Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Geld lenen

Geld overmaken naar creditcard

Kun je geld overmaken van creditcard naar betaalrekening? 

Bij veel creditcards kun je normaal gesproken het overtollig saldo weer terugstorten naar je eigen betaalrekening. Of dit ook voor jouw creditcard geldt is afhankelijk van de creditcardmaatschappij zelf. Voor de details adviseren wij daarom contact op te nemen met je eigen creditcardmaatschappij. Daar kunnen ze je exact vertellen wat de mogelijkheden zijn rond bijstorten en terugstorten van creditcard tegoed.

Positief saldo creditcard

De creditcard is een universeel betaalmiddel en een manier van geld lenen. Aankopen die je met een creditcard doet, worden pas achteraf afgeschreven. Aanbieders vragen echter vaak wel een hoge rente, waardoor een creditcard een dure leenvorm is. Maar een creditcard kent wel een aantal voordelen. Zo is het bij veel creditcards mogelijk zelf een bedrag te storen op de creditcard om betalingen mee te doen. Maar wat als je achteraf teveel geld op je creditcard heb gestort, kun je dat positief saldo op je creditcard terugboeken naar je bankrekening?

Geld terugboeken creditcard - Rentevergoeding

Bij veel creditcards is het dus mogelijk om een bedrag te storten op de creditcard. Hierdoor ontstaat er een positief saldo op de creditcard. Dit creditcard tegoed in combinatie met het creditcardlimiet geeft een grotere bestedingsruimte. Sommige maatschappijen geven ook nog eens een aardige rentevergoeding over een positief saldo op de creditcard.

Wist je dat...De kosten per creditcard enorm verschillen! Vergelijk daarom altijd het grootste aanbod creditcards online. Zo betaal je nooit onnodig te veel! Creditcard vergelijken