Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Bewaar vergelijking

Vergelijk het grootste aanbod leningen & bespaar tot €700 per jaar p.j.

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor keuken

vergelijk ruim 45 leningen
Keuken
DD-MM-JJJJ
Eerst meer info? Lees dan hier onze 4 tips
Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Actueel en volledig

Actuele rentes én voorwaarden
van het grootste aanbod

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 01:32
  • 01:29
  • 01:27
  • 01:25
  • 01:23

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Keuken financieren: 4 tips geld lenen voor keuken

Aangezien een keuken vaak duur is en niet iedereen duizenden euro’s op de plank heeft liggen om een nieuwe te kopen, is een lening afsluiten voor een keuken een goede oplossing. Maar op welke manier leen je slim geld voor de financiering keuken en waar moet je dan op letten? We geven je graag een aantal tips.

Tip 1. Kies de juiste leenvorm lening keuken

Besluit je geld te lenen voor je keuken, dan wil je natuurlijk niet onnodig veel betalen. Belangrijk is dan dat je kiest voor de juiste leenvorm. Voor een keuken is dat een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Let op! Welke leenvorm je ook kiest, leen altijd verantwoord. In onze berekentool "Hoeveel kan ik lenen?" vind je zelf eenvoudig hoeveel jij verantwoord kunt lenen.

Keuken financieren met persoonlijke lening

Weet je vooraf wat een nieuwe keuken en de installatie je exact gaat kosten? Kies dan voor een persoonlijke lening. Je leent dan een vast bedrag tegen een vaste rente en vaste looptijd.

Lening keuken doorlopend krediet

Staat vooraf nog niet helemaal vast hoeveel een nieuwe keuken kost, bijvoorbeeld omdat ook de hele ruimte misschien opnieuw gestuct wordt, dan is een doorlopend krediet wellicht een verstandige keuze. Met een doorlopend krediet mag je onbeperkt opnemen en aflossen tot een vooraf afgesproken bedrag. Hierdoor heb je de mogelijkheid eventuele meerkosten makkelijk op te vangen. Een doorlopend krediet vraagt wel enige discipline. De kans dat je geld opneemt en gebruikt voor een ander doel ligt altijd op de loer. Hierdoor leen je dus meer dan strikt nodig is.

Tip 2. Lenen voor keuken, check je voorwaarden

Kies je voor een persoonlijke lening, dan raden wij altijd aan goed naar de voorwaarden te kijken. Met name of je tussendoor extra en kosteloos mag aflossen. Stel je krijgt een financiële meevaller en je wilt hiermee de lening in een keer afbetalen, kan het zijn dat je een boeterente betaalt. Dit wil je natuurlijk vooraf graag weten.

Tip 3. Vergelijk kredietverstrekkers bij keuken financieren

Er zijn in Nederland een hoop kredietverstrekkers. Deze hanteren allemaal een andere rente en voorwaarden. Check deze goed, zodat je zeker bent van de laagste rente en best passende voorwaarden. Je lening aanvragen bij de juiste kredietverstrekker zorgt ervoor dat je uiteindelijk een hoop geld bespaart.

Tip 4. Financiering keuken, vergeet je verzekering niet

Stel je installeert een nieuwe keuken ter waarde van 15.000 euro. Hij is van alle gemakken voorzien. Vaatwasser, inbouw afzuigkap, elektrische oven, wijnkoeler en een kokendwaterkraan. Al deze dingen wil je dan natuurlijk ook goed verzekerd hebben. Zorg er dus voor dat je de dekking inboedelverzekering en opstalverzekering verhoogd. De meeste mensen vergeten dit!

Betaal niet onnodig te veel voor je keuken lening!Vergelijk zelf het grootste aanbod leningen en vind de lening keuken met de laagste rente en beste voorwaarden. De lening van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 700 euro per jaar op je lening voor keuken! Geld lenen vergelijken >>
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Keuken
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc