Website van het jaar 2020
Geld lenen vergelijken, loop je besparing niet mis

Geld lenen

Vergelijk & vind de beste deal! vergelijk & vind direct de beste deal!
DD-MM-JJJJ
Start vergelijken ➔

Vind direct de laagste rente

Eerst meer info? Lees dan hier onze 7 tips
Grootste aanbod leningen Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
lening vergelijker van Nederland.

Persoonlijke hulp van experts Persoonlijke hulp van experts

Kom je er niet uit?
Onze experts helpen je graag!

Getipt door NRC Getipt door NRC

Geld.nl is getipt door NRC
"Goede vergelijkingssite"

Dit vinden klanten van ons
9,4
  340 klantreviews
10,0   "Prima! Alles goed geregeld" Fa Vogel 22 februari 2021
10,0   "Ik ben goed geholpen" Jimmy 22 februari 2021
10,0   "Snel, vakkundig en duidelijk" P Ouwehand 16 februari 2021
Alle reviews bekijken

De meest volledige vergelijking van Nederland

Geld.nl biedt je met meer dan 450 financiële producten de meest volledige en actuele vergelijking. Vergelijken levert zonder veel gedoe direct een grote besparing op.

Wie vergelijken wij? Wij vergelijken de leningen van meer dan 15 kredietverstrekkers, zowel op rente als op voorwaarden. Wil je weten welke kredietverstrekkers we wel en niet vergelijken en waarom? Bekijk het overzicht
Hoe verdienen wij? Wij bieden je onze lening vergelijking geheel gratis aan. Hiervoor ontvangen we een vergoeding van de kredietverstrekkers als jij ervoor kiest je lening via onze site af te sluiten. Lees hier hoe het precies werkt
Waarom kiezen voor Geld.nl? Geld.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod leningen vergelijkt. Wij vergelijken enkel kredietverstrekkers met een vergunning van de AFM. Lees hier over onze voordelen

Veelgestelde vragen

Meer weten over geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen over geld lenen.

Hoe bepaalt de kredietverstrekker de rente voor mijn lening?

De kredietverstrekker kijkt naar de volgende factoren:

 • Leenbedrag
 • Looptijd van je lening
 • Risicoprofiel
 • Woonsituatie

Deze onderdelen bepalen de rente voor je lening. Voer je gegevens in de lening vergelijking op Geld.nl. Vervolgens krijg je een persoonlijk overzicht met de rentes voor jouw situatie. Je ziet direct welke kredietverstrekker voor jou de goedkoopste lening heeft.

Welke lening past het beste bij mijn wensen?

Je hebt in Nederland de keuze uit twee leenvormen: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Welke lening voor jou het best passend is, hangt af van je leendoel. Een persoonlijke lening is vooral geschikt als je éénmalig een grote aankoop doet. Bijvoorbeeld voor een auto of een nieuwe keuken. Je krijgt in één keer het hele bedrag op je rekening. Vervolgens betaal je elke maand een vast bedrag terug. Met een doorlopend krediet bepaal jij wanneer en hoeveel je opneemt (tot maximaal de kredietlimiet). Afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen. Deze leenvorm is geschikt als je een langere tijd extra financiële ruimte nodig hebt. Lees meer over deze leenvormen >>

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van leningen?

Tijdens het vergelijken van leningen is de rente het belangrijkste. Die bepaalt hoeveel je lening je uiteindelijk kost. Controleer ook de voorwaarden voor boetevrij extra aflossen en kwijtschelding bij overlijden. De verschillen tussen de kredietverstrekkers zijn echter vrij klein bij deze voorwaarden. Let dus vooral op de rente van de lening.

Waarom moet ik mijn lening vergelijken via Geld.nl?

Geld.nl is dé lening vergelijker van Nederland. Je vergelijkt op Geld.nl het grootste aanbod leningen. Je ziet dus ook kredietverstrekkers die bij andere vergelijkingssites niet getoond worden. Zo weet je zeker dat de beste en goedkoopste lening voor jouw persoonlijke situatie er tussen staat. Je vindt op Geld.nl altijd de beste deal voor je lening!

Hoeveel geld kan ik lenen?

Hoeveel je maximaal verantwoord leent, hangt af van je inkomen en vaste lasten. Hoe hoger je inkomen, hoe meer je mag lenen. Omdat je voor de lening elke maand rente en aflossing betaalt, kijkt de kredietverstrekker ook naar je vaste lasten. Je moet daarnaast natuurlijk wel genoeg geld overhouden om je rekeningen en boodschappen te betalen. Direct weten hoeveel jij maximaal kunt lenen? Bereken het hier: ‘Hoeveel kan ik lenen?’

Hoe snel heb ik het geld op mijn rekening?

Nadat je een lening offerte via Geld.nl aanvraagt, beoordeelt de kredietverstrekker je gegevens. Voldoe je aan de acceptatievoorwaarden, dan ontvang je vaak dezelfde werkdag een voorstel (de offerte). Als je akkoord bent, stuur je het ondertekende voorstel terug, samen met de gevraagde documenten (zoals legitimatiebewijs, salarisstrook en bankafschriften). Zodra alles compleet en goedgekeurd is, staat vaak dezelfde werkdag het geld al op je rekening. Lees hier meer over hoe een lening aanvragen werkt.

Auteur

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Amanda Bulthuis. Zij is specialist op het gebied van geld lenen en een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld:

Bronnen

De informatie op deze pagina is voor het laatst geüpdatet op vrijdag 26 februari 2021. De volgende bronnen zijn hier onder andere voor geraadpleegd:

Geld.nl was recent te zien bij Bekijk alle media-optredens
Onderzoek leningen

Met ruim vijftien jaar ervaring, miljoenen websitebezoeken en lening vergelijkingen en tienduizenden afgesloten leningen, is Geld.nl dé expert op het gebied van geld lenen. Bovendien heeft Geld.nl veel inzicht in de keuzes die consumenten maken. Deze inzichten delen wij regelmatig met de pers. Bekijk hieronder voorbeelden van recent onderzoek op het gebied van geld lenen:

Zojuist overgestapt

21.557

Geld lenen

Goedkoop geld lenen? Altijd de beste deal!

Wist je dat 43 procent van de mensen die lenen, dit doen bij hun dure huisbank? Zij betalen veel te veel rente. Grootbanken hebben namelijk vaak een hogere rente dan kleinere, online kredietverstrekkers. Zorg dat jij niet onnodig te veel betaalt. Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl. Alleen zo vind je de lening met de laagste rente, die ook nog eens het beste bij je wensen past. Dat noemen wij nou écht de beste deal!

Waarom geld lenen vergelijken?

Je lening vergelijken op vergelijkingssite Geld.nl is dus altijd een goed idee! Niet voor niets raden onafhankelijk instanties, zoals de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de AFM, je aan een vergelijking te maken vóór je een financieel product afsluit. Dit levert je zonder veel gedoe een grote besparing op. Gemiddeld maar liefst 500 euro per jaar bij een lening van 20.000 euro! Vergelijk alle leningen op Geld.nl en bespaar ook op de kosten van je lening!

Goedkoop geld lenen? Top 10 goedkoopste leningen

We geven je hier een beeld van hoe goedkoop geld lenen op dit moment is. Je ziet de 10 laagste rentes voor een lening van 55.000 euro.

Top 10 goedkoopste leningen
Aanbieder Leenvorm Rente
DEFAM Premium Persoonlijke lening 3,50%
Interbank Persoonlijke lening 3,50%
Nationale Nederlanden Persoonlijke lening 3,50%
Findio Persoonlijke lening 3,60%
Freo Persoonlijke lening 3,60%
ABN AMRO Persoonlijke lening 3,70%
DEFAM Huiseigenaar Persoonlijke lening 3,70%
Interbank Persoonlijke lening 4,70%
Findio Persoonlijke lening 4,80%
ING Persoonlijke lening 5,70%

Deze top 10 is gebaseerd op een lening van €55.000 met een looptijd van 60 maanden (bij PL) of 1,5% maandelijkse aflossing (bij DK)

Start vergelijken ➔

Daarom geld lenen vergelijken op Geld.nl!

Geld lenen start dus met een vergelijking. Geld.nl is dé vergelijkingssite voor jouw lening, omdat je op Geld.nl:

 • Het grootste aanbod leningen vergelijkt. We vergelijken meer dan 45 leningen. Zo weet je zeker dat de beste en goedkoopste lening voor jouw persoonlijke situatie ertussen staat.
 • Een 100% onafhankelijke vergelijking maakt. Geld.nl is geen onderdeel van een kredietverstrekker of financiële partij. Zij hebben dus ook geen invloed op onze vergelijkingen. Zo garanderen wij jou een 100% onafhankelijke lening vergelijking.
 • Zeker bent van een verantwoorde keuze. Klanten waarderen Geld.nl met een dikke negen. Daarnaast zijn wij in 2020 voor het vierde jaar op rij is genomineerd voor de Website van het Jaar.

Lees hier meer informatie over alle voordelen van Geld.nl

De goedkoopste lening in 5 stappen

Wij helpen je de beste én goedkoopste lening te vinden. Dit is de lening met de laagste rente die past bij je persoonlijke wensen en situatie. Je vindt deze lening op Geld.nl in 5 eenvoudige stappen:

 1. Vul enkele gegevens in over jezelf en je wensen
 2. Geef je gezins- en inkomenssituatie aan
 3. Kies je leenvorm
 4. Vergelijk alle leningen die passen bij jouw situatie en wensen
 5. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Vergelijk het grootste aanbod leningen

Geld.nl biedt je de meest complete lening vergelijking van Nederland. Zo weet je zeker dat je de beste en goedkoopste lening vindt voor jouw persoonlijke wensen en situatie en betaal je niet onnodig te veel rente.

Geld lenen vergelijken

Geld lenen vergelijken: 5 tips voor de beste deal!

Tijdens het vergelijken van leningen op Geld.nl stellen we je alle vragen die nodig zijn. Ook geven we je adviezen en tips om zelf een goede keuze te maken. Alvast weten waar je op moet letten? Lees hier de 5 tips over geld lenen.

1. Kies je leenbedrag

Bepaal als eerste je leenbedrag. Dit is het bedrag dat je nodig hebt om je leendoel te financieren. Bijvoorbeeld bij geld lenen voor een auto of verbouwing. Leen echter niet meer dan je nodig hebt! Het leenbedrag moet ook passen bij je financiële situatie. Direct weten hoeveel jij verantwoord leent? Je maximale lening berekenen doe je hier.

Direct de voordeligste lening vinden voor een specifiek leenbedrag? Maak een vergelijking voor:

2. Kies de best passende leenvorm

Kies vervolgens een leenvorm die past bij je leendoel. Je hebt in Nederland de keuze uit twee soorten consumptieve kredieten.

Een persoonlijke lening is bijna altijd de beste keuze. Een persoonlijke lening heeft namelijk een vaste rente, vaste looptijd en vaste maandlast. Je weet precies wat de lening je kost en wanneer de lening is afgelost. Dat geeft rust en zekerheid. Daarom is deze leenvorm handig bij een grote aankoop, zoals een auto of nieuwe keuken. Bovendien is de persoonlijke lenig aftrekbaar als je het geld gebruikt om je woning te verbeteren.

Een doorlopend krediet is flexibeler maar meestal niet de beste keuze. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je opneemt, tot maximaal de kredietlimiet. Je betaalt een variabele rente over het opgenomen bedrag. De rente kan dus wijzigen. Hierdoor weet je van tevoren niet wat de lening precies kost. Ook loop je het risico meer te lenen dan nodig is, omdat je afgeloste bedrag steeds opnieuw mag opnemen. Deze leenvorm is geschikt als je een periode extra financiële ruimte nodig hebt. Kies echt alleen voor deze leenvorm als je de discipline hebt om het krediet uiteindelijk helemaal af te lossen, zonder nieuwe opnames.

Twijfel je nog? Voor meer informatie over de voor- en nadelen van deze twee leenvormen, lees je het artikel ‘Persoonlijke lening of doorlopend krediet’.

3. Kies de looptijd van je lening

Kies je voor een persoonlijke lening? Dan bepaal je zelf de looptijd van je lening. Dit is de periode waarin je het geleende bedrag terugbetaalt. Een lange looptijd lijkt interessant. Je terugbetaling wordt dan gespreid over meer maanden. Daardoor betaal je een lager bedrag per maand. Maar pas op! Je betaalt ook langer rente. Hierdoor is een lening met een lange looptijd uiteindelijk duurder. Kies daarom altijd een zo kort mogelijke looptijd, met een maandlast die je gemakkelijk kunt betalen.

