Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen Qander

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
(1.260)
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente Qander lening

Wil je geld lenen bij Qander? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Qander voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Qander altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Laatste update tabel: 8-12-2023
LeenbedragRente persoonlijke leningRente doorlopend krediet
€ 2.500Niet aangebodenNiet aangeboden
€ 5.00010,8%11,0%
€ 10.0009,2%9,4%
€ 15.0009,1%8,9%
€ 25.0008,6%8,8%
€ 50.0008,6%8,8%
€ 75.000Niet aangeboden8,8%
Uitleg berekening
Dit vinden klanten van Qander

We vragen klanten van Qander regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij Qander hebben afgesloten.

8,2
Qander lening 72 klantreviews
9

Aanvraag keurig afgehandeld en snel

Joop van Staaijeren - 31-10-2023
9

Ga zo door! Bedankt voor jullie hulp.

Piotr G - 07-10-2023
7

alles gaat nu pas werken heb nog geen mening

hoornweg h.j - 12-09-2023
9

Prima geregeld.

Anoniem - 10-06-2023
10

Vind het top van Qander.

A.Soentik - 10-06-2023

Geld lenen bij Qander

Wie is Qander?

Qander, voluit Qander Consumer Finance BV, is een kredietverstrekker die tot begin 2016 bekend stond als LaSer Nederland. Bij Qander kun een Persoonlijke Lening of Flex & Zeker lening afsluiten. Lenen bij Qander kan uitsluitend via een bemiddelaar.

Welke leningen kun je bij Qander afsluiten?

Qander biedt 2 leenvormen aan: de persoonlijke lening en de Flex & Zeker lening. De persoonlijke lening afsluiten is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Qander voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Bij Qander kun je ook een Flex & Zeker lening afsluiten. Dit is een lening waarbij jij de eerste twee jaar zelf bepaalt wanneer en hoeveel je opneemt. Afgeloste bedragen kun je in die periode opnieuw opnemen.

Wat kost geld lenen bij Qander?

Wat een lening bij Qander precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een Qander lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij Qander jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij Qander en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Qander?

Het maximale bedrag dat je bij Qander kunt lenen, is voor iedereen anders. Qander berekent je maximale leenbedrag namelijk, net als alle andere kredietverstrekkers, op basis van je inkomen en vaste lasten. Je wilt immers niet dat je door je lening in de financiële problemen komt. Direct weten hoeveel je maximaal kunt lenen bij Qander? Start dan hier met je maximale lening berekenen.

Lening bij Qander afgewezen, wat nu?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Qander afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Geld.nl een vergelijking te maken. Naast Qander werken we samen met vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt direct online een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze.

Geld lenen bij Qander via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Qander? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlQander
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk Qander met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Qander met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

DD-MM-JJJJ