Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Geld lenen

BKR opvragen

Waar en hoe BKR registratie opvragen?

Wil je geld lenen en daarom je BKR opvragen? Dan doe je dit eenvoudig via het Bureau voor Krediet Registratie (BKR) of anders via je bank. Vraag je bij je bank je BKR registratie aan, dan doe je dit met een aanvraagformulier BKR-gegevens. Dit formulier vul je in en lever je af bij de balie, waar jij je ook moet identificeren en administratiekosten betaalt. De bank stuur dit aanvraagformulier op naar het BKR, waarna je meestal je BKR registratie binnen zeven werkdagen thuis ontvangt.

Zelf ophalen BKR registratie

Ben je van plan om je BKR registratie zelf bij het Bureau voor Krediet Registratie in Tiel op te gaan halen? Dan moet je minimaal vijf dagen van tevoren telefonisch een afspraak maken met de afdeling Inlichtingen & Inzagen. Deze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 via telefoonnummer 088-1502 500.

Let op! Wanneer je in Tiel je BKR gegevens ophaalt ben je verplicht jezelf te identificeren. Neem je paspoort dus altijd mee!

BKR opvragen vanuit het buitenland

Ook als je in het buitenland zit is het mogelijk om je BKR registratie op te vragen. Er geldt dan wel een aparte procedure. Wil je hier meer over weten? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Inlichtingen & Inzagen van het BKR. Deze zijn bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer.

BKR registratie klopt niet, wat nu?

Vind je dat je BKR registratie niet klopt? Dan kun je een verzoek tot correctie indienen. Dit doe je bij de kredietverstrekker die jouw gegevens bij het BKR heeft aangemeld. Als de BKR registratie inderdaad niet klopt, zal deze gewijzigd worden. Worden jullie het niet eens over je gegevens, dan kun je nog een beroep doen op de Geschillencommissie BKR. Zij beoordelen dan je BKR gegevens en spreken een bindend oordeel uit. Iedereen moet zich dus neerleggen bij de uitspraak van de Geschillencommissie BKR. Wil je meer weten over de procedure voor het indienen van een klacht, kijk dan op de website van het BKR.

Geld lenen? Voorkom een onnodig hoge schuld!Vergelijk daarom altijd eerst het grootste aanbod leningen op rente en voorwaarden. Zo bespaar je tot wel 700 euro per jaar op je lening! Lening vergelijken

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk
Expert