Contact

Geld lenen Qander

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening Qander vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 783 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente Qander lening

Wil je geld lenen bij Qander? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Qander voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Qander altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste Qander lening
Qander rente lening
LeenbedragRente persoonlijke leningRente doorlopend krediet
€ 2.500Niet aangebodenNiet aangeboden
€ 5.0009,9%10,1%
€ 10.0008,9%9,1%
€ 15.0008,7%8,9%
€ 25.0008,5%8,7%
€ 50.0008,5%8,7%
€ 75.000Niet aangeboden8,6%

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 6-6-2023) bij een looptijd van 60 maanden (persoonlijke lening) of en maandelijkse aflossing van 1,5% (bij doorlopend krediet). Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview. Je kunt bij Qander dus een lening afsluiten vanaf 8,4% tot 10,1% rente.

Bij Qander betaalt niet iedereen hetzelfde rentepercentage. De rentes in deze tabel zijn de laagst mogelijke rentes bij Qander. De rente die je uiteindelijk betaalt, hangt af van jouw persoonlijk risicoprofiel. Hoe hoger Qander jouw risico inschat, hoe hoger het rentepercentage dat je betaalt.

Reviews over Qander
7   "Goed"
M 03-05-2023
8   "is goed te doen"
Rob van Ophem 21-12-2022
10   "Top"
Maart 02-12-2022
Geld lenen bij Qander

Op Geld.nl vergelijk je de lening van Qander eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij Qander. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Qander?

Qander, voluit Qander Consumer Finance BV, is een kredietverstrekker die tot begin 2016 bekend stond als LaSer Nederland. Bij Qander kun een Persoonlijke Lening of Flex & Zeker lening afsluiten. Lenen bij Qander kan uitsluitend via een bemiddelaar.

Welke leningen kun je bij Qander afsluiten?

Qander biedt 2 leenvormen aan: de persoonlijke lening en de Flex & Zeker lening. De persoonlijke lening afsluiten is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Qander voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Bij Qander kun je ook een Flex & Zeker lening afsluiten. Dit is een lening waarbij jij de eerste twee jaar zelf bepaalt wanneer en hoeveel je opneemt. Afgeloste bedragen kun je in die periode opnieuw opnemen.

Wat kost geld lenen bij Qander?

Wat een lening bij Qander precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een Qander lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij Qander jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij Qander en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Qander?

Het maximale bedrag dat je bij Qander kunt lenen, is voor iedereen anders. Qander berekent je maximale leenbedrag namelijk, net als alle andere kredietverstrekkers, op basis van je inkomen en vaste lasten. Je wilt immers niet dat je door je lening in de financiële problemen komt. Direct weten hoeveel je maximaal kunt lenen bij Qander? Start dan hier met je maximale lening berekenen.

Lening bij Qander afgewezen, wat nu?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Qander afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Geld.nl een vergelijking te maken. Naast Qander werken we samen met vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt direct online een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze.

Geld lenen bij Qander via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Qander? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlQander
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen

In 4 stappen lening bij Qander aanvragen

Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk Qander met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Qander met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!