Contact

Persoonlijke lening 10 jaar

Vergelijk en kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wat kost een persoonlijke lening van 10 jaar?

Hoeveel een lening van 10 jaar je kost, hangt vooral af van rente die je betaalt. De rente voor een lening van 120 maanden verschilt per kredietverstrekker. Tijdens het leningen vergelijken op Geld.nl zie je direct welke kredietverstrekkers de goedkoopste persoonlijke lening voor 10 jaar hebben. 

Is een lening van 120 maanden een goede keuze voor mij?

Het voordeel van een persoonlijke lening van 120 maanden is dat je een relatief laag maandbedrag betaalt voor je lening. Het bedrag dat je moet terugbetalen, wordt uitgesmeerd over 120 maanden. Zo krijg je een lager maandbedrag dan bijvoorbeeld bij een lening van 36 maanden. 

Nadeel van een persoonlijke lening van 10 jaar is dat je ook al die tijd rente betaalt. Hierdoor is een lening van 120 maanden altijd duurder dan een lening die je in een kortere periode aflost. In je persoonlijke lening vergelijking op vergelijkingssite Geld.nl zie je direct wat de maandelijkse kosten zijn per looptijd en hoeveel je in totaal betaalt. Zo kun je altijd een goede keuze maken.

Tip! Let naast de kosten ook op de verwachte looptijd van je aankoop. Het is zonde als je 10 jaar lang leent voor een auto waar je misschien maar 5 jaar in wilt rijden.


Moet ik een persoonlijke lening van 10 jaar in 120 maanden aflossen?

Ga je een persoonlijke lening aanvragen van 10 jaar, moet je die in maximaal 120 maanden terugbetalen. Dit wil zeggen dat je er niet langer dan 10 jaar over mag doen. Sneller terugbetalen mag natuurlijk wel. Dit doe je door tussentijds extra af te lossen. Bij de meeste persoonlijke leningen mag je gratis extra aflossen tijdens de looptijd. Controleer dit wel altijd even in de voorwaarden van je lening.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Persoonlijke lening 10 jaar

Een persoonlijke lening van 10 jaar wil zeggen dat je het geleende bedrag in 10 jaar, oftewel 120 maanden, terugbetaalt. Dit is een verstandig keuze als je een lening wilt met een laag maandbedrag. Omdat het bedrag dat je terugbetaalt wordt uitgespreid over 120 maanden, betaal je namelijk een lager bedrag per maand dan voor een lening van bijvoorbeeld 60 maanden.

Tip! Bij een autofinanciering is een lening van 5 jaar beter passend. Auto’s dalen namelijk snel in waarde en het is zonde als je dan nog lang aan een lening vastzit.

Persoonlijke lening 10 jaar vergelijken

Lening van 120 maanden met lage rente

Als je een lening van 10 jaar (120 maanden) afsluit, wil je natuurlijk een zo laag mogelijke rente betalen. Ga daarom op Geld.nl geld lenen vergelijken. Vul je gegevens in, kies voor een persoonlijke lening en een looptijd van 120 maanden en je ziet direct welke bank voor jou de laagste rente lening biedt.

Persoonlijke lening 120 maanden
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Rente persoonlijke looptijd 120 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 120 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 120 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 120 maanden
Goedkoopste leningen 120 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,9%Lender & Spender€ 33
€ 5.0008,3%Lender & Spender€ 61
€ 10.0006,3%Directa.nl€ 112
€ 25.0004,9%Freo€ 263
€ 50.0004,8%Freo€ 523
€ 75.0004,8%Freo€ 785

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 120 maanden.

Start vergelijken
Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro per jaar op de kosten van je lening.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc