Contact

Persoonlijke lening 5 jaar

Vergelijk en kies de beste lening van Nederland. Vergelijk en kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

"Wellicht heb je één van deze vragen?"
Wat kost een persoonlijke lening van 5 jaar?

Hoeveel je betaalt voor een persoonlijke lening met een looptijd van 5 jaar, is voor iedereen anders. De rentes verschillen namelijk per kredietverstrekker en hangen bovendien af van:

  • Het bedrag dat je leent
  • Hoe groot de kredietverstrekker de kans inschat dat je de lening van 60 maanden niet kan terugbetalen

Daarom maak je op Geld.nl altijd eerst een persoonlijke lening vergelijking. Zo zie je meteen wat een lening van 5 jaar voor jouw situatie kost bij de verschillende kredietverstrekkers. De laagste rente vind je altijd bovenaan.


Is een persoonlijke lening van 60 maanden een goede keuze voor mij?

Ga je een lening aanvragen, dan kies je altijd zelf de looptijd. Een looptijd van 60 maanden (5 jaar) is een slimme keuze als je het maandbedrag dat daarbij hoort goed kunt betalen. Tijdens je vergelijking op onze onafhankelijke vergelijkingssite zie je voor elke looptijd direct wat dit betekent voor je maandbedrag. Zo weet je meteen of een persoonlijke lening van 60 maanden voor jou een verstandige en betaalbare keuze is.

Moet ik een lening van 5 jaar altijd in 60 maanden aflossen?

Als je een lening afsluit met een looptijd van 5 jaar, moet je het geleende bedrag en de rente in minimaal 60 maanden terugbetalen. Eerder aflossen mag wel, maar je mag er dus niet langer over doen dan 5 jaar. Sneller terugbetalen doe je door tijdens de looptijd extra af te lossen. Bij de meeste persoonlijke lening mag je dit altijd gratis doen. Controleer het voor de zekerheid wel even in de voorwaarden van je lening.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Persoonlijke lening 5 jaar

Een persoonlijke lening van 5 jaar betekent dat je het geleende bedrag in 5 jaar (60 maanden) terugbetaalt. Een lening van 5 jaar is het meest gekozen, omdat het een goede middenweg is tussen een laag maandbedrag en niet te lang rente betalen. Kies je voor een langere looptijd, dan heb je een lager maandbedrag, omdat het bedrag dat je moet terugbetalen over meer maanden wordt verdeeld. Aan de andere kant betaal je dan ook langer rente, waardoor de totale kosten van de lening hoger zijn. Een persoonlijke lening van 5 jaar is voor veel mensen dus de ideale middenweg.

Persoonlijke lening 5 jaar vergelijken

Lening van 60 maanden met lage rente

Om de kosten van je lening van 5 jaar zo laag mogelijk te houden, wil je natuurlijk een zo laag mogelijke rente. Die vind je eenvoudig op onze vergelijkingssite! Ga geld lenen  vergelijken en kies voor een persoonlijke lening van 5 jaar (60 maanden). Je ziet de laagste rente lening voor 5 jaar meteen bovenaan staan. 

Persoonlijke lening 60 maanden
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Rente persoonlijke looptijd 60 maanden

Voordat je een persoonlijke lening van 60 maanden gaat aanvragen, raden we je aan om de rente en voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Hieronder vind je voor verschillende leenbedragen de laagste rente bij een looptijd van 60 maanden. Wil je zelf een vergelijking op maat maken? Klik dan op de button onder de tabel.

Laagste rente persoonlijke lening 60 maanden
Goedkoopste leningen 60 maanden
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.5009,9%Santander€ 53
€ 5.0008,3%Lender & Spender€ 102
€ 10.0006,3%Directa.nl€ 194
€ 25.0004,9%Freo€ 470
€ 50.0004,8%Freo€ 937
€ 75.0004,8%Freo€ 1.405

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 60 maanden.

Start vergelijken
Meer over geld lenen
  • Geld lenen Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro per jaar op de kosten van je lening.
  • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
  • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
  • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
  • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
  • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc