Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Bewaar vergelijking

Vergelijk het grootste aanbod leningen & bespaar tot €700 per jaar p.j.

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor kozijnen

vergelijk ruim 45 leningen
Kozijnen
DD-MM-JJJJ
Eerst meer info? Lees dan hier onze 5 tips
Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Actueel en volledig

Actuele rentes én voorwaarden
van het grootste aanbod

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 09:11
  • 09:08
  • 09:06
  • 09:04
  • 09:02

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Financiering kunststof kozijnen: 5 tips geld lenen voor nieuwe kozijnen

Zijn je oude kozijnen aan vervanging toe of zijn ze niet helemaal meer naar je smaak? Heb je een huis gekocht met houten kozijnen en wil je liever kunststof kozijnen? Er zijn verschillende redenen om je kozijnen te vervangen. Maar er zit ook een kostenplaatje aan vast. Heb je het geld niet direct liggen, dan is een lening afsluiten voor kozijnen een manier ze toch te vervangen. We geven je graag enkele tips, zodat je niet onnodig te veel betaalt voor je financiering kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen financieren - 5 Tips

Geld besparen op je lening voor kozijnen is eenvoudiger dan je denkt. Wij helpen je graag een handje met onze 5 praktische tips.

Tip 1. Lening voor kozijnen kiezen

Geld lenen voor kunststof kozijnen kan met verschillende leenvormen. De meest bekende zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet:

Kozijnen financieren - Persoonlijke lening

Wij raden je de persoonlijke lening aan. Hiermee staan je maandlasten vast en weet je precies wanneer de lening is afbetaald. Wel zo overzichtelijk.

Kunststof kozijnen financieren - Doorlopend krediet

Wil je toch liever iets meer flexibiliteit in je lening, dan past een doorlopend krediet misschien beter bij je. Tot aan de kredietlimiet mag je zoveel geld opnemen als je nodig hebt en je betaalt alleen rente over het opgenomen deel. Daarnaast kun je afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Wat handig is als de kozijnen of het plaatsen daarvan toch duurder uitpakt dan gedacht.

Tip 2. Looptijd lening kozijnen bepalen

Neem je een persoonlijke lening voor kozijnen, dan spreek je een looptijd af met de bank waarbinnen je de lening afbetaald. Een langere looptijd lijkt voordelig door de lage maandlasten, maar dat is niet zo. Je betaalt dan namelijk meer rentekosten. Kies daarom voor een persoonlijke lening een zo kort mogelijke looptijd om te besparen op je kozijnen lening.

Tip 3. Korting lening kozijnen woningeigenaren

Woningeigenaren hebben de mogelijkheid een lening voor kozijnen af te sluiten met korting in de vorm van een lagere rente. Deze speciale leningen hebben echter wel strengere voorwaarden. Je mag bijvoorbeeld je woning niet verkopen zonder toestemming van de kredietverstrekker zolang je de lening nog niet hebt afbetaald.

Tip 4. Pas op met afbetalingsplannen voor kozijnen

Verkopers van kunststof kozijnen bieden je soms de mogelijkheid om een afbetalingsplan af te sluiten voor je kozijnen. Wij raden dit echt af. Deze afbetalingsplannen hebben meestal niet gunstigste rente en zijn daardoor duurder dan een lening via een bank of kredietmaatschappij. Vergelijk altijd eerst alle mogelijkheden voor je een keuze maakt en laat je niet verleiden door de verkoper.

Tip 5. Vind de voordeligste lening voor kozijnen

Natuurlijk denk je als je gaat lenen voor kozijnen als eerste aan de bank waar je ook al je hypotheek en/of betaalrekening hebt lopen. Je lening afsluiten bij je 'huisbank' kan je echter duur komen te staan. De leenrentes liggen bij grote banken namelijk vaak hoger dan bij kleinere, online kredietmaatschappijen. Het loont dus om eerst de tarieven van de verschillende aanbieders te vergelijken.

Bonustip! Subsidies en kortingen

Misschien kom je met je nieuwe kozijnen wel in aanmerking voor subsidies, bijvoorbeeld als je meteen ook investeert in isolerende ramen in je kunststof kozijnen. Of vernieuw meteen het hang- en sluitwerk. Als je hiermee voldoet aan de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen en je vraagt dit certificaat aan, kun je tot wel 20 procent korting op je inboedelverzekering krijgen.

Betaal niet onnodig te veel voor je kozijnen lening!Vergelijk zelf het grootste aanbod leningen en vind de lening voor kunststof kozijnen met de laagste rente en beste voorwaarden. De lening van je keuze vraag je vervolgens binnen enkele minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 700 euro per jaar op je leningGeld lenen vergelijken >>
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Kozijnen
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc