Let op! Geld lenen kost geld
Contact

Quad financieren

Vergelijk het meest complete aanbod en bespaar€ 783! Vergelijk het meest complete aanbod leningen en bespaar gemiddeld € 783.
Eef van Opdorp Budgetcoach
Start vergelijken & bespaar
Leendoel
Leenbedrag
Geboortedatum
DD-MM-JJJJ
Meest complete aanbodVerzekerd van de beste keuze
Keurmerk Objectief Vergelijken100% onafhankelijke vergelijking
Verantwoord lenenAlle partijen hebben AFM-vergunning

Laagste rente lening voor quad

AanbiederLeen- bedragLeenbedragLaagste renteMaand- termijnTotale kredietsom
ING € 2.50010,2%€ 53€ 3.169
Lender & Spender € 5.0009,4%€ 104€ 6.230
Lloyds Bank € 10.0007,7%€ 201€ 12.006
Lender & Spender € 25.0006,6%€ 489€ 29.285
Lender & Spender € 50.0006,6%€ 977€ 58.569
Lender & Spender € 75.0006,6%€ 1.465€ 87.854

Om je een beeld te geven van wat een financiering voor je quad kost, hebben we in onderstaande tabel de laagste rente voor verschillende leenbedragen in kaart gebracht. Wil je weten wat de laagste rente is voor jouw gewenst leenbedrag? Maak dan direct een vergelijking!

4 tips voor quad financieren

Een quad is een ideaal voertuig als je graag off road rijdt in de natuur. Als je niet genoeg spaargeld hebt voor een quad of dit hier niet voor wilt gebruiken, is geld lenen  een slimme optie. Op deze pagina geven we je handige tips voor als je een quad wilt financieren met een lening. Zo vind je een voordelige en passende financiering voor je quad.

Tips geld lenen voor quad
Hoeveel lenen voor quad

Hoeveel geld lenen voor een quad?

Een quad kost al snel 3.000 euro, maar er zijn ook exemplaren van 15.000 euro.

Ga daarom altijd bij verschillende verkopers quads en prijzen bekijken, zo ontdek je hoeveel geld je nodig hebt om de quad te kopen die jij wilt.

Of je het gewenste bedrag voor je quad volledig kunt lenen, hangt af van je financiële situatie. Kredietverstrekkers berekenen hoeveel je met je inkomen en vaste lasten kunt lenen zonder dat je in de problemen komt. Je moet namelijk maandelijks genoeg geld overhouden om de lening terug te betalen. Op Geld.nl kun je direct je maximale lening berekenen, zodat je weet hoeveel je kunt lenen voor je quad.


Financiering quad kiezen

Financiering quad kiezen

Een persoonlijke lening is de beste optie als financiering voor een quad.

Met een persoonlijke lening leen je namelijk in één keer het hele aankoopbedrag voor de quad. Vervolgens betaal je elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. De looptijd van de persoonlijke lening staat ook vast, zodat je precies weet hoeveel de financiering voor je quad kost en wanneer je klaar bent met aflossen.

Let op! Bij sommige quad verkopers kun je je quad financieren op afbetaling of door te leasen. In beide gevallen betaal je vaak hogere kosten dan wanneer je de quad financiert met een persoonlijke lening. Bovendien zit je bij leasen een aantal jaar vast aan een contract waar je bij een persoonlijke lening geen last van hebt.


Looptijd quad financiering bepalen

Looptijd quad financiering bepalen

Als je een persoonlijke lening voor een quad afsluit, kies je zelf de looptijd van de lening. Dit is de periode waarin je de lening voor je quad terugbetaalt.

Als je op Geld.nl een financiering voor je quad zoekt, zie je direct bij elke looptijd hoeveel je per maand gaat betalen. Het lijkt interessant om een zo lang mogelijke looptijd te kiezen. Het geleende bedrag wordt dan over een langere periode uitgesmeerd, waardoor je maandelijks een lager bedrag betaalt. Maar bij een langere looptijd betaal je ook langer rente, waardoor je lening uiteindelijk duurder uitpakt.

Kies voor je quad financiering dus een zo kort mogelijke looptijd met maandlasten die je zonder problemen kunt betalen. Meer hierover lees je in het artikel Looptijd persoonlijke lening.

Quad financieren met laagste rente

Quad financieren met de laagste rente

Door je quad te financieren tegen de laagste rente, zorg je dat je niet onnodig te veel betaalt.

Ga dus niet zomaar een lening aanvragen bij de bank waar je ook een betaalrekening hebt of bij de eerste kredietverstrekker die je tegenkomt. De rentes verschillen per kredietverstrekker soms wel 2 tot 3 procent. Uit ons onderzoek blijkt dat je door leningen te vergelijken en de lening met de laagste rente kiezen gemiddeld 783 euro per jaar bespaart. Zo spaar je dus een hoop geld uit.

DD-MM-JJJJ