Website van het jaar 2020
Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor caravan

Vind de beste deal! vergelijk & vind de beste deal!
Caravan
DD-MM-JJJJ
Start vergelijken ➔

Vind direct de laagste rente

Eerst meer info? Lees dan hier onze 5 tips
Grootste aanbod leningen Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Persoonlijke hulp van experts Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
9,4
  343 klantreviews
10,0   "Prima! Alles goed geregeld" Fa Vogel 22 februari 2021
10,0   "Ik ben goed geholpen" Jimmy 22 februari 2021
10,0   "Snel, vakkundig en duidelijk" P Ouwehand 16 februari 2021
Alle reviews bekijken

Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van geld lenen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Bronnen

De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op vrijdag 26 februari 2021. De volgende bronnen zijn hier onder andere voor geraadpleegd:

Geld.nl was recent te zien bij Bekijk alle media-optredens
Onderzoek leningen

Met ruim vijftien jaar ervaring, miljoenen websitebezoeken en lening vergelijkingen en tienduizenden afgesloten leningen, is Geld.nl dé expert op het gebied van geld lenen. Bovendien heeft Geld.nl veel inzicht in de keuzes die consumenten maken. Deze inzichten delen wij regelmatig met de pers. Bekijk hieronder voorbeelden van recent onderzoek op het gebied van geld lenen:

caravan financieren

Caravan financieren: 5 tips geld lenen voor caravan

Met een caravan kun je gaan en staan waar je maar wilt. Niet maanden van tevoren je vakantie boeken, maar gewoon eropuit trekken wanneer je daar zin in hebt. En je hebt altijd je eigen auto bij je op vakantie. Heerlijk die vrijheid. Helaas is een caravan niet goedkoop. Geld lenen om je caravan te financieren is dan een optie. En besparen op je caravan lening is eenvoudiger dan je denkt. Wij helpen je graag een handje met onze 5 tips:

1. Lening voor caravan kiezen

Wil je geld lenen voor caravan, dan is een persoonlijke lening meestal de meest geschikte financiering. Je leent een vast bedrag en je weet precies wat je hier elke maand voor betaalt en wanneer de lening voor je caravan is afgelost. Erg overzichtelijk.

2. Looptijd financiering caravan

Bij een persoonlijke lening spreek je met de bank of kredietverstrekker een looptijd af. Hoe langer de lening loopt, hoe lager de maandlasten. ‘Dan kies ik toch de langste looptijd, lekker goedkoop!’, denk je misschien. Maar pas op! Je wilt als je caravan zijn beste tijd heeft gehad niet nog steeds je lening aan het afbetalen zijn. Kies dus een looptijd die past bij de verwachte levensduur van je caravan.

3. Caravan financieren via dealer

Een caravan kopen met financiering via de dealer komt ook vaak voor. Ook dat levert je vaak helaas niet de voordeligste lening op. Vergelijk altijd zelf wat voor jou voordeliger is, een caravan financiering via een bank of kredietverstrekker of een caravanlening via de dealer.

4. Voorwaarden caravan financieren

Denk je aan een goedkope lening, dan denk je aan lage leenrente. Maar staar je daar niet blind op. Je kunt ook geld besparen met de juiste voorwaarden, zoals boetevrij extra aflossen en een inbegrepen Overlijdensrisicoverzekering. Als je kosteloos eerder mag aflossen, loopt je lening korter en bespaar je rentekosten. Een Overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat je nabestaanden niet met de schulden van de lening blijven zitten, mocht er iets met je gebeuren.

5. Kredietverstrekker kiezen

Een lening aanvragen voor je caravan kan bij diverse kredietverstrekkers. De meeste mensen denken als eerste aan de bank waar ze ook al hun andere bankzaken regelen. Maar de grootbanken hanteren vaak hogere rentes dan kleinere, online kredietaanbieders. Verder kijken dan je eigen bank bespaart je flink wat geld.

Geld lenen voor een caravan?De leenrentes van kredietverstrekkers zijn historisch laag! Vergelijk nu het grootste aanbod kredietverstrekkers en zie in één oogopslag waar je de laagste leenrente betaalt. Zo bespaar je gemiddeld 500 euro per jaar op de kosten van je caravan lening! Geld lenen vergelijken
Klantenservice

Voor vragen over een lening of over onze diensten kun je op werkdagen contact opnemen met onze financiële experts.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Actueel
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
tc