Contact

Overzicht creditcardaanbieders

Welke creditcardaanbieders zijn er allemaal?

Geld lenen in de vorm van een creditcard? Je bent zeker niet de enig, meer dan de helft van de Nederlanders heeft tegenwoordig een creditcard. Logisch natuurlijk, want een creditcard is gewoon erg handig en soms zelfs noodzakelijk. Wél is het belangrijk dat je creditcardaanbieder kiest die past bij je wensen en geen hoge kosten rekent. Goed creditcard vergelijk is dan ook zeker aan te raden. Maar welke creditcardaanbieders zijn er eigenlijk en waar moet je dan precies op letten bij het kiezen van een creditcard? De onafhankelijke vergelijkingssite Geld.nl vergelijkt voor jou het grootste aanbod creditcardmaatschappijen, zodat je altijd een passende creditcard vindt met lage kosten.

Lijst met creditcardaanbieders

CreditcardaanbiederVergelijken via Geld.nlAf te sluiten via Geld.nl
ABN AMROX
American Express
ANWB
ASN BankX
INGX
Knab
MasterCard
RabobankX
SNS BankX
VIABUY
Visa

Creditcardaanbieder kiezen, waar op letten?

Te vaak nog vragen mensen klakkeloos een creditcard aan bij de bank waar ze ook hun spaar- en betaalrekening hebben. Dit is niet altijd het verstandigste wat je kunt doen. Creditcardaanbieders hanteren namelijk allemaal andere voorwaarden en brengen andere kosten in rekening. Hierdoor zit er een groot prijsverschil tussen creditcardaanbieders. Wil je besparen op je creditcard, let dan vooral op de volgende punten:

  • Aankoopverzekering creditcardaanbieders
  • Jaarlijkse vaste kosten creditcardaanbieders
  • Rentekosten creditcardaanbieders

Aankoopverzekering creditcardaanbieders

Wanneer je normaal gesproken iets koopt met je pinpas is dat product niet verzekerd. Betaal je echter met een creditcard, dan is dat dankzij de aankoopverzekering wél het geval. Elke creditcardaanbieder heeft zo’n aankoopverzekering, alleen zit er wel een groot verschil in de duur van de aankoopverzekering. Bij de ene creditcardaanbieder is deze 90 dagen en bij de andere 180 dagen. Kijk hier dus goed naar bij het maken van je keuze voor een creditcardaanbieder.

Jaarlijkse vaste kosten creditcardaanbieder

Voor iedere creditcard betaal je jaarlijkse vaste kosten. Deze lopen uiteen van tien tot soms wel dertig euro per creditcardaanbieders. Omdat de meeste mensen een creditcard niet heel vaak gebruiken en meestal alleen op vakantie, zijn dit in verhouding natuurlijk best hoge kosten. Check dit dus voor je een definitieve keuze voor een creditcardaanbieder maakt en hou je kosten zo laag mogelijk.

Rentekosten creditcardaanbieders

Veel mensen denken onterecht dat ze hun keuze voor een creditcardaanbieder moeten laten afhangen van de rentekosten. Dit is niet altijd het geval! De aankoop met je creditcard wordt namelijk eerst betaalt door je creditcardaanbieder, die dit op zijn beurt aan het eind van de maand van je betaalrekening schrijft. Zolang je aankopen steeds netjes terugbetaalt met je betaalrekening, krijg je nooit te maken met rentekosten. Alleen wanneer er niet genoeg geld op je rekening staat ga je pas rente betalen over het openstaande bedrag.

Let op! De rentes die creditcardaanbieders rekenen over openstaande bedragen zijn wel hoog! Zorg dus voor de zekerheid dat je een creditcardaanbieder kiest die in verhouding een lage rente rekent.

Creditcardaanbieders vergelijken lastig?Bij ons vergelijk je nu heel makkelijk het grootste aanbod creditcardaanbieders op kosten, voorwaarden en rente. Zo bespaar je altijd heel makkelijk op je creditcard. Creditcard vergelijken
;