Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Hoe wij vergelijken

Vergelijk het grootste aanbod leningen & bespaar tot €700 per jaar p.j.

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor elektrische auto

loop je besparing niet mis
Eerst meer info? Lees dan hier onze 4 tips
Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Actueel en volledig

Actuele rentes én voorwaarden
van het grootste aanbod

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 04:15
  • 04:12
  • 04:10
  • 04:08
  • 04:06

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Lening elektrische auto: 4 tips geld lenen voor elektrische auto

Een elektrische auto is beter voor het milieu en vaak goedkoper in gebruik dan een benzineauto. Zo betaal je geen BPM bij de aanschaf van een elektrische auto en is het opladen goedkoper dan een tankbeurt. Maar aan de aanschaf van een elektrische auto hangt wel een behoorlijk prijskaartje. Denk aan 20.000 euro tot een ton. Dit heb je waarschijnlijk niet zomaar even liggen. Een lening voor je elektrische auto is dan een oplossing.

Mogelijkheden lening voor elektrische auto

Een elektrische auto financieren doe je door te leasen of een persoonlijke lening af te sluiten, net als bij een benzineauto. Leasen doe je meestal via de dealer. Nadeel daarbij is dat de dealer afspraken heeft met één kredietverstrekker en dat je dus waarschijnlijk niet de meest gunstigste deal krijgt. Vergelijk daarom altijd zelf eerst of het leaseaanbod van de dealer voordeliger is dan lenen bij een bank of kredietmaatschappij.

Tips voor lening elektrische auto

Geld besparen op de lening voor je elektrische auto is eenvoudiger dan je denkt. Wij helpen je graag een handje met deze tips:

1. Met welke lening elektrische auto financieren

Wil je geld lenen voor auto bij een bank of kredietmaatschappij, dan is een persoonlijke lening de meest geschikte lening. Je leent een bedrag tegen een vaste rente, zo weet je precies hoeveel je elke maand kwijt bent aan de lening en wanneer je klaar bent met aflossen. Wel zo overzichtelijk.

2. Looptijd lening elektrische auto kiezen

Bij een persoonlijke lening voor elektrische auto spreek je een looptijd af met de kredietverstrekker. Hoe langer de looptijd, hoe lager de rente. Maar verstandiger is om de looptijd af te stemmen op de levensduur van je elektrische auto. Je wilt immers niet nog met een lening zitten als de auto zijn beste tijd alweer heeft gehad.

3. Kijk verder dan je eigen bank

De meeste mensen die een lening afsluiten voor een elektrische auto, gaan direct naar de bank waar ze ook hun betaalrekening hebben. Dit is meestal niet voordelig. Grote banken vragen namelijk hogere rentes dan kleinere online kredietmaatschappijen. Goed vergelijken bespaart je hier fors geld..

4. Verzeker je elektrische auto all risk

Als je geld leent voor je elektrische auto, adviseren wij altijd een all risk dekking voor je autoverzekering. Hiermee weet je zeker dat als je auto total loss raakt of gestolen wordt, je genoeg geld krijgt om de lening af te betalen. Zo blijf je niet met een schuld zitten.

Speciale groene autolening?

ABN AMRO en ING boden voorheen speciale groene autoleningen aan. Met zo’n groene autolening kreeg je korting op de rente. Hiermee werd elektrisch rijden gestimuleerd. Deze speciale groene autoleningen worden echter niet meer aangeboden door de banken.

Betaal niet onnodig te veel voor je lening elektrische auto!Vergelijk zelf het grootste aanbod leningen en vind de lening met de laagste rente en beste voorwaarden. De lening van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 700 euro per jaar op je lening elektrische auto! Geld lenen vergelijken >>
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc