Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Geld lenen voor kozijnen

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Laagste rente lening voor kozijnen

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
ING € 2.50010,2%€ 53€ 3.169
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 104€ 6.230
Lender & Spender € 10.0007,7%€ 201€ 12.006
Lender & Spender € 25.0006,6%€ 489€ 29.285
Lender & Spender € 50.0006,6%€ 977€ 58.569
Lender & Spender € 75.0006,6%€ 1.465€ 87.854

Om je een beeld te geven van wat geld lenen voor kozijnen kost, hebben we in onderstaande tabel de laagste rente voor verschillende leenbedragen in kaart gebracht. Wil je weten wat de laagste rente is voor jouw gewenst leenbedrag? Maak dan direct een vergelijking!

Financiering kunststof kozijnen: 5 tips geld lenen voor nieuwe kozijnen

Zijn je oude kozijnen aan vervanging toe of zijn ze niet helemaal meer naar je smaak? Heb je een huis gekocht met houten kozijnen en wil je liever kunststof kozijnen? Er zijn verschillende redenen om je kozijnen te vervangen. Maar er zit ook een kostenplaatje aan vast. Heb je het geld niet direct liggen, dan is geld lenen voor kozijnen een manier ze toch te vervangen. We geven je graag enkele tips, zodat je niet onnodig te veel betaalt voor je financiering kunststof kozijnen.

Tips geld lenen voor kozijnen
Financiering voor auto kiezen

Lening voor kozijnen kiezen

Geld lenen voor kunststof kozijnen kan met verschillende leenvormen. De meest bekende zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet:

Kozijnen financieren - Persoonlijke lening

Wij raden je de persoonlijke lening aan. Hiermee staan je maandlasten vast en weet je precies wanneer de lening is afbetaald. Wel zo overzichtelijk.

Kunststof kozijnen financieren - Doorlopend krediet

Wil je toch liever iets meer flexibiliteit in je lening, dan past een doorlopend krediet misschien beter bij je. Tot aan de kredietlimiet mag je de eerste twee jaar zoveel geld opnemen als je nodig hebt en je betaalt alleen rente over het opgenomen deel. Daarnaast kun je in die twee jaar afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Wat handig is als de kozijnen of het plaatsen daarvan toch duurder uitpakt dan gedacht.

Looptijd lening auto bepalen

Looptijd lening kozijnen bepalen

Neem je een persoonlijke lening voor kozijnen, dan spreek je een looptijd af met de bank waarbinnen je de lening afbetaald. Een langere looptijd lijkt voordelig door de lage maandlasten, maar dat is niet zo.

Je betaalt dan namelijk meer rentekosten. Kies daarom voor een persoonlijke lening een zo kort mogelijke looptijd om te besparen op je kozijnen lening.

Tip! Wil je weten hoeveel jij maximaal kunt lenen voor kozijnen met jouw inkomen en vaste lasten? Bereken het hier: Hoeveel kan ik lenen?

Let op maandlasten lening auto

Korting lening kozijnen woningeigenaren

Woningeigenaren hebben de mogelijkheid een lening voor kozijnen af te sluiten met korting in de vorm van een lagere rente. Deze speciale leningen hebben echter wel strengere voorwaarden.

Je mag bijvoorbeeld je woning niet verkopen zonder toestemming van de kredietverstrekker zolang je de lening nog niet hebt afbetaald.

Niet meer geld lenen voor auto dan nodig

Pas op met afbetalingsplannen voor kozijnen

Verkopers van kunststof kozijnen, zoals Verbouwkosten.com, bieden je soms de mogelijkheid om een afbetalingsplan af te sluiten voor je kozijnen. Wij raden dit echt af.

Deze afbetalingsplannen hebben meestal niet gunstigste rente en zijn daardoor duurder dan een lening via een bank of kredietmaatschappij. Vergelijk altijd eerst alle mogelijkheden voor je een keuze maakt en laat je niet verleiden door de verkoper.

Kredietverstrekker autolening kiezen

Vind de voordeligste lening voor kozijnen

Natuurlijk denk je als je gaat lenen voor kozijnen als eerste aan de bank waar je ook al je hypotheek en/of betaalrekening hebt lopen. Je lening afsluiten bij je 'huisbank' kan je echter duur komen te staan.

De leenrentes liggen bij grote banken namelijk vaak hoger dan bij kleinere, online kredietmaatschappijen. Het loont dus om eerst de tarieven van de verschillende aanbieders te vergelijken.

Bonustip! Subsidies en kortingen

Misschien kom je met je nieuwe kozijnen wel in aanmerking voor subsidies, bijvoorbeeld als je meteen ook investeert in isolerende ramen in je kunststof kozijnen. Of vernieuw meteen het hang- en sluitwerk. Als je hiermee voldoet aan de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen en je vraagt dit certificaat aan, kun je tot wel 20 procent korting op je inboedelverzekering krijgen.

DD-MM-JJJJ