Contact

Persoonlijke lening 3 jaar

Vergelijk en kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wat is de goedkoopste lening van 36 maanden?

Wat de goedkoopste persoonlijke lening van 36 maanden is, is niet zomaar te zeggen. Dat is namelijk voor iedereen anders. De rente die een kredietverstrekker vraagt voor een lening van 3 jaar hangt af van:

  • Het bedrag dat je leent.
  • De inschatting van de kredietverstrekker voor het risico dat je de lening niet kan terugbetalen.

Wil je precies weten welke kredietverstrekker nu voor jou de goedkoopste lening van 36 maanden heeft? Ga dan geld lenen vergelijken. Je vult enkele gegevens in over jezelf en kiest een persoonlijke lening van 3 jaar. Vervolgens zie je van alle beschikbare leningen wat ze kosten. De laagste rente staat altijd bovenaan.

Is een persoonlijke lening van 3 jaar een goede keuze?

Om te bepalen of een persoonlijke lening van 3 jaar (36 maanden) een goede keuze is, moet je vooral kijken naar het maandbedrag van de lening. Tijdens de lening vergelijking op Geld.nl zie je direct welk maandbedrag je betaalt bij een persoonlijke lening van 36 maanden en wat je betaalt bij andere looptijden. Als het maandbedrag bij 36 maanden voor jou betaalbaar is, is een persoonlijke lening van 3 jaar een goede keuze.

Moet ik een persoonlijke lening van 3 jaar altijd in 36 maanden terugbetalen?

Een persoonlijke lening van 3 jaar moet je in maximaal 36 maanden terugbetalen. Dit wil zeggen dat je er niet langer over mag doen. Sneller terugbetalen mag wel. Dat doe je door extra aflossen tijdens de looptijd. Bij de meeste persoonlijke leningen mag je zonder extra kosten zoveel aflossen als je wilt. Controleer het voor de zekerheid wel even in de voorwaarden van je lening.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Persoonlijke lening 3 jaar

Als je een persoonlijke lening afsluit, kies je zelf de periode waarin je de lening aflost. Dat heet de looptijd. Een persoonlijke lening van 3 jaar of 36 maanden wil dus zeggen dat je de lening in 3 jaar terugbetaalt. Voordeel is dat je maar 3 jaar rente betaalt en de totale kosten van je lening dus relatief laag zijn. Dit is een slimme keuze als je maandlasten die horen bij een lening van 36 maanden kunt betalen. Tijdens je persoonlijke lening vergelijken op Geld.nl zie je direct wat de verschillende looptijden je per maand kosten. Kun je het maandbedrag dat bij een lening van 36 maanden hoort gemakkelijk betalen? Dan is een persoonlijke lening van 3 jaar dus een goede keuze.

Persoonlijke lening 3 jaar vergelijken

Lening van 36 maanden met lage rente

Om de kosten van je persoonlijke lening van 36 maanden zo laag mogelijk te houden, wil je natuurlijk een lage rente. Die vind je op deze vergelijkingssite! Ga geld lenen vergelijken, kies voor een persoonlijke lening van 36 maanden en je vind de laagste rente lening voor 3 jaar meteen bovenaan. Wel zo makkelijk en je betaalt zo nooit meer dan nodig.

Persoonlijke lening 36 maanden
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Rente persoonlijke looptijd 36 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 36 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 36 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 36 maanden
Goedkoopste leningen 36 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,8%Santander€ 80
€ 5.0008,2%Santander€ 157
€ 10.0006,3%Directa.nl€ 305
€ 25.0004,9%Freo€ 747
€ 50.0004,8%Freo€ 1.492
€ 75.0004,8%Freo€ 2.238

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 36 maanden.

Start vergelijken
Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro per jaar op de kosten van je lening.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc