Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Lening voor pelletkachel

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Laagste rente lening voor pelletkachel

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
ING € 2.50010,2%€ 53€ 3.169
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 104€ 6.230
Lloyds Bank € 10.0007,7%€ 201€ 12.006
Lender & Spender € 25.0006,6%€ 489€ 29.285
Lender & Spender € 50.0006,6%€ 977€ 58.569
Lender & Spender € 75.0006,6%€ 1.465€ 87.854

Om je een beeld te geven van wat geld lenen voor een pelletkachel kost, hebben we in onderstaande tabel de laagste rente voor verschillende leenbedragen in kaart gebracht. Ga je een lening aanvragen en wil je weten wat de laagste rente is voor jouw gewenst leenbedrag? Maak dan direct een vergelijking!

Pelletkachel lening: 5 tips

Met een pelletkachel stook je op houtkorrels in plaats van op gas. Zo bespaar je bij hoge gasprijzen met een pelletkachel een hoop geld voor het verwarmen van je huis. De aanschaf en installatie van een pelletkachel kost je ongeveer 1.500 tot 3.500 euro. Heb je daarvoor niet genoeg spaargeld? Dan kun je de pelletkachel financieren met een lening. Zorg wel dat je dit veilig en verantwoord doet! Onze tips helpen je hierbij.

Tips geld lenen voor auto
Financiering voor auto kiezen

Groene lening of energiebespaarlening voor pelletkachel?

Je huis verwarmen met een pelletkachel is niet per se beter voor het milieu (bron: Milieu Centraal), het is daarom niet mogelijk een Energiebespaarlening van het warmtefonds hiervoor af te sluiten.

Je mag bij sommige kredietverstrekkers een pelletkachel wel financieren met een groene lening.

Op Geld.nl kun je ook voor bedragen lager dan 5.000 euro een lening afsluiten voor je pelletkachel. Doordat wij het meest complete aanbod leningen vergelijken, vind je altijd de voordeligste lening voor je pelletkachel.

Looptijd lening auto bepalen

Past lening voor pelletkachel bij mij?

Vóór je een lening afsluit voor een pelletkachel, moet je weten of de lening past bij je financiële situatie.

Kredietverstrekkers lenen je alleen geld als je met je inkomen en vaste lasten elke maand genoeg geld overhoudt om de lening te kunnen betalen. Hier kun je eenvoudig je maximale lening berekenen voor jouw inkomen en vaste lasten. Zo weet je zeker of dit voldoende is om de pelletkachel te betalen.

Let op maandlasten lening auto

Lenen voor pelletkachel tegen de laagste rente

Je wilt voor je pelletkachel lening natuurlijk niet onnodig te veel te betalen. Dan ben je bij Geld.nl aan het juiste adres! 

Op Geld.nl vergelijk je namelijk de rente en voorwaarden van het meest complete aanbod leningen in Nederland. In je vergelijking staat de lening met de laagste rente van Nederland voor jouw situatie direct bovenaan. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste lening voor jouw situatie vindt.

Niet meer geld lenen voor auto dan nodig

Looptijd lening pelletkachel kiezen

Naast je keuze voor de laagste rente, houd je de lening voor je pelletkachel betaalbaar door te kiezen voor een aflosperiode die past bij jouw financiële situatie.

Je kunt zelf kiezen hoelang je over het aflossen wilt doen, dat heet de looptijd. Hoe langer de looptijd van de lening, hoe minder je per maand betaalt. Je betaalt bij een lange looptijd echter ook langer rente, waardoor de totale lening duurder is dan bij een kortere looptijd. Kies dus een zo kort mogelijke looptijd met maandlasten die je makkelijk kunt betalen. Meer hierover lees je in het artikel Looptijd persoonlijke lening.

Kredietverstrekker autolening kiezen

Betrouwbare kredietverstrekker kiezen voor pelletkachel lening

Wanneer je op internet naar leningen voor een pelletkachel zoekt, kom je veel verschillende kredietverstrekkers tegen. Helaas is niet elke kredietverstrekker even betrouwbaar.

Door te checken of de kredietverstrekker een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) heeft, weet je zeker dat de kredietverstrekker betrouwbaar is. Goed om te weten: Alle kredietverstrekkers die je op Geld.nl ziet, hebben zo’n vergunning van de AFM. Zo weet je zeker dat je veilig en verantwoord leent via Geld.nl.

DD-MM-JJJJ