Contact

Persoonlijke lening 1 jaar

Vergelijk en kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Hoeveel kost een persoonlijke lening van 1 jaar?

Hoeveel een persoonlijke lening van 12 maanden (1 jaar) kost, kunnen we niet zomaar zeggen. Dat is namelijk voor iedereen anders. Hoeveel rente je betaalt voor een lening van 12 maanden hangt af van:

  • Het bedrag dat je leent
  • Hoe groot de kredietverstrekker het risico inschat dat je de lening niet kan terugbetalen

Precies weten hoeveel jij betaalt voor een lening van 12 maanden? Ga dan je lening vergelijken op Geld.nl. Je vult enkele gegevens in over jezelf en kiest vervolgens voor een persoonlijke lening van 1 jaar. We geven je een overzicht van de leningen van 12 maanden die je kan afsluiten en wat die voor jou kosten. De laagste rente voor jouw situatie zie je altijd bovenaan.

Is een persoonlijke lening van 12 maanden een goede keuze voor mij?

12 maanden is de kortste looptijd die je voor een persoonlijke lening kan kiezen. Voordeel van zo snel terugbetalen is dat je maar een korte periode rente betaalt en je lening dus relatief goedkoop is. Nadeel is dat het terug te betalen bedrag wordt uitgesmeerd over ‘maar’ 12 maanden. Hierdoor betaal je bij een persoonlijke lening van 1 jaar een hoger bedrag per maand dan bij langere looptijden.

Een persoonlijke lening van 12 is daarom een goede keuze als je het maanbedrag dat daarbij hoort gemakkelijk kunt betalen. Tijdens de vergelijking op deze vergelijkingssite zie je meteen wat je bij een lening van 12 maanden per maand betaalt en wat de maanbedragen zijn bij andere looptijden. Zo kun je altijd een goede keuze maken die past bij je financiële situatie.

Moet je een persoonlijke lening van 1 jaar altijd in 12 maanden terugbetalen?

Kies je bij je lening aanvraag voor een looptijd van 12 maanden, dan is het de bedoeling dat je de lening in maximaal 1 jaar terugbetaalt. Je mag er niet langer over doen. Je mag de lening van 12 maanden wel eerder aflossen. Dat kun je doen door tijdens de looptijd meer af te lossen dan je maandbedrag. Bij de meeste persoonlijke leningen mag je zonder kosten extra aflossen. Check dit wel altijd even in de voorwaarden van je lening.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Persoonlijke lening 1 jaar

Wil je een relatief klein bedrag lenen en snel weer terugbetalen? Dan is een persoonlijke lening van 1 jaar (12 maanden) een slimme keuze. De meeste mensen die via Geld.nl een lening afsluiten voor 12 maanden, doen dit voor bedragen tot 5.000 euro. Tijdens geld lenen vergelijken op Geld.nl zie je meteen wat in 12 maanden aflossen betekent voor je maandbedrag. Kun je dit bedrag gemakkelijk betalen? Dan is een persoonlijke lening van 1 jaar dus een goede keuze! Je betaalt dan immers maar een korte periode rente, waardoor de totale kosten van je lening lager zijn dan bij langere looptijden.

Persoonlijke lening 1 jaar vergelijken

Lening van 12 maanden met lage rente

De kosten voor een persoonlijke lening van 12 maanden houd je zo laag mogelijk door te kiezen voor de laagste rente. Deze vind je door een vergelijking te maken op onze onafhankelijke vergelijkingssite. Vul je gegevens in, kies voor een persoonlijke lening van 1 jaar en je ziet de laagste rente meteen bovenaan. Zo betaal je nooit onnodig te veel voor een persoonlijke lening van 12 maanden.

Persoonlijke lening 12 maanden
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Rente persoonlijke looptijd 12 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 12 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 12 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 12 maanden
Goedkoopste leningen 12 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,9%Lender & Spender€ 220
€ 5.0008,3%Lender & Spender€ 435
€ 10.0006,6%Lender & Spender€ 863
€ 25.0004,9%Freo€ 2.138
€ 50.0004,8%Freo€ 4.274
€ 75.0004,8%Freo€ 6.411

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 12 maanden.

Start vergelijken
Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro per jaar op de kosten van je lening.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc