Contact

Persoonlijke lening 2 jaar

Vergelijk en kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wat kost een persoonlijke lening van 2 jaar?

Hoeveel een persoonlijke lening van 2 jaar kost, is voor iedereen anders. De rente die je betaalt, hangt namelijk af van het bedrag dat je leent en hoe groot de kredietverstrekker het risico inschat dat je de lening niet terug kan betalen. Om precies te weten hoeveel een persoonlijke lening van 24 maanden (2 jaar) voor jou kost, kun je op Geld.nl leningen vergelijken. Je vult enkele gegevens in over jezelf en kiest een persoonlijke lening van 24 maanden. Je ziet vervolgens direct wat deze lening bij de verschillende kredietverstrekkers voor jou kost. Zo kies je gemakkelijk een lage rente voor je lening van 2 jaar.

Is een persoonlijke lening van 24 maanden verstandig?

Een persoonlijke lening met een looptijd van 24 maanden (2 jaar) is een goede keuze als je het maandbedrag dat daarbij hoort kunt betalen. In hoeveel maanden je de lening aflost, bepaalt namelijk voor een groot deel hoeveel je per maand moet betalen. Tijdens je vergelijking op onze onafhankelijke vergelijkingssite zie je direct wat je per maand betaalt voor een lening van 24 maanden. Je ziet ook wat je betaalt voor kortere en langere looptijden. Als je het maandbedrag dat hoort bij de lening van 24 maanden gemakkelijk kunt betalen, is dat voor jou een verstandige keuze.

Moet je een persoonlijke lening van 2 jaar per se in 24 maanden terugbetalen?

Als je bij een lening aanvragen kiest voor een looptijd van 24 maanden, moet je de lening in die periode terugbetalen. Langer mag je er niet over doen. Je mag de lening van 2 jaar wel sneller terugbetalen. Dat doe je door tussentijds extra af te lossen. Bij de meeste kredietverstrekkers mag je gratis zoveel aflossen als je wilt. Check het voor de zekerheid even in de voorwaarden van je lening, want sommige kredietverstrekkers vragen er dus wel geld voor.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Persoonlijke lening 2 jaar

Leen je een relatief klein bedrag en wil je de lening snel weer aflossen? Dan is een persoonlijke lening van 2 jaar (24 maanden) voor jou een goede keuze. De meeste mensen die via Geld.nl een lening afsluiten voor 24 maanden doen dit voor bedragen tussen 1.500 en 10.000 euro. Tijdens je vergelijking op Geld.nl zie je meteen wat in 2 jaar aflossen betekent voor het maandbedrag van je lening. Bovendien betaal je een relatief korte periode rente, waardoor de totale kosten voor een lening van 24 maanden laag zijn.

Persoonlijke lening 2 jaar vergelijken

Lening van 24 maanden met lage rente

De kosten voor een persoonlijke lening van 24 maanden (2 jaar) houd je extra laag door te kiezen voor de laagste rente. Je vind die eenvoudig op deze vergelijkingssite. Ga geld lenen vergelijken, kies voor een persoonlijke lening van 24 maanden en je ziet de laagste rente meteen bovenaan. Zo betaal je dus nooit onnodig te veel voor je lening van 2 jaar.

Persoonlijke lening 24 maanden
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Rente persoonlijke looptijd 24 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 24 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 24 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 24 maanden
Goedkoopste leningen 24 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,8%Santander€ 115
€ 5.0008,2%Santander€ 226
€ 10.0006,3%Directa.nl€ 444
€ 25.0004,9%Freo€ 1.095
€ 50.0004,8%Freo€ 2.187
€ 75.0004,8%Freo€ 3.281

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 24 maanden.

Start vergelijken
Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro per jaar op de kosten van je lening.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc