Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Persoonlijke lening 5 jaar

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Rente persoonlijke looptijd 60 maanden

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
ING € 2.50010,2%€ 53€ 3.169
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 104€ 6.230
Lender & Spender € 10.0007,7%€ 201€ 12.006
Lender & Spender € 25.0006,5%€ 487€ 29.219
Lender & Spender € 50.0006,5%€ 974€ 58.437
Lender & Spender € 75.0006,5%€ 1.461€ 87.656

Voordat je een persoonlijke lening van 60 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 60 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Alleen rentekosten

Over een persoonlijke lening betaal je alleen rente. Er zijn geen afsluitkosten of administratiekosten. Extra aflossen is bij bijna alle kredietverstrekkers gratis. Sluit eventueel wel aanvullend een overlijdensrisicoverzekering af.

Jouw maximale maandlasten

Wanneer je een lening afsluit, wil je niet in de financiële problemen raken. Daarom kijkt een kredietverstrekker naar jouw aflossingscapaciteit. Dit is het bedrag dat jij iedere maand kunt missen om je schuld af te lossen. Om dat te bepalen, gelden er leennormen.

Persoonlijke lening 5 jaar

Een persoonlijke lening van 5 jaar betekent dat je het geleende bedrag in 5 jaar (60 maanden) terugbetaalt. Een lening van 5 jaar is het meest gekozen, omdat het een goede middenweg is tussen een laag maandbedrag en niet te lang rente betalen. Kies je voor een langere looptijd, dan heb je een lager maandbedrag, omdat het bedrag dat je moet terugbetalen over meer maanden wordt verdeeld. Aan de andere kant betaal je dan ook langer rente, waardoor de totale kosten van de lening hoger zijn. Een persoonlijke lening van 5 jaar is voor veel mensen dus de ideale middenweg. Een auto financieren is het meest gekozen doel voor een lening van 60 maanden.

Persoonlijke lening 5 jaar vergelijken

Lening 60 maanden met lage rente

Om de kosten van je lening van 5 jaar zo laag mogelijk te houden, wil je natuurlijk een zo laag mogelijke rente. Die vind je eenvoudig op onze vergelijkingssite! Ga geld lenen  vergelijken en kies voor een persoonlijke lening van 5 jaar (60 maanden). Je ziet de laagste rente lening voor 5 jaar meteen bovenaan staan. 

Persoonlijke lening 60 maanden

Veelgestelde vragen over persoonlijke lening 5 jaar

Wat kost een persoonlijke lening van 5 jaar?

Hoeveel je betaalt voor een persoonlijke lening met een looptijd van 5 jaar, is voor iedereen anders. De rentes verschillen namelijk per kredietverstrekker en hangen bovendien af van:

  • Het bedrag dat je leent
  • Hoe groot de kredietverstrekker de kans inschat dat je de lening van 60 maanden niet kan terugbetalen

Daarom maak je op Geld.nl altijd eerst een persoonlijke lening vergelijking. Zo zie je meteen wat een lening van 5 jaar voor jouw situatie kost bij de verschillende kredietverstrekkers. De laagste rente vind je altijd bovenaan.


Is een persoonlijke lening van 60 maanden een goede keuze voor mij?

Ga je een lening aanvragen, dan kies je altijd zelf de looptijd. Een looptijd van 60 maanden (5 jaar) is een slimme keuze als je het maandbedrag dat daarbij hoort goed kunt betalen. Tijdens je vergelijking op onze onafhankelijke vergelijkingssite zie je voor elke looptijd direct wat dit betekent voor je maandbedrag. Zo weet je meteen of een persoonlijke lening van 60 maanden voor jou een verstandige en betaalbare keuze is.

Tip! Benieuwd naar hoeveel jij maximaal kunt lenen? Je berekent het eenvoudig in onze tool: Wat kan ik lenen?

Moet ik een lening van 5 jaar altijd in 60 maanden aflossen?

Als je een lening afsluit met een looptijd van 5 jaar, moet je het geleende bedrag en de rente in minimaal 60 maanden terugbetalen. Eerder aflossen mag wel, maar je mag er dus niet langer over doen dan 5 jaar. Sneller terugbetalen doe je door tijdens de looptijd extra af te lossen. Bij de meeste persoonlijke lening mag je dit altijd gratis doen. Controleer het voor de zekerheid wel even in de voorwaarden van je lening.

Of vind je antwoord op één van onderstaande pagina’s
DD-MM-JJJJ