Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Hoe wij vergelijken

Vergelijk het grootste aanbod leningen & bespaar tot €700 per jaar p.j.

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen voor recreatiewoning

vergelijk ruim 45 leningen
Recreatiewoning
DD-MM-JJJJ
Eerst meer info? Lees dan hier onze 4 tips
Website van het Jaar

We zijn voor het 3e jaar
op rij genomineerd.

Actueel en volledig

Actuele rentes én voorwaarden
van het grootste aanbod

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
  • 22:06
  • 22:03
  • 22:01
  • 21:59
  • 21:57

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

Financiering recreatiewoning: 4 tips lening recreatiewoning

Beschik je niet over voldoende financiële middelen, dan heb je de optie om een tweede hypotheek af te sluiten om je vakantiehuis te financieren. Niet veel kredietverstrekkers zijn echter bereid de hele recreatiewoning te financieren met een tweede hypotheek. Een deel moet je dus zélf inbrengen. Dit kan door je spaargeld in te leggen, maar een lening afsluiten is ook een optie.

Lening recreatiewoning

Wil je een lening afsluiten om het resterende bedrag recreatiewoning te financieren? Dan zijn er wel met een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Met onderstaande tips weet je zeker dat je de goede keuze maakt voor wat betreft de lening recreatiewoning. Je bespaart zo gegarandeerd op de financiering recreatiewoning:

Tip 1. Kies de juiste leenvorm bij financiering recreatiewoning

Je betaalt natuurlijk liever niet te veel voor je lening. Kies dus voor de juiste leenvorm die past bij je leendoel. In dit geval zoek je een financiering recreatiewoning. De best passende leenvorm is dan de persoonlijke lening. Je leent hierbij een vast bedrag tegen een vaste rente met een vaste looptijd. Hierdoor weet je vooraf precies hoeveel je elke maand en aan het eind van de rit betaalt.

Tip 2. Recreatiewoning financieren, vind de best passende aanbieder

Nu je weet dat de persoonlijke lening de meest voor de hand liggende lening recreatiewoning is, ga je kijken welke kredietaanbieder de laagste rente en beste voorwaarden heeft. Maak hiervoor online een vergelijking. We tonen je het grootste aanbod kredietaanbieders, gesorteerd op rente en voorwaarden. Zo zie je in één oogopslag waar je het voordeligst uit bent en dus het meeste bespaart op je financiering vakantiewoning.

Tip 3. Financiering vakantiewoning, stem de looptijd af

De juiste aanbieder gevonden? Maak dan een slimme keuze voor wat betreft de looptijd van de lening recreatiewoning. Hoe langer de looptijd, hoe lager de rente. Dit betekent echter niet dat een langere looptijd uiteindelijk ook de goedkoopste keuze is. Je hebt namelijk ook langer een betalingsverplichting. Kijk dus goed naar je financiële situatie en bepaal aan de hand daarvan wat een slimme looptijd is. Misschien bespaar je juíst door zo snel mogelijk de lening af te lossen tegen een iets hogere rente.

Tip 4. Vergelijk ook verzekeraars na vakantiewoning financieren

Is de financiering van je vakantiewoning rond? Dan moet je deze natuurlijk ook nog verzekeren. Kies hierbij niet automatisch voor de verzekeraar waar je al je verzekeringen hebt lopen. Ook hierbij geldt namelijk dat dit waarschijnlijk niet de goedkoopste en best passende is voor je recreatiewoning. Vergelijk online ook het grootste aanbod woonverzekeringen en bespaar nóg meer geld.

Betaal niet te veel voor je financiering recreatiewoning!Vergelijk het grootste aanbod leningen en vind de lening met de laagste rente en beste voorwaarden. De lening van je keuze vraag je vervolgens binnen een paar minuten online aan. Zo bespaar je tot wel 700 euro per jaar op je lening! 
Geld lenen vergelijken >>
Leningen vergelijken, loop je besparing niet mis
Recreatiewoning
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl Website van het jaar 2017 Website van het jaar 2018 Expert
Start met besparen op je vaste lasten, vergelijk je mogelijkheden stroke
tc