyds Bank
10   "Duidelijk en volgens afspraak"
Erwin 19-05-2023
8   "Prima "
Ben 17-05-2023
10   "We zijn dik tevreden over het verstrekken en afhandelen van de lening "
Anoniem 16-05-2023
Geld lenen bij Lloyds Bank

Op Geld.nl vergelijk je de lening van Lloyds Bank eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij Lloyds Bank. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Lloyds Bank?

Lloyds Bank, dat tot 2013 op de Nederlandse markt actief was onder de naam Bank of Scotland, is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië. Lloyds Bank is in meer dan 20 landen actief en biedt in Nederland een persoonlijke lening aan voor particulieren. Lloyds Bank hecht veel waarde aan verantwoord geld lenen, afgestemd op je persoonlijke situatie. De kredietverstrekker biedt daarom alleen een persoonlijke lening aan, waarbij de kosten van de lening vast staan en de looptijd is afgestemd op jouw leendoel.

Welke leningen kun bij Lloyds Bank afsluiten?

Lloyds Bank biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Lloyds Bank voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij Lloyds Bank?

De kosten van een lening bij Lloyds Bank hangen af van je persoonlijke wensen. De rente voor een Lloyds Bank lening wordt namelijk bepaald op basis van je leenbedrag en looptijd. Over het algemeen geldt: hoe hoger je leenbedrag, hoe lager de kosten. Wil je weten hoeveel geld lenen bij Lloyds Bank jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl! Je ziet dan direct hoeveel geld lenen bij Lloyds Bank en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Lloyds Bank?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Lloyds bank, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Lloyds Bank en alle andere kredietverstekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Lloyds Bank.

Lening bij Lloyds Bank afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij Llloyds Bank afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan Lloyds Bank.

Hoe werkt een lening aanvragen bij Lloyds Bank?

Als je bij Lloyds Bank een lening aanvraagt, beoordeelt Lloyds Bank je aanvraag. Als zij akkoord zijn, ontvang je een rente-aanbod met de gegevens van de lening. Vervolgens lever je via een app op je smartphone je financiële gegevens aan bij Lloyds Bank. Hiervoor log je in met je DigiD en deel je gegevens van bijvoorbeeld Mijn Overheid, De Belastingdienst, UWV en je bank met Lloyds Bank. In dit artikel lees je hoe dit precies werkt.

Als Lloyds Bank inhoudelijk akkoord is, ontvang je de offerte en voorwaarden van de lening. Nadat je deze digitaal ondertekent en terugstuurt, is de aanvraag definitief en maakt Lloyds Bank het geld naar je over.

Geld lenen bij Lloyds Bank via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Lloyds Bank? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlLloyds Bank
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen

In 4 stappen lening bij Lloyds Bank aanvragen

Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk Lloyds Bank met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Lloyds Bank met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!