Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen Santander

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente Santander lening

LeenbedragRente Santander
€ 2.50013,5%
€ 5.00010,6%
€ 10.00010,4%
€ 15.00010,4%
€ 25.00010,4%
€ 50.00010,4%
€ 75.000Niet aangeboden

Wil je geld lenen bij Santander? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Santander voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Santander altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Dit vinden klanten van Santander

We vragen klanten van Santander regelmatig of ze tevreden met hen zijn. Hieronder vind je de meest recente ervaringen van klanten die een lening bij Santander hebben afgesloten.

Santander lening 63 klantreviews

Goed

Corriekrijgh - 29-05-2024

zeer klantvriendelijk

Reginald - 13-11-2023

Vriendelijk en behulpzaam

René - 01-09-2023

Goede service

Anoniem - 01-08-2023

Snel en netjes afgehandeld

K.A. - 04-05-2023

Geld lenen bij Santander

Wie is Santander?

Santander is van oorsprong een Spaanse kredietverstrekker die al enige tijd in Nederland actief is. Wereldwijd gezien is Santander zelfs een van de grootste bankgroepen. Op het gebied van lenen kun je bij Santander een persoonlijke lening afsluiten.

Welke leningen kun je bij Santander afsluiten?

Santander biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Santander voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij Santander?

Wat een lening bij Santander precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een Santander lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij Santander jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij Santander en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Santander?

Het maximale bedrag dat je bij Santander kunt lenen, is voor iedereen anders. Santander berekent je maximale leenbedrag namelijk, net als alle andere kredietverstrekkers, op basis van je inkomen en vaste lasten. Je wilt immers niet dat je door je lening in de financiële problemen komt. Direct weten hoeveel je maximaal kunt lenen bij Santander? Gebruik dan onze handige tool: Hoeveel kan ik lenen?

Lening bij Santander afgewezen, wat nu?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Santander afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Geld.nl een vergelijking te maken. Naast Santander werken we samen met vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt direct online een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze.

Geld lenen bij Santander via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Santander? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlSantander
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen
Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s

Vergelijk Santander met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Santander met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

DD-MM-JJJJ