Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Persoonlijke lening 10 jaar

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente persoonlijke looptijd 120 maanden

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
Lender & Spender € 2.50013,4%€ 37€ 4.416
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 64€ 7.606
Lender & Spender € 10.0007,7%€ 119€ 14.207
Lender & Spender € 25.0006,6%€ 283€ 33.924
Lender & Spender € 50.0006,6%€ 566€ 67.849
Lender & Spender € 75.0006,6%€ 849€ 101.773

Voordat je een persoonlijke lening van 120 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 120 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Alleen rentekosten

Over een persoonlijke lening betaal je alleen rente. Er zijn geen afsluitkosten of administratiekosten. Extra aflossen is bij bijna alle kredietverstrekkers gratis. Sluit eventueel wel aanvullend een overlijdensrisicoverzekering af.

Jouw maximale maandlasten

Wanneer je een lening afsluit, wil je niet in de financiële problemen raken. Daarom kijkt een kredietverstrekker naar jouw aflossingscapaciteit. Dit is het bedrag dat jij iedere maand kunt missen om je schuld af te lossen. Om dat te bepalen, gelden er leennormen.

Persoonlijke lening 10 jaar

Een persoonlijke lening van 10 jaar wil zeggen dat je het geleende bedrag in 10 jaar, oftewel 120 maanden, terugbetaalt. Dit is een verstandig keuze als je een lening wilt met een laag maandbedrag. Omdat het bedrag dat je terugbetaalt wordt uitgespreid over 120 maanden, betaal je namelijk een lager bedrag per maand dan voor een lening van bijvoorbeeld 60 maanden.

Tip! Bij een autofinanciering is een lening van 5 jaar beter passend. Auto’s dalen namelijk snel in waarde en het is zonde als je dan nog lang aan een lening vastzit.

Persoonlijke lening 10 jaar vergelijken

Lening van 120 maanden met lage rente

Als je een lening van 10 jaar (120 maanden) afsluit, wil je natuurlijk een zo laag mogelijke rente betalen. Ga daarom vergelijken op Geld.nl! Vul je gegevens in, kies voor een persoonlijke lening en een looptijd van 120 maanden en je ziet direct welke bank voor jou de laagste rente lening biedt.

Persoonlijke lening 120 maanden

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening 10 jaar

Wat kost een persoonlijke lening van 10 jaar?

Hoeveel een lening van 10 jaar je kost, hangt vooral af van rente die je betaalt. De rente voor een lening van 120 maanden verschilt per kredietverstrekker. Tijdens het vergelijken op Geld.nl zie je direct welke kredietverstrekkers de goedkoopste persoonlijke lening voor 10 jaar hebben. 

Is een lening van 120 maanden een goede keuze voor mij?

Het voordeel van een persoonlijke lening van 120 maanden is dat je een relatief laag maandbedrag betaalt voor je lening. Het bedrag dat je moet terugbetalen, wordt uitgesmeerd over 120 maanden. Zo krijg je een lager maandbedrag dan bijvoorbeeld bij een lening van 36 maanden. 

Nadeel van een persoonlijke lening van 10 jaar is dat je ook al die tijd rente betaalt. Hierdoor is een lening van 120 maanden altijd duurder dan een lening die je in een kortere periode aflost. In je persoonlijke lening vergelijking op vergelijkingssite Geld.nl zie je direct wat de maandelijkse kosten zijn per looptijd en hoeveel je in totaal betaalt. Zo kun je altijd een goede keuze maken.

Tip! Let naast de kosten ook op de verwachte looptijd van je aankoop. Het is zonde als je 10 jaar lang leent voor een auto waar je misschien maar 5 jaar in wilt rijden.


Moet ik een persoonlijke lening van 10 jaar in 120 maanden aflossen?

Ga je een persoonlijke lening aanvragen van 10 jaar, moet je die in maximaal 120 maanden terugbetalen. Dit wil zeggen dat je er niet langer dan 10 jaar over mag doen. Sneller terugbetalen mag natuurlijk wel. Dit doe je door tussentijds extra af te lossen. Bij de meeste persoonlijke leningen mag je gratis extra aflossen tijdens de looptijd. Controleer dit wel altijd even in de voorwaarden van je lening.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s
DD-MM-JJJJ