Bij een doorlopend krediet kies je een aflospercentage van 1, 1,5 of 2 procent. Als je geld opneemt uit het krediet, los je elke maand dit percentage van het kredietlimiet af. Bij een leenbedrag van 10.000 euro en een aflospercentage van 2 procent, betaal je dus elke maand 200 euro. Ook hier geldt: hoe hoger het bedrag dat je per maand betaalt, hoe sneller je klaar bent met aflossen. Je betaalt bij een hoger aflospercentage dus minder lang rente, waardoor de lening uiteindelijk goedkoper is. Kies daarom een zo hoog mogelijk aflospercentage met maandlasten die je gemakkelijk kunt dragen.

4. Kies de voordeligste lening

In het overzicht met leningen op Geld.nl staat de goedkoopste lening altijd bovenaan. Ook zie je welk bedrag je in totaal aan rente betaalt voor de lening. Zo weet je precies welke kredietverstrekker voor jou de goedkoopste lening heeft.

De lening met de laagste rente is bijna altijd de beste deal. De voorwaarden van de leningen verschillen namelijk nauwelijks per aanbieder. Maar check wél altijd even of je boetevrij extra mag aflossen. Dit is handig als je een financiële meevaller hebt. Bij vrijwel elke lening is meer aflossen dan je maandbedrag gratis, maar bij sommige persoonlijke leningen betaal je een boete. Let hier even goed op.

Verder krijg je bij enkele kredietverstrekkers standaard een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bij je lening. Overlijd je vóór je de lening hebt terugbetaald, dan scheldt de kredietverstrekker (een deel van) de lening kwijt. Maar je betaalt voor deze ORV wel extra rentekosten. Deze kosten zijn vaak hoger dan wat je betaalt als je zelf een losse overlijdensrisicoverzekering afsluit. Dat kost je namelijk maar een paar euro per maand. Dus wil je een overlijdensrisicoverzekering bij je lening? Sluit deze dan zelf apart af.

5. Bespaar door lening oversluiten

Heb je al een lening? Ook dan kun je vaak besparen. Namelijk door de lening over te sluiten. Je lening oversluiten is eenvoudig. Je zoekt een goedkopere lening voor het bedrag dat nodig is om je oude lening af te lossen. Als je de nieuwe lening aanvraagt, lost de kredietverstrekker je huidige lening(en) af. Je betaalt voortaan rente en aflossing aan de nieuwe, goedkopere kredietverstrekker. Een kleine moeite voor jou, een groot verschil voor je portemonnee.

Goedkoopste lening gevonden, hoe nu verder?

Heb je de goedkoopste lening met de beste voorwaarden gevonden? Dan kun je gratis en vrijblijvend een offerte voor je nieuwe lening aanvragen.

Nadat je de aanvraag hebt afgerond, beoordelen wij eerst je gegevens. Als alles correct is ingevuld leggen wij de aanvraag voor aan de door jou geselecteerde kredietverstrekker. De kredietverstrekker beoordeelt je aanvraag. Voldoe je aan de acceptatievoorwaarden, dan ontvang je vaak nog dezelfde dag een voorstel (de offerte).

Controleer de offerte goed. Ben je hiermee akkoord? Stuur de ondertekende offerte terug, samen met de benodigde documenten zoals je legitimatiebewijs, salarisstrook en bankafschriften waarop het inkomen en vaste lasten staan.

Zodra alles compleet en goedgekeurd is door de lening verstrekker, staat vaak dezelfde werkdag het geld op je rekening.

Wil je een bestaande lening oversluiten? Geef dit aan tijdens het invullen van je gegevens. De kredietverstrekker houdt hier dan rekening mee.

Tarieven geld lenen in beeld

Geld lenen doe je niet zomaar. Je gaat een verplichting aan met een bank. Dat kan best ingewikkeld zijn. Daarom tonen we je hier de exacte looptijden en tarieven van geld lenen. Ook hebben we een voorbeeldberekening gemaakt. Je ziet van beide leenvormen de minimale en maximale rentepercentages voor verschillende leenbedragen. De minimale looptijd is dus twaalf maanden en de maximale looptijd is 180 maanden.

Het rentepercentage voor een lening bedraagt minimaal 3,50% en maximaal 9,90%.

