Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Bewaar vergelijking

Vergelijk het grootste aanbod leningen

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor verhuizing

vergelijk & vind de beste deal!
Verhuizing
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Eerst meer info? Lees dan hier onze 4 tips
Grootste aanbod leningen

Actuele rente én voorwaarden
van het grootste aanbod.

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 19:41
  • 19:38
  • 19:36
  • 19:34
  • 19:32

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Geld lenen voor verhuizing: 4 tips lenen voor verhuizing

Verhuizen is nooit goedkoop. Er is niet alleen de rekening van het verhuisbedrijf, maar het nieuwe huis moet ook nog behangen of geschilderd worden. En dan hebben we het nog niet gehad over de vloer en de inrichting van het huis. Het is dus niet gek dat een verhuizing bijna altijd duurder uitpakt dan verwacht. Geld lenen voor je verhuizing geeft je dan wat extra financiële gemoedsrust. Wij geven je vier praktische tips om verstandig en voordelig een lening te kiezen.

Tip 1. Kies de juiste lening voor verhuizing

Als je wat extra financiële ruimte en gemoedsrust zoekt met een lening voor verhuizing, dan is een doorlopend krediet een geschikte leenvorm. Je spreekt met de kredietverstrekker een limiet af. Tot dat bedrag neem je naar eigen inzicht geld op. Omdat je alleen rente betaalt over het deel dat je opneemt, is de lening voordelig als je nog niet zeker weet of je het krediet echt nodig gaat hebben of misschien maar voor een klein deel. De rente is variabel, waardoor je van tevoren niet precies weet hoeveel het doorlopend krediet je kost.

Weet je al zeker dat je geld tekort komt voor je verhuizing en welk bedrag je nodig hebt? Dan is een persoonlijke lening een betere lening. De rente en looptijd staan vast, waardoor je precies weet hoeveel de lening kost en wanneer je klaar bent met aflossen. Afgeloste bedragen kun je niet meer opnemen, dus er is ook geen verleiding om meer te lenen.

Tip 2. Bepaal looptijd lening verhuizing

Bij een persoonlijke lening geldt: hoe korter de looptijd, hoe meer je bespaart. Dit omdat je minder lang rentekosten betaalt. Een doorlopend krediet heeft echter geen vaste looptijd. Je bespaart hierop door je lening voor verhuizing zo snel mogelijk af te lossen en zo min mogelijk opnieuw krediet op te nemen. Hoe vaker je dit doet, hoe langer het duurt voordat je aflost. En hoe langer het aflossen duurt, hoe meer rentekosten je betaalt.

Tip 3. Korting lening verhuizing woningeigenaren

Heb je een huis gekocht? Dan kom je in aanmerking voor rentekorting. Sommige kredietverstrekkers bieden lagere rente aan als je huiseigenaar bent. Er zijn wel strengere voorwaarden aan verbonden. Je mag bijvoorbeeld je woning niet verkopen zonder toestemming van de kredietverstrekker zolang je lening voor verhuizing niet is afgelost.

Tip 4. Bij welke kredietverstrekker geld lenen voor verhuizing?

Veel mensen die een lening afsluiten voor een verhuizing, gaan naar de bank waar ze ook al hun andere bankzaken regelen. Logisch, want dat voelt vertrouwd. Maar het kost je meer geld dan nodig. De leenrentes bij grote banken liggen namelijk hoger dan bij kleinere, online kredietverstrekkers. Eerst even vergelijken bespaart je hier een hoop geld. Bovendien zijn veel online lening aanbieders onderdeel van een grote bank.

Geld lenen voor een verhuizing? Betaal niet onnodig te veel!Vergelijk zelf het grootste aanbod leningen en vind de lening voor je verhuizing met de laagste rente en beste voorwaarden. De lening van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je honderden euro's per jaar op je lening!
Geld lenen vergelijken
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Verhuizing
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
tc