Contact

Persoonlijke lening 4 jaar

Vergelijk en kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Hoe vind ik de goedkoopste persoonlijke lening van 4 jaar?

Welke kredietverstrekker de goedkoopste persoonlijke lening van 4 jaar (48 maanden) biedt, is voor iedereen anders. De rente die een kredietverstrekker vraagt, hangt namelijk af van het bedrag dat je leent en hoe groot de kredietverstrekker het risico inschat dat je de lening niet kunt terugbetalen. Meteen weten welke kredietverstrekker voor jou de goedkoopste lening van 48 maanden heeft? Ga dan geld lenen vergelijken. Vul je gegevens in en kies voor een persoonlijke lening van 4 jaar. Vervolgens zie je de laagste rente bij jouw wensen meteen bovenaan staan.

Is een lening van 48 maanden verstandig?

Ga je een lening aanvragen, dan kies je zelf de looptijd. Of 4 jaar (48 maanden) daarbij voor jou de beste keuze is, hangt vooral af van het maandbedrag. Tijdens je persoonlijke lening vergelijking op Geld.nl zie je meteen wat een lening van 48 maanden je per maand kost en wat andere looptijden kosten. Kies hierbij altijd voor een looptijd met een maandbedrag dat je gemakkelijk kunt betalen. Als dat voor jou het maandbedrag bij 48 maanden is, dan is dat een verstandige keuze.

Moet ik een persoonlijke lening van 4 jaar altijd in 48 maanden aflossen?

Als je een persoonlijke lening van 4 jaar kiest, spreek je in feite met de kredietverstrekker af dat je de lening in 4 jaar (48 maanden) terugbetaalt. Je mag er niet langer over doen. Sneller aflossen mag wel. Bij de meeste persoonlijke leningen kun je tijdens de looptijd zonder kosten extra aflossen. Check dit wel altijd even in de voorwaarden van je lening.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Persoonlijke lening 4 jaar

Een persoonlijke lening van 4 jaar wil zeggen dat je de lening in 4 jaar, oftewel 48 maanden, moet terugbetalen. Voordeel van een persoonlijke lening van 48 maanden is dat je in een relatief korte periode aflost en dus ook relatief kort rente betaalt. Hierdoor zijn de kosten van je lening lager dan bij langere looptijden. Kijk tijdens je lening vergelijken op Geld.nl welk maandbedrag je betaalt als je de lening in 4 jaar aflost. Kun je dit maandbedrag elke maand missen? Dan is een persoonlijke lening van 4 jaar voor jou een goede keuze!

Persoonlijke lening 4 jaar vergelijken

Lening van 48 maanden met lage rente

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor een persoonlijke lening van 48 maanden. Kies daarom voor een zo laag mogelijk rente. Deze vind je eenvoudig op onze vergelijkingssite. Vul enkele gegevens in over jezelf en kies een persoonlijke lening met een looptijd van 4 jaar. Vervolgens zie je de kredietverstrekker met de laagste rente lening voor 48 maanden meteen bovenaan staan. Zo betaal je dus nooit onnodig teveel.

Persoonlijke lening 48 maanden
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Rente persoonlijke looptijd 48 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 48 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 48 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 48 maanden
Goedkoopste leningen 48 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,9%Santander€ 63
€ 5.0008,3%Lender & Spender€ 123
€ 10.0006,3%Directa.nl€ 236
€ 25.0004,9%Freo€ 574
€ 50.0004,8%Freo€ 1.145
€ 75.0004,8%Freo€ 1.717

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 48 maanden.

Start vergelijken
Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro per jaar op de kosten van je lening.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc