Contact

Geld lenen Nationale Nederlanden

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening Nationale Nederlanden vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 393 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente Nationale Nederlanden lening

Wil je geld lenen bij Nationale Nederlanden? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Nationale Nederlanden voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Nationale Nederlanden altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste Nationale Nederlanden lening
Nationale Nederlanden rente lening
LeenbedragRente Nationale Nederlanden
€ 2.500Niet aangeboden
€ 5.0009,4%
€ 10.0008,6%
€ 15.0007,0%
€ 25.0006,5%
€ 50.0005,8%
€ 75.0005,8%

Deze rentes zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Je kunt bij Nationale Nederlanden dus een lening afsluiten vanaf 5,8% tot 9,4% rente.

Bij Nationale Nederlanden betaalt niet iedereen hetzelfde rentepercentage. De rentes in deze tabel zijn de laagst mogelijke rentes bij Nationale Nederlanden. De rente die je uiteindelijk betaalt, hangt af van jouw persoonlijk risicoprofiel. Hoe hoger Nationale Nederlanden jouw risico inschat, hoe hoger het rentepercentage dat je betaalt.

Start vergelijken
Reviews over Nationale Nederlanden
10   "Snel, accuraat en vertrouwd."
Remco 21-01-2023
7   "Goede partij om geld te lenen"
Ramon 24-08-2022
8   "Ging prima, geen opmerkingen. "
Schneider 02-11-2021
Geld lenen bij Nationale Nederlanden

Op Geld.nl vergelijk je de lening van Nationale Nederlanden eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij Nationale Nederlanden. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden is een grote verzekeraar die naast verzekeringen ook spaarrekeningen en leningen aanbiedt. Op het gebied van lenen kun je bij Nationale Nederlanden een persoonlijke lening afsluiten.

Welke leningen kun je bij Nationale Nederlanden afsluiten?

Nationale Nederlanden biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Nationale Nederlanden voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij Nationale Nederlanden?

Wat een lening bij Nationale Nederlanden precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een Nationale Nederlanden lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij Nationale Nederlanden jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij Nationale Nederlanden en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Nationale Nederlanden?

Het maximale bedrag dat je bij Nationale Nederlanden kunt lenen, is voor iedereen anders. Nationale Nederlanden berekent je maximale leenbedrag namelijk, net als alle andere kredietverstrekkers, op basis van je inkomen en vaste lasten. Je wilt immers niet dat je door je lening in de financiële problemen komt. Direct weten hoeveel je maximaal kunt lenen bij Nationale Nederlanden? Start dan hier met je maximale lening berekenen.

Lening bij Nationale Nederlanden afgewezen, wat nu?

Is je lening aanvraag bij Nationale Nederlanden afgewezen? Dat is vervelend! Mogelijk kom je bij een andere kredietverstrekker dan Nationale Nederlanden wél in aanmerking voor een lening. Maak daarom een vergelijking op Geld.nl, vind de voor jou beschikbare leningen en vraag direct online een offerte aan bij een andere kredietverstrekker dan Nationale Nederlanden.

Geld lenen bij Nationale Nederlanden via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Nationale Nederlanden? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlNationale Nederlanden
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
In 4 stappen lening bij Nationale Nederlanden aanvragen
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk Nationale Nederlanden met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Nationale Nederlanden met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland