Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Bewaar vergelijking

Vergelijk het grootste aanbod leningen & bespaar tot €700 per jaar p.j.

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor camper

vergelijk ruim 45 leningen
Camper
DD-MM-JJJJ
Eerst meer info? Lees dan hier onze 5 tips
Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Actueel en volledig

Actuele rentes én voorwaarden
van het grootste aanbod

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 23:42
  • 23:39
  • 23:37
  • 23:35
  • 23:33

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Camper financieren: 5 tips geld lenen voor camper

Sparen voor je camper is natuurlijk verstandig en goedkoper dan een lening afsluiten. Maar misschien wil je niet zo lang wachten. Met een lening voor camper heb je hem bij wijze van spreken morgen al in je bezit. Als je besluit te lenen voor je camper helpen wij je met onderstaande tips om de kosten binnen de perken te houden.

1. Welke lening voor camper kiezen?

Heb je de camper van je dromen al op het oog en weet je wat die gaat kosten? Dan is een persoonlijke lening de beste leenvorm. Je weet precies hoeveel je leent, wat het kost en wanneer de lening voor je camper is afbetaald. Wel zo overzichtelijk.

Vind je het een prettiger idee om afgeloste bedrag weer op te kunnen nemen, bijvoorbeeld voor de inventaris van je camper? Dan is een doorlopend krediet wellicht een betere leenvorm.

Tip! Welke leenvorm je ook kiest, je kunt maar beter van tevoren je maximale lening berekenen om te zien hoeveel jij verantwoord kunt lenen!

2. Looptijd camper lening bepalen

Bij een persoonlijke lening voor camper spreek je zelf met de bank of kredietmaatschappij af hoe lang de lening loopt. Over het algemeen geldt hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Maar kies niet zomaar de langste looptijd! Als je camper zijn beste tijd heeft gehad, wil je niet nog met een lening zitten. Kies dus een looptijd die past bij de verwachte levensduur van de camper.

3.Camper financieren via dealer

Vaak bieden dealers je aan de camper af te betalen in termijnen. Er wordt hiervoor vaak rente in rekening gebracht die hoger is dan de rente op een lening bij de bank. Vergelijk altijd zelf eerst wat voordeliger is, een camperlening via de bank of via de dealer.

4. Voorwaarden geld lenen voor camper

Een lage rente scheelt al flink in de kosten. De juiste voorwaarden ook! Kosteloos extra aflossen zorgt ervoor dat je eerder van je camperlening af bent en daardoor minder lang rentekosten betaalt.

5. Verstrekker lening camper kiezen

De meeste mensen die een lenen aanvragen voor camper of mobilhome gaan direct naar hun ‘huisbank’. Lekker vertrouwd. Maar je bent dan waarschijnlijk een dief van je eigen portemonnee. De grote banken hanteren hogere rentes dan de kleinere, online kredietverstrekkers. Goed vergelijken kan je flink geld besparen. Zo houd je nog wat geld over om uit te geven tijdens je campertochtjes.

Bonustip bij camer financieren!

Een camper moet je verplicht minimaal WA-verzekeren. Maar als je geld leent voor de camper, raden wij je een all risk verzekering aan. Hiermee krijg je bij total loss of diefstal in elk geval genoeg geld terug om de rest van de lening af te betalen. Met de bovenstaande tips ben je, qua geldzaken, goed voorbereid en kun je onbezorgd op zoek naar een camping voor een welverdiende vakantie!

Wist je dat...Het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening camper gemiddeld 700 euro per jaar is? Bereken direct hoeveel jij kunt besparen op de kosten van je lening! Goedkoop geld lenen >>
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Camper
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc