Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Hoe wij vergelijken

Vergelijk het grootste aanbod leningen & bespaar tot €700 per jaar p.j.

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor motor

loop je besparing niet mis
Motor
Eerst meer info? Lees dan hier onze 4 tips
Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Actueel en volledig

Actuele rentes én voorwaarden
van het grootste aanbod

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 02:59
  • 02:56
  • 02:54
  • 02:52
  • 02:50

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Motor financieren: 4 tips geld lenen voor motor

Je staat weer eens in de file en droomt even weg: wat zou het toch heerlijk zijn als je een motor had. Stoer en flexibel tussen de stilstaande auto’s door manoeuvreren. En met mooi weer lekker toeren. En je bent niet de enige die die zo wegdroomt. Motorrijden wordt steeds populairder. Helaas heeft een motor ook een prijskaartje. Voordelig je motor financieren lukt zeker met onze vier tips.

Voordelige motorfinanciering

Natuurlijk is het verstandig om te sparen voor je motor. Maar als je niet wilt wachten tot je het geld bij elkaar hebt, is geld lenen voor je motor ook een optie. Een lening voor een motor hoeft niet zo duur te zijn als je denkt. Met deze vier tips heb je zo een passende en voordelige motorfinanciering gevonden:

1. Welke lening voor motor kiezen

De meeste bekende leenvormen zijn een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening voor motor vaak het meest geschikt. De hoogte van de lening staat vast. Daarnaast weet je precies hoeveel je elke maand betaalt en wanneer de motorlening is afgelost. Wel zo overzichtelijk.

2. Looptijd motorlening kiezen

Als je een persoonlijke lening voor motor afsluit, spreek je met de bank af hoe lang de lening loopt. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Maar kies niet klakkeloos voor de langste looptijd. Als je motor zijn beste tijd heeft gehad, wil je niet nog de lening afbetalen. Het is verstandiger een looptijd te kiezen die past bij de verwachte levensduur van de motor.

3. Pas op met motor op afbetaling

Een motor financieren via de dealer is ook mogelijk. Maar kijk eerst goed om je heen. De motorlening van de dealer hoeft niet per se de goedkoopste te zijn. De rente zijn vaak hoger dan die van een persoonlijke lening.

4. Verstrekker lening motor kiezen

Bij een motorlening heb je de keuze uit verschillende soorten kredietverstrekkers. Veel mensen die een lening aanvragen gaan direct naar de bank waar ze al hun andere bankzaken regelen. Maar de grote banken hanteren vaak hogere leenrentes dan kleinere, online kredietverstrekkers. Goed vergelijken voor je een keuze maakt, kan je flink wat geld besparen op je motorfinanciering.

Bonustip bij motorfinanciering

Een motor moet je, net als een auto, verzekeren met minimaal een WA-dekking. Als je de motor financiert met een lening, raden wij een uitgebreidere dekking aan die ook de schades aan je eigen motor vergoedt. Hiermee krijg je bij total loss of diefstal genoeg geld om het openstaande deel van de lening af te betalen.

Eerst een motor proberen?

Een motor kopen doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk eerst zeker weten of deze wel fijn rijdt. Je kunt een motor huren direct van een particuliere eigenaar via MotoShare. Je weet dan zeker of de motor bij je past.

Betaal niet onnodig te veel voor je motorlening!Vergelijk zelf het grootste aanbod leningen en vind de lening motor met de laagste rente en beste voorwaarden. De lening van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 700 euro per jaar op je lening motor! Geld lenen vergelijken >>
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Motor
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc