Contact

Geld lenen Santander

Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start lening Santander vergelijken
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 783 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Rente Santander lening

Wil je geld lenen bij Santander? In deze tabel zie je de actuele rentes voor een lening bij Santander voor de meest gekozen leenbedragen. We raden je aan om de lening van Santander altijd te vergelijken met alle andere kredietverstrekkers in Nederland. Zo vind je altijd de lening met de laagste rente die past bij jouw wensen.

Goedkoopste Santander lening
Santander rente lening
LeenbedragRente Santander
€ 2.50012,0%
€ 5.0009,7%
€ 10.0009,7%
€ 15.0009,7%
€ 25.0009,7%
€ 50.0009,7%
€ 75.000Niet aangeboden

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 29-5-2023) bij een looptijd van 24 maanden. Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview. Je kunt bij Santander dus een lening afsluiten vanaf 9,7% tot 12,0% rente.

Bij Santander betaalt iedereen hetzelfde rentepercentage. Als Santander je aanvraag goedkeurt, betaal je dus altijd het rentepercentage dat je hier ziet.

Reviews over Santander
10   "Snel en netjes afgehandeld"
K.A. 04-05-2023
10   "Wery good system and principles of loan."
Normunds 01-05-2023
8   "Ik. Ben tevreden over de aan vraag lening ik alles was heel. Duidelijk en snel afgehandelt"
Jolanda 21-02-2023
Geld lenen bij Santander

Op Geld.nl vergelijk je de lening van Santander eenvoudig met de lening van andere kredietverstrekkers in Nederland. Vervolgens kun je op Geld.nl eenvoudig online een offerte aanvragen bij Santander. Kom je er niet uit? Onze kredietexperts helpen je graag! Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wie is Santander?

Santander is van oorsprong een Spaanse kredietverstrekker die al enige tijd in Nederland actief is. Wereldwijd gezien is Santander zelfs een van de grootste bankgroepen. Op het gebied van lenen kun je bij Santander een persoonlijke lening afsluiten.

Welke leningen kun je bij Santander afsluiten?

Santander biedt alleen een persoonlijke lening aan, geen doorlopend krediet. De persoonlijke lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten.

Wil je weten of de persoonlijke lening van Santander voor jou interessant is? Op Geld.nl vergelijk je de persoonlijke lening van het grootste aanbod kredietverstrekkers. Zo vind je altijd de persoonlijke lening die bij je past.

Wat kost geld lenen bij Santander?

Wat een lening bij Santander precies kost, hangt af van meerdere factoren. De rente voor een Santander lening is namelijk per leenbedrag en looptijd verschillend. Wil je weten wat een lening bij Santander jou kost? Maak dan een vergelijking op Geld.nl en zie direct hoeveel een lening bij Santander en andere kredietverstrekkers in Nederland je kost.

Hoeveel kan ik lenen bij Santander?

Het maximale bedrag dat je bij Santander kunt lenen, is voor iedereen anders. Santander berekent je maximale leenbedrag namelijk, net als alle andere kredietverstrekkers, op basis van je inkomen en vaste lasten. Je wilt immers niet dat je door je lening in de financiële problemen komt. Direct weten hoeveel je maximaal kunt lenen bij Santander? Start dan hier met je maximale lening berekenen.

Lening bij Santander afgewezen, wat nu?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Santander afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Geld.nl een vergelijking te maken. Naast Santander werken we samen met vrijwel alle kredietverstrekkers in Nederland. Je kunt direct online een offerte aanvragen bij de kredietverstrekker van je keuze.

Geld lenen bij Santander via Geld.nl, wie doet wat?

Ga je op Geld.nl een lening aanvragen bij Santander? In de onderstaande tabel zie je wie wat doet.

Geld.nlSantander
Leenrentes vergelijken
Offerte aanvragen
Lening afsluiten
Opmaken overeenkomst
Informatieverstrekking over de lening
Afhandelen wijzigingen

In 4 stappen lening bij Santander aanvragen

Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Vergelijk Santander met andere kredietverstrekkers

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 10 kredietverstrekkers. Vergelijk de lening van Santander met alle andere kredietverstrekkers en vind direct de beste lening met de laagste rente!

Overige kredietverstrekkers in Nederland

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!