Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Persoonlijke lening 2 jaar

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente persoonlijke looptijd 24 maanden

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
ING € 2.50010,2%€ 116€ 2.762
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 229€ 5.483
Lender & Spender € 10.0007,7%€ 450€ 10.793
Lender & Spender € 25.0006,6%€ 1.113€ 26.703
Lender & Spender € 50.0006,6%€ 2.226€ 53.406
Lender & Spender € 75.0006,6%€ 3.338€ 80.109

Voordat je een persoonlijke lening van 24 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 24 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Persoonlijke lening 2 jaar

Leen je een relatief klein bedrag en wil je de lening snel weer aflossen? Dan is een persoonlijke lening van 2 jaar (24 maanden) voor jou een goede keuze. De meeste mensen die via Geld.nl een lening afsluiten voor 24 maanden doen dit voor bedragen tussen 1.500 en 10.000 euro. Hierbij is een auto financieren het meest gekozen leendoel. Tijdens je vergelijking op Geld.nl zie je meteen wat in 2 jaar aflossen betekent voor het maandbedrag van je lening. Bovendien betaal je een relatief korte periode rente, waardoor de totale kosten voor een lening van 24 maanden laag zijn.

Persoonlijke lening 2 jaar vergelijken

Lening van 24 maanden met lage rente

De kosten voor een persoonlijke lening van 24 maanden (2 jaar) houd je extra laag door te kiezen voor de laagste rente. Je vind die eenvoudig op deze vergelijkingssite. Ga geld lenen vergelijken, kies voor een persoonlijke lening van 24 maanden en je ziet de laagste rente meteen bovenaan. Zo betaal je dus nooit onnodig te veel voor je lening van 2 jaar.

Persoonlijke lening 24 maanden

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening 2 jaar

Wat kost een persoonlijke lening van 2 jaar?

Hoeveel een persoonlijke lening van 2 jaar kost, is voor iedereen anders. De rente die je betaalt, hangt namelijk af van het bedrag dat je leent en hoe groot de kredietverstrekker het risico inschat dat je de lening niet terug kan betalen. Om precies te weten hoeveel een persoonlijke lening van 24 maanden (2 jaar) voor jou kost, kun je op Geld.nl leningen vergelijken. Je vult enkele gegevens in over jezelf en kiest een persoonlijke lening van 24 maanden. Je ziet vervolgens direct wat deze lening bij de verschillende kredietverstrekkers voor jou kost. Zo kies je gemakkelijk een lage rente voor je lening van 2 jaar.

Tip! Wil je weten hoeveel je met jouw financiële situatie maximaal kunt lenen? Maak dan gebruik van onze handige tool: Hoeveel kan ik lenen?

Is een persoonlijke lening van 24 maanden verstandig?

Een persoonlijke lening met een looptijd van 24 maanden (2 jaar) is een goede keuze als je het maandbedrag dat daarbij hoort kunt betalen. In hoeveel maanden je de lening aflost, bepaalt namelijk voor een groot deel hoeveel je per maand moet betalen. Tijdens je vergelijking op onze onafhankelijke vergelijkingssite zie je direct wat je per maand betaalt voor een lening van 24 maanden. Je ziet ook wat je betaalt voor kortere en langere looptijden. Als je het maandbedrag dat hoort bij de lening van 24 maanden gemakkelijk kunt betalen, is dat voor jou een verstandige keuze.

Moet je een persoonlijke lening van 2 jaar per se in 24 maanden terugbetalen?

Als je bij een lening aanvragen kiest voor een looptijd van 24 maanden, moet je de lening in die periode terugbetalen. Langer mag je er niet over doen. Je mag de lening van 2 jaar wel sneller terugbetalen. Dat doe je door tussentijds extra af te lossen. Bij de meeste kredietverstrekkers mag je gratis zoveel aflossen als je wilt. Check het voor de zekerheid even in de voorwaarden van je lening, want sommige kredietverstrekkers vragen er dus wel geld voor.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s
DD-MM-JJJJ