Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten
Bewaar vergelijking

Vergelijk het grootste aanbod leningen

Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen

vergelijk & vind de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Website van het jaar 2019
Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Grootste aanbod leningen

Actuele rente én voorwaarden
van het grootste aanbod.

Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

"Wat een aangename verrassing"

Meneer van der Vlis

"Goed advies en luisterend oor"

Meneer Asseldonk

"Fijne communicatie met duidelijke info"

Mevrouw Lenie
Zojuist overgestapt:
 • 15:53
 • 15:50
 • 15:48
 • 15:46
 • 15:44

Meer dan 21.557 consumenten zijn je dit jaar al voorgegaan

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

< >
Waarom kiezen voor Geld.nl? Geld.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod leningen vergelijkt. Wij vergelijken enkel kredietverstrekkers met een vergunning van de AFM. > Lees hier over onze voordelen
Wie vergelijken wij? Wij vergelijken de leningen van meer dan 15 kredietverstrekkers, zowel op prijs als op voorwaarden. Wil je weten welke verzekeraars we wel en niet vergelijken en waarom? > Bekijk het overzicht
Hoe verdienen wij? Wij bieden je onze lening vergelijking geheel gratis aan. Hiervoor ontvangen we een vergoeding van de kredietverstrekkers als jij ervoor kiest je lening via onze site af te sluiten. > Lees hier hoe het precies werkt
Veelgestelde vragen
Welke factoren bepalen de rente van mijn lening?

De rente die je betaalt voor een lening hangt onder andere af van je leenbedrag, je risicoprofiel en je woonsituatie. Door in de lening vergelijking op Geld.nl je gegevens in te voeren, krijg je een overzicht met rentes die passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Je ziet dus direct welke kredietverstrekker voor jou de goedkoopste lening biedt.

Welke leenvorm past het beste bij mijn wensen?

Wil je geld lenen, dan zijn de twee meest gekozen leenvormen de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Met een persoonlijke lening heb je een vaste looptijd en een vaste rente. Je weet dus precies wanneer je lening is afbetaald en hoeveel het gaat kosten. Met een doorlopend krediet bepaal jij wanneer en hoeveel je opneemt. Afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen. De rente is variabel en kan dus stijgen of dalen. Lees meer >>

Waar moet ik op letten tijdens het vergelijken van leningen?

Tijdens het vergelijken van leningen is de rente van de lening het belangrijkste om op te letten. De rente bepaalt namelijk hoe duur je lening uiteindelijk wordt. Daarnaast kun je letten op voorwaarden zoals boetevrije extra aflossen. De verschillen tussen kredietverstrekkers onderling zijn echter vrij klein bij deze voorwaarden.

Waarom moet ik mijn lening vergelijken via Geld.nl?

Geld.nl is de meest complete lening vergelijker van Nederland. Dit houdt in dat wij kredietverstrekkers in onze vergelijking opnemen die bij andere vergelijkingssites niet getoond worden. Zo weet je dus zeker dat je op Geld.nl de lening met de laagste rente vindt voor jouw persoonlijke situatie en wensen.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je maximaal verantwoord kunt lenen, hangt voornamelijk af van je inkomen en woonlasten. In onze tool "Hoeveel kan ik lenen?" bereken je in enkele stappen direct hoeveel jij maximaal kunt lenen.

Hoe lang duurt het voordat ik het geld op mijn rekening heb?

Als je een offerte via Geld.nl aanvraagt, beoordeelt de kredietverstrekker je aanvraag. Voldoe je aan de acceptatievoorwaarden, dan ontvang je vaak dezelfde dag een voorstel. Ben je hiermee akkoord, dan stuur je het getekende voorstel terug, samen met de gevraagde documenten (zoals legitimatiebewijs, salarisstrook en bankafschriften). Als alle documenten compleet en goedgekeurd zijn door de kredietverstrekker, ontvang je vaak nog dezelfde werkdag het geld op je rekening.

"Goedkoop mijn huidige lening kunnen herfinancieren."
Geld lenen

Goedkoop geld lenen?

Wist je dat 43 procent van de consumenten met een lening geld leent bij hun dure grootbank? Grootbanken hebben vaak een hogere rente dan kleinere, online kredietverstrekkers. Zorg dat jij niet onnodig te veel betaalt en vergelijk leningen op Geld.nl. Niet alleen vind je zo de lening met de laagste rente, maar je vindt ook de lening die het beste bij je wensen past.

Daarom geld lenen vergelijken

Je lening vergelijken is dus een strak plan, je vindt zo namelijk direct een kredietverstrekker met lage rente. Onafhankelijke instanties zoals Autoriteit Consument en Markt, de AFM en de Consumentenbond raden consumenten aan financiële producten te vergelijken. Dit levert je zonder veel gedoe een grote besparing op. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening is maar liefst 700 euro per jaar bij een leensom van 25.000 euro! Dit blijkt uit het onderzoek dat wij in 2018 hebben uitgevoerd. Vergelijk alle leningen op Geld.nl en bespaar zelf ook direct op de kosten van je lening!

Let op! Naast de rente zijn er enkele voorwaarden van leningen die per kredietverstrekker verschillen. Op Geld.nl kun je daarom niet alleen de rente leningen vergelijken, maar ook de voorwaarden van alle leningen. Zo weet je zeker dat je beste lening vindt die past bij jouw wensen en situatie.

Geld lenen voor oversluiten

Heb je al een lening? Vergelijk dan om te zien hoeveel je bespaart door over te sluiten. Tegenwoordig los je bijna alle leningen boetevrij vervroegd af, dus betaal je geen extra kosten. Je lening oversluiten is bovendien eenvoudig: je zoekt een goedkopere lening, vraagt deze aan met het bedrag dat nodig is om je oude lening af te lossen en lost dan de oude lening af wanneer je het leenbedrag binnen hebt. Een kleine moeite die een groot verschil maakt in je portemonnee.

Goedkoop geld lenen? Top 10 goedkoopste leningen

We hebben de 10 laagste rentes voor de persoonlijke lening en het doorlopend krediet op een rij gezet. Deze is gebaseerd op een lening van 25.000 euro.

Aanbieder Leenvorm Rente
Freo Persoonlijke lening 3,80%
DEFAM Premium Persoonlijke lening 3,90%
Findio Persoonlijke lening 3,90%
Interbank Persoonlijke lening 3,90%
BNP Paribas Persoonlijke lening 4,10%
BNP Paribas Huiseigenaren Persoonlijke lening 4,10%
ABN AMRO Persoonlijke lening 4,20%
DEFAM Huiseigenaar Persoonlijke lening 4,20%
DEFAM Persoonlijke lening 4,30%
Nationale Nederlanden Persoonlijke lening 4,30%
Start vergelijken
Deze top 10 is gebaseerd op een lening van €25.000 met een looptijd van 60 maanden (bij PL) of 1,5% maandelijkse aflossing (bij DK)

Meer informatie over geld lenen

Op zoek naar meer specifieke informatie over geld lenen? Bekijk dan ook eens onderstaande pagina's:

Waarom geld lenen vergelijken op Geld.nl?

Op Geld.nl maken we het lening aanbod overzichtelijk en begrijpelijk, zodat de juiste lening aanvragen voor jou eenvoudig wordt. Geld lenen start dus met een vergelijking op Geld.nl.

Grootste aanbod leningen vergelijken

Wij zetten het grootste aanbod kredietverstrekkers en leningen voor je op een rij. Aan de hand van een aantal vragen die we stap voor stap stellen maken we een overzicht van de best passende leningen. Zo vergelijk je zorgvuldig alle getoonde leningen en vind je in één oogopslag welke lening past bij jouw situatie en wensen met bovendien de laagste rente en meest gunstige voorwaarden. Vervolgens vraag je direct online een gratis en vrijblijvende offerte aan voor de lening van je keuze.

Onafhankelijk en actueel vergelijken

De data die we tonen krijgen we van het onafhankelijke MoneyView, waardoor we de actuele rente én voorwaarden van leningen tonen. Onze afspraken met de aanbieders hebben bovendien geen invloed op de resultaten in de geld lenen vergelijking. Daarom zijn wij ook een van de weinige vergelijkingssites die voldoet aan het Keurmerk Objectief Vergelijken. De goedkoopste lening tonen wij altijd bovenaan het overzicht, ook als wij geen afspraken hebben met de kredietverstrekker. Zo zie je écht de laagste rente en je betaalt ook geen extra kosten als je de lening kiest.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de geld lenen vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2019

Geld.nl is in 2019 voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2019 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren in de categorie Vergelijken, was een 9,0. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Vergelijk het grootste aanbod leningen

Geld lenen vergelijken

Goedkoopste lening gevonden?

