Bewaar vergelijking

Vergelijk het grootste aanbod leningen

  • Meer dan 45 leningen
  • 100% onafhankelijk vergelijken
  • Bespaar € 500 per jaar
Website van het jaar 2020
Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor camper

Vind de beste deal! vergelijk & vind de beste deal!
Camper
DD-MM-JJJJ
Start vergelijken ➔

Vind direct de laagste rente

Eerst meer info? Lees dan hier onze 5 tips
Grootste aanbod leningen Grootste aanbod leningen

Actuele rente én voorwaarden
van het grootste aanbod.

Persoonlijke hulp van experts Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
9,4
  247 klantreviews
10,0   "Makkelijke aanvraag." Bgmk Van Bokhoven 08 juni 2020
8,0   "Eenvoudig en helder." Wgj van Gilst 08 juni 2020
10,0   "Eerlijke vergelijking!" A Wevers 05 juni 2020
Alle reviews bekijken

Camper financieren: 5 tips geld lenen voor camper

Sparen voor je camper is natuurlijk verstandig en goedkoper dan geld lenen. Maar misschien wil je niet zo lang wachten. Met een lening voor camper heb je hem bij wijze van spreken morgen al in je bezit. Als je besluit te lenen voor je camper helpen wij je met onderstaande tips om de kosten binnen de perken te houden.

1. Welke lening voor camper kiezen?

Heb je de camper van je dromen al op het oog en weet je wat die gaat kosten? Dan is een persoonlijke lening de beste leenvorm. Je weet precies hoeveel je leent, wat het kost en wanneer de lening voor je camper is afbetaald. Wel zo overzichtelijk.

2. Looptijd camper lening bepalen

Bij een persoonlijke lening voor camper spreek je zelf met de bank of kredietmaatschappij af hoe lang de lening loopt. Over het algemeen geldt hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Maar kies niet zomaar de langste looptijd! Als je camper zijn beste tijd heeft gehad, wil je niet nog met een lening zitten. Kies dus een looptijd die past bij de verwachte levensduur van de camper.

3.Camper financieren via dealer

Vaak bieden dealers je aan de camper af te betalen in termijnen. Er wordt hiervoor vaak rente in rekening gebracht die hoger is dan de rente op een lening bij de bank. Vergelijk altijd zelf eerst wat voordeliger is, een camperlening via de bank of via de dealer.

4. Voorwaarden geld lenen voor camper

Een lage rente scheelt al flink in de kosten. De juiste voorwaarden ook! Kosteloos extra aflossen zorgt ervoor dat je eerder van je camperlening af bent en daardoor minder lang rentekosten betaalt.

5. Verstrekker lening camper kiezen

De meeste mensen die een lening aanvragen voor camper of mobilhome gaan direct naar hun ‘huisbank’. Lekker vertrouwd. Maar je bent dan waarschijnlijk een dief van je eigen portemonnee. De grote banken hanteren hogere rentes dan de kleinere, online kredietverstrekkers. Goed vergelijken kan je flink geld besparen. Zo houd je nog wat geld over om uit te geven tijdens je campertochtjes.

Bonustip bij camer financieren!

Een camper moet je verplicht minimaal WA-verzekeren. Maar als je geld leent voor de camper, raden wij je een all risk verzekering aan. Hiermee krijg je bij total loss of diefstal in elk geval genoeg geld terug om de rest van de lening af te betalen. Met de bovenstaande tips ben je, qua geldzaken, goed voorbereid en kun je onbezorgd op zoek naar een camping voor een welverdiende vakantie!

Geld lenen voor een camper?De rentes zijn nu historisch laag. Vergelijk snel het grootste aanbod leningen en zie meteen waar je de laagste leenrente betaalt. Zo bespaar je gemiddeld 500 euro per jaar op de lening voor je camper!Goedkoop geld lenen
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Camper
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
tc