Contact

Geld lenen aflossen hypotheek

Kies de beste lening van Nederland. Vergelijk & kies de beste lening.
Eef van Opdorp Budgetcoach (RTL4 en SBS6)
Website van het jaar 2022
Start vergelijken en vind de beste lening Start vergelijken en vind de best passende lening
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum DD-MM-JJJJ
Eerst meer info? Lees dan hier onze 4 tips
Grootste aanbod leningen Meest complete aanbod

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Veilig & verantwoord lenen

Begrijpelijke uitleg en hulp
van gecertificeerde experts.

Betrouwbaar geld lenen

Alle partijen in onze vergelijking
staan onder toezicht van de AFM.

Tips en uitleg voor de beste lening

In onderstaande video's geeft Budgetcoach Eef van Opdorp (bekend van RTL4 en SBS 6) je, samen met enkele lenen experts van Geld.nl, handige tips over wie wij zijn, wat we doen en hoe jij de beste lening kunt vinden.

De meest volledige lening vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland met 11 kredietverstrekkers. Vind de beste lening met de laagste rente en betaal gemiddeld € 393 minder rente op je lening!

In 4 stappen naar de beste lening
Laat ons weten wie je bent en wat je wil lenen, wij tonen je alle geschikte leningen.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
Onderteken de offerte en lever de gevraagde documenten aan.
Alles akkoord? Ontvang binnen 2 werkdagen het geld op je rekening.
Dit vinden klanten van ons
10   "Snel en betrouwbaar"
Jaïr Roseburg 07 oktober 2022
8   "Super geholpen"
Lies Heeres 07 oktober 2022
10   "Het was binnen één week geregeld"
Kelvin 06 oktober 2022
Persoonlijke hulp van experts
Persoonlijke kredietadviseur

Onze gecertificeerde kredietadviseurs helpen je graag bij het kiezen en aanvragen van de beste lening. Heb je vragen? Kijk hier voor een antwoord op de meestgestelde vragen of stuur een appje naar 06-38336770. Zodra je een offerte via Geld.nl hebt aangevraagd, krijg je een persoonlijke kredietadviseur toegewezen die je van A tot Z helpt bij het afronden van je lening aanvraag.

Al ruim 10 jaar dé kredietspecialist

Geld.nl is al ruim 10 jaar dé lening vergelijkingssite van Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we je in alle stappen van het proces helpen, zodat jij zorgeloos de beste lening kunt kiezen en afsluiten. De informatie in onze vergelijking is geschreven door Amanda Bulthuis, onze productspecialist op het gebied van geld lenen. De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op zondag 20 november 2022.

Laatste nieuws Geld.nl over geld lenen

Met ruim vijftien jaar ervaring en tienduizenden leningen vergelijkingen per maand is Geld.nl dé vergelijkingssite voor je lening. We hebben veel inzicht in de keuzes die consumenten maken als ze een lening afsluiten en delen dit regelmatig met de pers. Lees hier ons laatste nieuws over geld lenen.

Bekijk alle nieuwberichten

Laagste rente lening voor aflossen hypotheek

Om je een beeld te geven van wat geld lenen voor aflossen hypotheek kost, hebben we in onderstaande tabel de laagste rente voor verschillende leenbedragen in kaart gebracht. Wil je weten wat de laagste rente is voor jouw gewenst leenbedrag? Maak dan direct een vergelijking!

Laagste rente lening voor aflossen hypotheek
Goedkoopste leningen voor aflossen hypotheek
LeenbedragLaagste renteKredietverstrekkerMaandtermijn
€ 2.500 9,9%Santander€ 53
€ 5.000 8,3%Lender & Spender€ 102
€ 10.000 6,3%Directa.nl€ 194
€ 25.000 4,9%Freo€ 470
€ 50.000 4,8%Freo€ 937
€ 75.000 4,8%Freo€ 1.405

Deze rentes zijn gebaseerd op een persoonlijke lening met een looptijd van 60 maanden.

Start vergelijken
Geld.nl was recent te zien bijBekijk alle media-optredens

Geld lenen voor aflossen hypotheek

Steeds meer huiseigenaren zijn geïnteresseerd in het versneld aflossen van hun hypotheek. Is je hypotheekschuld hoog ten opzichte van de waarde van je woning? Dan kan het lonen om geld te lenen voor het aflossen van je hypotheek. Het klinkt misschien niet logisch: besparen door geld te lenen voor het aflossen van je hypotheek. In veel gevallen is geld lenen bij een kredietverstrekker immers duurder dan een hypotheeklening. Maar in een enkel geval kan het toch verstandig zijn om geld te lenen voor het aflossen van je hypotheek. Dit is het geval wanneer je hypotheekschuld 90 procent of meer van de woningwaarde bedraagt.

Je betaalt in dat geval namelijk een hogere rente dan wanneer je hypotheekschuld 90 procent of minder van je woningwaarde bedraagt. Dit komt doordat je een risico-opslag of renteopslag betaalt. Hoe hoger je hypotheekbedrag ten opzichte van je woningwaarde, hoe groter het risico voor de bank en hoe hoger je risico-opslag. Want als je woning ineens in waarde daalt, brengt die niet meer genoeg op om je hypotheek terug te betalen. Stijgt de waarde van je woning of los je flink af op je hypotheekschuld? Dan gaat deze risico-opslag weer omlaag en betaal je dus minder hypotheekrente. Zo bespaar je behoorlijk op je hypotheekrente.

Wil je weten of het in jouw situatie verstandig is om geld te lenen voor het aflossen van je hypotheek? Raadpleeg dan een financieel adviseur. Die weet precies of je gaat besparen en hoeveel. In dit artikel geven we je alvast de nodige tips bij het geld lenen voor het aflossen van je hypotheek.

7 tips geld lenen voor auto
Financiering voor auto kiezen

1. Financiering voor auto kiezen

Je auto financieren kan met een lening bij de bank, met een autolening via de dealer of door te leasen.

tc