Heb je een vergelijking gemaakt en de goedkoopste lening met de beste voorwaarden gevonden? Dan laat je die besparing natuurlijk niet liggen. Je bent tenslotte geen dief van je eigen portemonnee. Sluit de lening direct online af via Geld.nl en bespaar tot wel 700 euro! Makkelijk verdient vinden wij.

Offerte geld lenen

Zodra je de beste lening die aan jouw wensen voldoet gevonden hebt, vraag je gratis en vrijblijvend een offerte aan op Geld.nl. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Houd de volgende gegevens bij de hand:

 • Je persoonlijke gegevens
 • Je gezinssituatie
 • Je woonsituatie
 • Je inkomsten en uitgaven

Als je de aanvraag hebt afgerond, beoordeelt de kredietverstrekker je aanvraag. Wanneer je voldoet aan de acceptatievoorwaarden ontvang je een voorstel, vaak nog dezelfde dag. Ben je hiermee akkoord, dan stuur je het getekende voorstel terug, samen met de benodigde documenten (legitimatiebewijs, salarisstrook en bankafschriften waarop het inkomen en vaste lasten staan). Zodra alle documenten compleet en goedgekeurd zijn door de lening verstrekker, ontvang je vaak nog dezelfde werkdag het geld op je rekening.

Als je na het aanvragen van de offerte vragen hebt of je lening wilt wijzigen, kun je altijd contact opnemen met ons Service Team.

Wil je een bestaande lening oversluiten? Geef dit aan tijdens het invullen van je gegevens. De kredietverstrekker houdt hier dan rekening mee.

Geld lenen vergelijken: informatie over lenen

Uiteraard willen we dat je de lening vindt die het beste bij je wensen past. Daarom geven we je tips mee voor het vergelijken van leningen. We zetten ze voor je op een rij:

1. Hoe werkt geld lenen?

Geld lenen is niet gratis. Je moet de lening uiteraard terugbetalen. Je lost iedere maand een bedrag af wat bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. In onze geld lenen vergelijking zie je wat de maandlasten, het bedrag dat je elke maand betaalt, en de totale kosten van de lening zijn. Zo zie je direct waar goedkoop geld lenen mogelijk is en is zelf je lening berekenen niet nodig.

Consumenten lenen geld voor verschillende doelen, zoals geld lenen voor auto, lenen voor een verbouwing of voor een restschuld financieren. Sommige kredietverstrekkers springen hierop in door leningen aan te bieden die alleen voor een specifiek leendoel af te sluiten zijn. Door in de geld lenen vergelijking aan te geven wat jouw leendoel is, tonen wij een overzicht van alle leningen die hiervoor geschikt zijn.

2. Soorten leningen

Geld lenen kan in twee vormen: met de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Welke lening voor jou het meest geschikt is, hangt af van je situatie en wensen. Op Geld.nl kun je zowel het doorlopend krediet als de persoonlijke lening vergelijken.

Geld lenen met persoonlijke lening
Een persoonlijke lening heeft een vaste rente, vaste looptijd en vaste maandlast. Je weet precies wat de lening gaat kosten en daarom is deze leenvorm handig bij een aankoop waarvan je de prijs van tevoren weet, zoals een auto.

Geld lenen met doorlopend krediet
Een doorlopend krediet is flexibeler. Je hebt een maximaal kredietlimiet waarbinnen je vrij opneemt en aflost. Het doorlopend krediet kent een variabele rente, geen vaste looptijd en je betaalt alleen rente over het uiteindelijk opgenomen bedrag. Je weet van tevoren dus niet wat de lening precies kost. Deze leenvorm komt bijvoorbeeld van pas wanneer je meer financiële ruimte nodig hebt. Je neemt eerder afgeloste bedragen weer terug op mocht je wat extra’s nodig hebben.

Twijfel je nog hoe je wilt geld lenen? Lees het artikel 'Persoonlijke lening of doorlopend krediet?' voor meer informatie en de voor- en nadelen over deze twee leenvormen.

3. Hoeveel geld kan ik lenen?

Je wilt natuurlijk niet in de financiële problemen komen door een lening. Verantwoord geld lenen is daarom belangrijk. Iedereen heeft echter een andere maximale lening, omdat ieders situatie uniek is. De banken en kredietverstrekkers die wij vergelijken hanteren een minimaal leenbedrag van 2.500 euro en een maximale leenbedrag van 75.000 euro.

