Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen voor caravan

Caravan financieren? Vergelijk & vind de laagste rente! Caravan financieren?Vergelijk & vind de caravan lening met de laagste rente.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Laagste rente lening voor caravan

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
ING € 2.50010,2%€ 53€ 3.169
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 104€ 6.230
Lender & Spender € 10.0007,7%€ 201€ 12.006
Lender & Spender € 25.0006,5%€ 487€ 29.219
Lender & Spender € 50.0006,5%€ 974€ 58.437
Lender & Spender € 75.0006,5%€ 1.461€ 87.656

Om je een beeld te geven van wat geld lenen voor caravan kost, hebben we in onderstaande tabel de laagste rente voor verschillende leenbedragen in kaart gebracht. Wil je weten wat de laagste rente is voor jouw gewenst leenbedrag? Maak dan direct een vergelijking!

Caravan financieren: 5 tips lenen voor caravan

Met een caravan kun je gaan en staan waar je maar wilt. Niet maanden van tevoren je vakantie boeken, maar gewoon eropuit trekken wanneer je daar zin in hebt. En je hebt altijd je eigen auto bij je op vakantie. Heerlijk die vrijheid. Helaas is een caravan niet goedkoop. Geld lenen om je caravan te financieren is dan een optie. En besparen op je caravan lening is eenvoudiger dan je denkt. Wij helpen je graag een handje met onze 5 tips:

Tips geld lenen voor caravan
Financiering voor auto kiezen

Lening voor caravan kiezen

Wil je geld lenen voor caravan, dan is een persoonlijke lening meestal de meest geschikte financiering.

Je leent een vast bedrag en je weet precies wat je hier elke maand voor betaalt en wanneer de lening voor je caravan is afgelost. Erg overzichtelijk.

Tip! Wil je weten wat het maximale leenbedrag is met jouw inkomen en vaste lasten? Maak dan hier direct een berekening: Hoeveel kan ik lenen?

Looptijd lening auto bepalen

Looptijd financiering caravan

Bij een persoonlijke lening spreek je met de bank of kredietverstrekker een looptijd af. Hoe langer de lening loopt, hoe lager de maandlasten.

‘Dan kies ik toch de langste looptijd, lekker goedkoop!’, denk je misschien. Maar pas op! Je wilt als je caravan zijn beste tijd heeft gehad niet nog steeds je lening aan het afbetalen zijn. Kies dus een looptijd die past bij de verwachte levensduur van je caravan.

Let op maandlasten lening auto

Caravan financieren via dealer

Een caravan kopen met financiering via de dealer komt ook vaak voor. Ook dat levert je vaak helaas niet de voordeligste lening op.

Vergelijk altijd zelf wat voor jou voordeliger is, een caravan financiering via een bank of kredietverstrekker of een caravanlening via de dealer.

Niet meer geld lenen voor auto dan nodig

Voorwaarden caravan financieren

Denk je aan een goedkope lening, dan denk je aan lage leenrente. Maar staar je daar niet blind op. 

Je kunt ook geld besparen met de juiste voorwaarden, zoals boetevrij extra aflossen en een inbegrepen overlijdensrisicoverzekering. Als je kosteloos eerder mag aflossen, loopt je lening korter en bespaar je rentekosten. Een Overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat je nabestaanden niet met de schulden van de lening blijven zitten, mocht er iets met je gebeuren.

Kredietverstrekker autolening kiezen

Kredietverstrekker kiezen

Een lening aanvragen voor je caravan kan bij diverse kredietverstrekkers. De meeste mensen denken als eerste aan de bank waar ze ook al hun andere bankzaken regelen.

Maar de grootbanken hanteren vaak hogere rentes dan kleinere, online kredietaanbieders. Verder kijken dan je eigen bank bespaart je flink wat geld.

DD-MM-JJJJ