Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Persoonlijke lening 4 jaar

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar € 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
9,3 1.177 reviews
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente persoonlijke looptijd 48 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 48 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 48 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laatste update tabel: 24-9-2023
AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnMaandtermijn
ING € 2.50010,2%€ 64
ING € 5.0009,1%€ 124
Lloyds Bank € 10.0007,8%€ 242
Lloyds Bank € 25.0006,7%€ 593
Lloyds Bank € 50.0006,7%€ 1.186
Freo € 75.0006,8%€ 1.782
Uitleg berekening

Persoonlijke lening 4 jaar

Een persoonlijke lening van 4 jaar wil zeggen dat je de lening in 4 jaar, oftewel 48 maanden, moet terugbetalen. Voordeel van een persoonlijke lening van 48 maanden is dat je in een relatief korte periode aflost en dus ook relatief kort rente betaalt. Hierdoor zijn de kosten van je lening lager dan bij langere looptijden. Kijk tijdens je vergelijking op Geld.nl welk maandbedrag je betaalt als je de lening in 4 jaar aflost. Kun je dit maandbedrag elke maand missen? Dan is een persoonlijke lening van 4 jaar voor jou een goede keuze!

Persoonlijke lening 4 jaar vergelijken

Lening van 48 maanden met lage rente

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor een persoonlijke lening van 48 maanden. Kies daarom voor een zo laag mogelijk rente. Deze vind je eenvoudig op onze vergelijkingssite. Vul enkele gegevens in over jezelf en kies een persoonlijke lening met een looptijd van 4 jaar. Vervolgens zie je de kredietverstrekker met de laagste rente lening voor 48 maanden meteen bovenaan staan. Zo betaal je dus nooit onnodig te veel.

Persoonlijke lening 48 maanden

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening 4 jaar

Amanda Bulthuis, onze expert op het gebied van leningen, heeft de meestgestelde vragen over persoonlijke lening 4 jaar op een rij gezet. Deze informatie is voor het laatst geüpdatet op zondag 17 september 2023.

Hoe vind ik de goedkoopste persoonlijke lening van 4 jaar?

Welke kredietverstrekker de goedkoopste persoonlijke lening van 4 jaar (48 maanden) biedt, is voor iedereen anders. De rente die een kredietverstrekker vraagt, hangt namelijk af van het bedrag dat je leent en hoe groot de kredietverstrekker het risico inschat dat je de lening niet kunt terugbetalen. Meteen weten welke kredietverstrekker voor jou de goedkoopste lening van 48 maanden heeft? Ga dan geld lenen vergelijken. Vul je gegevens in en kies voor een persoonlijke lening van 4 jaar. Vervolgens zie je de laagste rente bij jouw wensen meteen bovenaan staan.

Is een lening van 48 maanden verstandig?

Ga je een lening aanvragen, dan kies je zelf de looptijd. Of 4 jaar (48 maanden) daarbij voor jou de beste keuze is, hangt vooral af van het maandbedrag. Tijdens je persoonlijke lening vergelijking op Geld.nl zie je meteen wat een lening van 48 maanden je per maand kost en wat andere looptijden kosten. Kies hierbij altijd voor een looptijd met een maandbedrag dat je gemakkelijk kunt betalen. Als dat voor jou het maandbedrag bij 48 maanden is, dan is dat een verstandige keuze.

Tip! Wil je weten wat je met jouw inkomen en vaste lasten maximaal kunt lenen? Bereken dat zelf eenvoudig in onze tool: Hoeveel kan ik lenen?

Moet ik een persoonlijke lening van 4 jaar altijd in 48 maanden aflossen?

Als je een persoonlijke lening van 4 jaar kiest, spreek je in feite met de kredietverstrekker af dat je de lening in 4 jaar (48 maanden) terugbetaalt. Je mag er niet langer over doen. Sneller aflossen mag wel. Bij de meeste persoonlijke leningen kun je tijdens de looptijd zonder kosten extra aflossen. Check dit wel altijd even in de voorwaarden van je lening.

Dit vinden klanten van ons

We vragen onze klanten regelmatig of ze tevreden met ons zijn. Dit met als doel om onze dienstverlening te verbeteren. Hieronder zie je de ervaringen van klanten die onlangs op Geld.nl een lening vergelijking hebben gemaakt.

10

Offerte was snel binnen en na het inleveren van de stukken met de app wat zeer makkelijk ging was het geld zeer snel op mijn rekening…….ook de verzekering was gelijk en snel geregeld.

Dhr ter Wiel - 5 september 2023
10

Snelle beoordeling en uitbetaling van de lening. Daarnaast een overzichtelijke weergave van de specificatie en voorwaarden. Echt een aanrader!

Frederick - 5 september 2023
10

Goed en snel geholpen

Monnink - 5 september 2023
10

Vriendelijk en reëel in de adviezen. Ook nog het gevoel dat er met je meegedacht wordt. Dank.

Marja Collignon - 29 augustus 2023
8

Ingewikkeld proces goed begeleid

Martien - 29 augustus 2023
Bekijk alle reviews
Geld.nl als deskundige in de mediaBekijk alle media-optredens

Verantwoord geld lenen? Vergelijk, kies en bespaar!