Verantwoord geld lenen
Je maximale lening berekenen doe je aan de hand van je inkomen en vaste lasten. In onze vergelijking stellen we je een aantal vragen zodat we je een overzicht kunnen geven met leningen die aansluiten op je situatie en wensen. Is geld lenen in jouw situatie niet verantwoord of is er geen enkele aanbieder die een lening aanbiedt voor jouw specifieke situatie en wensen, dan laten we je dat ook weten.

4. Boetevrij extra aflossen op je lening

Wanneer je meer aflost dan het afgesproken maandbedrag, ben je sneller van de lening af. Alleen loopt de kredietverstrekker dan rente-inkomsten mis, waardoor zij je een boete opleggen om die inkomsten te compenseren. Dit geldt enkel voor de persoonlijke lening. Gelukkig zijn er nog maar een paar verstrekkers die zulke boetes uitdelen. Bij de meeste kun je zonder zorgen boetevrij extra aflossen.

Zoek je een lening waarbij boetevrij extra aflossen mogelijk is? Geef je voorkeuren aan in ons overzicht en we tonen je alleen de leningen waar je eerder boetevrij kunt aflossen.

5. Geld lenen met overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorgt dat je nabestaanden niet met de schulden van je lening blijven zitten in het geval je komt te overlijden tijdens de looptijd. Bij sommige kredietverstrekkers is deze verzekering gratis inbegrepen, maar de rente is dan meestal hoger.

Is de ORV niet gratis inbegrepen, dan kun je er een nemen via een verzekeringsmaatschappij. Je betaalt dan geen hogere rente, maar wel een aparte premie.

Wil je een ORV? Geef dit dan aan in onze vergelijking en wij tonen je alleen de leningen met een ORV inbegrepen.

6. Geld lenen en leenbedragen

Vrijwel alle kredietverstrekkers hanteren verschillende rentetarieven voor de verschillende leenbedragen. Doorgaans geldt dat hoe hoger het leenbedrag is, hoe lager de rente. Dat komt omdat bij een hoger leenbedrag de eenmalige kosten, zoals administratiekosten, in verhouding een stuk lager zijn. We raden je echter aan om niet meer te lenen dan nodig is!

Op zoek naar het aanbod leningen voor een bepaald leenbedrag? Start hier dan direct je vergelijking voor:

Tarieven geld lenen in beeld

Geld lenen doe je niet zomaar. Je gaat hiermee een verplichting aan met een bank, wat best ingewikkeld kan zijn. Daarom geven we je inzicht in de exacte looptijden en tarieven van geld lenen en hebben we een voorbeeldberekening gemaakt. Hieronder zie je van zowel de persoonlijke lening als het doorlopend krediet de minimale en maximale rentepercentages voor verschillende leenbedragen. Je ziet dus dat de minimale looptijd twaalf maanden en de maximale looptijd 120 maanden bedraagt.

Het rentepercentage voor een lening bedraagt minimaal 3,80% en maximaal 9,90%.Tarieven persoonlijke lening

Kredietbedrag €2.500 €25.000 €50.000
Minimale rente 7,60% 3,80% 3,80%
Maximale rente 9,90% 8,70% 8,70%
Minimale looptijd (maanden) 6 1 1
Maximale looptijd (maanden) 120 180 180

Voorbeeldberekening persoonlijke lening

Kredietbedrag €2.500 €25.000 €50.000
Minimale rente 7,60% 3,80% 3,80%
Looptijd (maanden) 60 60 60
Totaal krediet €2.995 €27.446 €54.892

In bovenstaand voorbeeld gaan we uit van een looptijd van 60 maanden.

Tarieven doorlopend krediet

Kredietbedrag €2.500 €25.000 €50.000
Minimale rente 9,8% 4,5% 4,5%
Maximale rente 11,4% 7,4% 7,0%
Minimale looptijd (maanden) 1 1 1
Maximale looptijd (maanden) 240 240 240

Voorbeeld doorlopend krediet

Kredietbedrag €2.500 €25.000 €50.000
Minimale rente 9,8% 4,5% 4,5%
Looptijd (maanden) 64 56 56
Totaal krediet €3.183 €27.674 €55.349

De rente op een doorlopend krediet loopt uiteen van 4,5 procent tot 11,4 procent. De rente is variabel, wat betekent dat de rente gedurende de looptijd kan wijzigen. In bovenstaand voorbeeld gaan we ervan uit dat de rente niet wijzigt. Bovendien gaan we ervan uit dat je elke maand 2 procent van de kredietsom aflost en eerder afgeloste bedragen niet opnieuw opneemt.

