Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Persoonlijke lening 3 jaar

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
9,3 1.177 reviews
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente persoonlijke looptijd 36 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 36 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 36 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laatste update tabel: 26-9-2023
AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnMaandtermijn
ING € 2.50010,2%€ 81
ING € 5.0009,1%€ 159
Lloyds Bank € 10.0007,8%€ 312
Lloyds Bank € 25.0006,7%€ 767
Lloyds Bank € 50.0006,7%€ 1.533
Freo € 75.0006,8%€ 2.302
Uitleg berekening

Persoonlijke lening 3 jaar

Ga je een persoonlijke lening aanvragen, bijvoorbeeld als autofinanciering, dan kies je zelf de periode waarin je de lening aflost. Dat heet de looptijd. Een persoonlijke lening van 3 jaar of 36 maanden wil dus zeggen dat je de lening in 3 jaar terugbetaalt. Voordeel is dat je maar 3 jaar rente betaalt en de totale kosten van je lening dus relatief laag zijn. Dit is een slimme keuze als je maandlasten die horen bij een lening van 36 maanden kunt betalen. Tijdens het lening vergelijken op Geld.nl zie je direct wat de verschillende looptijden je per maand kosten. Kun je het maandbedrag dat bij een lening van 36 maanden hoort gemakkelijk betalen? Dan is een persoonlijke lening van 3 jaar dus een goede keuze.

Persoonlijke lening 3 jaar vergelijken

Lening van 36 maanden met lage rente

Om de kosten van je persoonlijke lening van 36 maanden zo laag mogelijk te houden, wil je natuurlijk een lage rente. Die vind je op deze vergelijkingssite! Ga geld lenen vergelijken, kies voor een persoonlijke lening van 36 maanden en je vind de laagste rente lening voor 3 jaar meteen bovenaan. Wel zo makkelijk en je betaalt zo nooit meer dan nodig.

Persoonlijke lening 36 maanden

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening 3 jaar

Wat is de goedkoopste lening van 36 maanden?

Wat de goedkoopste persoonlijke lening van 36 maanden is, is niet zomaar te zeggen. Dat is namelijk voor iedereen anders. De rente die een kredietverstrekker vraagt voor een lening van 3 jaar hangt af van:

  • Het bedrag dat je leent.
  • De inschatting van de kredietverstrekker voor het risico dat je de lening niet kan terugbetalen.

Wil je precies weten welke kredietverstrekker nu voor jou de goedkoopste lening van 36 maanden heeft? Ga dan geld lenen vergelijken. Je vult enkele gegevens in over jezelf en kiest een persoonlijke lening van 3 jaar. Vervolgens zie je van alle beschikbare leningen wat ze kosten. De laagste rente staat altijd bovenaan.

Is een persoonlijke lening van 3 jaar een goede keuze?

Om te bepalen of een persoonlijke lening van 3 jaar (36 maanden) een goede keuze is, moet je vooral kijken naar het maandbedrag van de lening. Tijdens de lening vergelijking op Geld.nl zie je direct welk maandbedrag je betaalt bij een persoonlijke lening van 36 maanden en wat je betaalt bij andere looptijden. Als het maandbedrag bij 36 maanden voor jou betaalbaar is, is een persoonlijke lening van 3 jaar een goede keuze.

Tip! Weten hoeveel je met jouw inkomen en vaste lasten maximaal kunt lenen? Je berekent het hier: Wat kan ik lenen?

Moet ik een persoonlijke lening van 3 jaar altijd in 36 maanden terugbetalen?

Een persoonlijke lening van 3 jaar moet je in maximaal 36 maanden terugbetalen. Dit wil zeggen dat je er niet langer over mag doen. Sneller terugbetalen mag wel. Dat doe je door extra aflossen tijdens de looptijd. Bij de meeste persoonlijke leningen mag je zonder extra kosten zoveel aflossen als je wilt. Controleer het voor de zekerheid wel even in de voorwaarden van je lening.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s
Dit vinden klanten van ons

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. Dit met als doel om onze dienstverlening te verbeteren. Hieronder zie je de ervaringen van klanten die onlangs op Geld.nl een lening vergelijking hebben gemaakt.

10

Offerte was snel binnen en na het inleveren van de stukken met de app wat zeer makkelijk ging was het geld zeer snel op mijn rekening…….ook de verzekering was gelijk en snel geregeld.

Dhr ter Wiel - 5 september 2023
10

Snelle beoordeling en uitbetaling van de lening. Daarnaast een overzichtelijke weergave van de specificatie en voorwaarden. Echt een aanrader!

Frederick - 5 september 2023
10

Goed en snel geholpen

Monnink - 5 september 2023
10

Vriendelijk en reëel in de adviezen. Ook nog het gevoel dat er met je meegedacht wordt. Dank.

Marja Collignon - 29 augustus 2023
8

Ingewikkeld proces goed begeleid

Martien - 29 augustus 2023
Bekijk alle reviews
Geld.nl als deskundige in de mediaBekijk alle media-optredens

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!