Contact

Persoonlijke lening 4 jaar

Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ

"Bespaar gemiddeld € 393 op je lening."

Eef van Opdorp Budgetcoach

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening 4 jaar

Amanda Bulthuis, onze expert op het gebied van leningen, heeft de meestgestelde vragen over persoonlijke lening 4 jaar op een rij gezet. Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op maandag 20 maart 2023.

Hoe vind ik de goedkoopste persoonlijke lening van 4 jaar?

Welke kredietverstrekker de goedkoopste persoonlijke lening van 4 jaar (48 maanden) biedt, is voor iedereen anders. De rente die een kredietverstrekker vraagt, hangt namelijk af van het bedrag dat je leent en hoe groot de kredietverstrekker het risico inschat dat je de lening niet kunt terugbetalen. Meteen weten welke kredietverstrekker voor jou de goedkoopste lening van 48 maanden heeft? Ga dan geld lenen vergelijken. Vul je gegevens in en kies voor een persoonlijke lening van 4 jaar. Vervolgens zie je de laagste rente bij jouw wensen meteen bovenaan staan.

Is een lening van 48 maanden verstandig?

Ga je een lening aanvragen, dan kies je zelf de looptijd. Of 4 jaar (48 maanden) daarbij voor jou de beste keuze is, hangt vooral af van het maandbedrag. Tijdens je persoonlijke lening vergelijking op Geld.nl zie je meteen wat een lening van 48 maanden je per maand kost en wat andere looptijden kosten. Kies hierbij altijd voor een looptijd met een maandbedrag dat je gemakkelijk kunt betalen. Als dat voor jou het maandbedrag bij 48 maanden is, dan is dat een verstandige keuze.

Moet ik een persoonlijke lening van 4 jaar altijd in 48 maanden aflossen?

Als je een persoonlijke lening van 4 jaar kiest, spreek je in feite met de kredietverstrekker af dat je de lening in 4 jaar (48 maanden) terugbetaalt. Je mag er niet langer over doen. Sneller aflossen mag wel. Bij de meeste persoonlijke leningen kun je tijdens de looptijd zonder kosten extra aflossen. Check dit wel altijd even in de voorwaarden van je lening.

Persoonlijke lening 4 jaar

Een persoonlijke lening van 4 jaar wil zeggen dat je de lening in 4 jaar, oftewel 48 maanden, moet terugbetalen. Voordeel van een persoonlijke lening van 48 maanden is dat je in een relatief korte periode aflost en dus ook relatief kort rente betaalt. Hierdoor zijn de kosten van je lening lager dan bij langere looptijden. Kijk tijdens je lening vergelijken op Geld.nl welk maandbedrag je betaalt als je de lening in 4 jaar aflost. Kun je dit maandbedrag elke maand missen? Dan is een persoonlijke lening van 4 jaar voor jou een goede keuze!

Persoonlijke lening 4 jaar vergelijken

Lening van 48 maanden met lage rente

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor een persoonlijke lening van 48 maanden. Kies daarom voor een zo laag mogelijk rente. Deze vind je eenvoudig op onze vergelijkingssite. Vul enkele gegevens in over jezelf en kies een persoonlijke lening met een looptijd van 4 jaar. Vervolgens zie je de kredietverstrekker met de laagste rente lening voor 48 maanden meteen bovenaan staan. Zo betaal je dus nooit onnodig teveel.

Persoonlijke lening 48 maanden

Rente persoonlijke looptijd 48 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 48 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 48 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 48 maanden
Goedkoopste leningen 48 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,9%ING€ 63
€ 5.0008,8%ING€ 124
€ 10.0007,2%Freo€ 240
€ 25.0006,4%Lloyds Bank€ 590
€ 50.0006,0%Freo€ 1.171
€ 75.0006,0%Freo€ 1.756

Dit zijn de actuele leenrentes (d.d. 27-3-2023) voor een persoonlijke lening van 48 maanden. Wij ontvangen deze rentes dagelijks van de onafhankelijke dataleverancier Moneyview.

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!