Voordelen Geld.nl
Lening vergelijken en de rol van Geld.nl

Onafhankelijk, eenvoudig en transparant; dat is Geld.nl. Wij willen je het vergelijken zo gemakkelijk mogelijk maken, zonder dat daar enige zorg bij te pas komt. Daarom is de informatie die wij tonen eerlijk en overzichtelijk. Zo zie je snel bij welke lening met passende voorwaarden je het goedkoopst uit bent.

100% onafhankelijk

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verzekeringen en bancaire producten. We worden niet gefinancierd door een verzekeraar of andere financiële dienstverleners. We vinden het belangrijk dat je een goede lening vindt tegen de laagste rente. Om dit waar te maken, zorgen we dat je altijd een 100% onafhankelijke vergelijking krijgt. Hiervoor werken wij samen met de onafhankelijke dataleverancier MoneyView, zodat wij een goed beeld van de kredietverstrekkers kunnen bieden.

Wel hebben we afspraken gemaakt met de kredietverstrekker over de verwerking van de leningen. Deze afspraken beïnvloeden echter de resultaten die wij tonen in de vergelijking niet. De goedkoopste lening staat altijd bovenaan, ook als we geen afspraken hebben met de betreffende kredietverstrekker. Dat is wel zo eerlijk!

100% transparant

Bij Geld.nl zijn we transparant over de werking en de verdiensten van onze lening vergelijking.

Hoe wij vergelijken

In onze vergelijking tonen we de lening met de laagste rente standaard bovenaan. Daarnaast vergelijk je verschillende leningen met elkaar op klantcijfer. Dit cijfer is afkomstig van klanten van Geld.nl en geeft een beeld van de ervaringen van consumenten met een specifieke kredietverstrekker en kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hoe wij verdienen

Met vrijwel alle kredietverstrekkers hebben wij afspraken gemaakt zodat je de lening van je keuze direct via Geld.nl kan aanvragen. Wij sturen je aanvraag voor jou vervolgens door naar de kredietverstrekker. Als de lening geaccepteerd wordt en je het geld op je rekening krijgt, ontvangen wij een (doorlopende) vergoeding van de kredietverstrekker. De hoogte van deze vergoeding varieert en hangt af van het leenbedrag en de looptijd.

Met slechts een paar kredietverstrekkers werken wij niet samen. Het wel of niet samenwerken beïnvloedt de resultaten van de lening vergelijking niet. Wordt de goedkoopste lening aangeboden door een partij waar we niet mee samenwerken? Dan tonen we deze alsnog bovenaan in de vergelijking.

Bespaar tot €700 per jaar op je lening

Je lening vergelijken zorgt ervoor dat je zeker weet dat je niet te veel betaalt voor je lening. Wij vergelijken het grootste aanbod leningen, zodat je altijd een goedkope lening vindt die past bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Ons onderzoek toont aan dat je hierdoor gemiddeld 700 euro per jaar bespaart! Geld lenen kost geld, maar door een goede vergelijking te maken zorg je ervoor dat die kosten beperkt blijven.

Veilig, gratis en eenvoudig

Onze lenen vergelijking is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

AFM, Kifid en de KvK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Indien je een klacht hebt over de inhoud van de productovereenkomst, dien je dit te richten aan de betreffende aanbieder. Indien je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost kun je je richten tot het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Indien je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl kun je je richten tot Geld.nl. De behandeling van elke klacht geschiedt middels onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

Je privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Klantenservice

Voor vragen over een lening of over onze diensten kun je op werkdagen contact opnemen met onze klantenservice.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Actueel
Veelgestelde vragen
Meer over geld lenen
 • Lening berekenen Hoeveel kun je maximaal lenen? In de calculator van Geld.nl bereken je zelf eenvoudig jouw maximaal verantwoorde leenbedrag.
 • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
 • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening, waarbij looptijd en rente variabel zijn. Je lees er hier alles over.
 • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
 • Persoonlijke lening De persoonlijke lening is een lening waarbij het leenbedrag, de looptijd en rente vooraf zijn vastgesteld. Lees er hier meer over.
 • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente passen bij jouw situatie en wensen.
tc