Contact

Lening aanvragen bij Lloyds Bank

Lening aanvragen bij Lloyds Bank

Ga je een lening aanvragen bij Lloyds bank, dan werkt het beoordelen van je aanvraag door Lloyds Bank net even anders dan bij de meeste kredietverstrekkers. Je aanvraag en het aanleveren van de benodigde gegevens verlopen namelijk volledig digitaal. Als je via ons een persoonlijke lening aanvraagt bij Lloyds Bank, beoordeelt Lloyds Bank je aanvraag. Als zij akkoord zijn, ontvang je een renteaanbod met de gegevens van de lening.

Aanleveren financiële gegevens bij Lloyds Bank

Je aanbod is gekoppeld aan je persoonlijk online account bij Lloyds Bank. Via deze online omgeving kan je de gegevens van de lening bekijken en de benodigde financiële gegevens aanleveren. Deze gegevens gebruikt Lloyds om de aanvraag te beoordelen en te bepalen of je het gewenste bedrag verantwoord kunt lenen zonder in de financiële problemen te komen.

Via de Lloyds Bank Verzamel App van Lloyds Bank, die je download op je telefoon, deel je direct en eenvoudig alle benodigde  gegevens van verschillende instanties, zoals Mijn Overheid, De Belastingdienst, UWV en je bank. 

Je hebt hierbij het volgende nodig: 

  • Een laptop of computer
  • Een smartphone of tablet
  • Je DigD (en die van je partner)
  • Je inloggegevens voor internetbankieren

In deze video legt Lloyds Bank eenvoudig uit hoe het aanleveren van de documenten werkt.

Lloyds Bank Verzamel app from Lloyds Bank NL on Vimeo.

Wat gebeurt er als ik de gegevens heb aangeleverd?

Op basis van de aangeleverde informatie beoordeelt Lloyds Bank of ze je de lening kunnen verstrekken. Als Lloyds Bank inhoudelijk akkoord is, ontvang je de definitieve offerte en voorwaarden van de lening. Deze kan je digitaal ondertekenen via IDIN. Na de ondertekening is je aanvraag definitief goedgekeurd en maakt Lloyds Bank het geld binnen 2 werkdagen naar je over.

Heb je tijdens je aanvraag bij Lloyds Bank toch nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met de financieel expert van Geld.nl die jouw lening aanvraag behandelt. Zijn of haar gegevens vind je in de mailberichten die je van Geld.nl over de aanvraag hebt gehad.

Is Lloyds Bank voor jou de beste optie?
Vergelijk de leningen van Lloyds Bank met de andere leningen in Nederland op Geld.nl. Kies de best passende lening met de laagste rente voor jouw situatie en bespaar gemiddeld 783 euro op de kosten van je lening. Lening vergelijken
Lening aanvragen bij Lloyds bank of toch bij een andere kredietverstrekker? Vergelijk, kies de laagste rente & bespaar!
;