Tarieven persoonlijke lening
Kredietbedrag €2.500 €25.000 €55.000
Minimale rente 7,60% 3,60% 3,50%
Maximale rente 9,90% 8,70% 5,70%
Minimale looptijd (maanden) 6 1 1
Maximale looptijd (maanden) 120 144 144
Voorbeeldberekening persoonlijke lening
Kredietbedrag €2.500 €25.000 €55.000
Minimale rente 7,60% 3,60% 3,50%
Looptijd (maanden) 60 60 60
Totaal krediet €2.995 €27.316 €59.952

In bovenstaand voorbeeld gaan we uit van een looptijd van 60 maanden.

Tarieven doorlopend krediet
Kredietbedrag €2.500 €25.000 €55.000
Minimale rente 9,8% 4,5% 6,7%
Maximale rente 9,8% 7,4% 7,0%
Minimale looptijd (maanden) 1 1 1
Maximale looptijd (maanden) 240 240 240
Voorbeeldberekening doorlopend krediet
Kredietbedrag €2.500 €25.000 €55.000
Minimale rente 9,8% 4,5% 6,7%
Looptijd (maanden) 64 56 59
Totaal krediet €3.183 €27.674 €64.321

De rente op een doorlopend krediet loopt uiteen van 4,5 procent tot 11,4 procent. De rente is variabel. Deze kan dus stijgen of dalen tijdens de looptijd. In bovenstaand voorbeeld gaan we ervan uit dat de rente niet wijzigt. Bovendien gaan we ervan uit dat je elke maand 2 procent van de kredietsom aflost en eerder afgeloste bedragen niet opnieuw opneemt.

Voordelen Geld.nl
Lening vergelijken - Waarom Geld.nl?

Op Geld.nl vergelijk je het grootste aanbod leningen. Zo maak je zonder zorgen verantwoord de beste keuze. We geven je een eerlijk en duidelijk overzicht van alle leningen die passen bij jouw situatie. Zo zie je 100% onafhankelijk welke lening voor jou het voordeligste is.

Je profiteert op Geld.nl verder van de volgende voordelen:

Grootste aanbod leningen vergelijken

Je vergelijkt op Geld.nl het grootste aanbod kredietverstrekkers en leningen. We nemen meer dan 45 verschillende persoonlijke leningen en doorlopende kredieten mee in de vergelijking. Zo weet je zeker dat de beste en goedkoopste lening voor jou ertussen staat. Je vindt dus gegarandeerd de beste deal voor je lening!

100% onafhankelijk en actueel vergelijken

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verzekeringen en bancaire producten. Dit betekent dat geen enkele verzekeraar of financiële dienstverlener invloed heeft op je vergelijking. De goedkoopste lening staat altijd bovenaan het overzicht, ook als wij geen afspraken hebben met de kredietverstrekker. Dat is wel zo eerlijk!

De rentes en voorwaarden zijn 100% actueel. Hiervoor werken wij samen met de dataleverancier MoneyView. De tarieven en voorwaarden die je in de lening vergelijking ziet, zijn dus exact gelijk aan de tarieven en voorwaarden op de site van de kredietverstrekker zelf.

Zeer hoge klantwaardering

Klanten van Geld.nl geven ons gemiddeld een dikke 9. Kortom een zeer hoge klantwaardering. Vooral het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de geld lenen vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van het Jaar 2020

Geld.nl is in 2020 voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Per categorie zijn er maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

In 2020 scoorde Geld.nl in deze verkiezing een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voor alle sites die genomineerd waren, was een 8,8. Geld.nl scoort dus ruim boven het gemiddelde. Lees hier meer over de uitslag.

Getipt door NRC

Geld.nl is door NRC, een van de grootste landelijke dagbladen, getipt als goede vergelijkingssite die je stap voor stap door de keuzemogelijkheden loodst. Je leest de aanbeveling van het NRC hier

Bespaar tot 700 euro per jaar op je lening?

Je lening vergelijken zorgt ervoor dat je zeker niet te veel betaalt voor je lening. Ons onderzoek toont aan dat je door te vergelijken gemiddeld 700 euro per jaar bespaart! Geld lenen kost geld, maar met een goede vergelijking, houd je de kosten beperkt.

Verantwoording lening vergelijken via Geld.nl

Bij Geld.nl zijn we transparant over hoe wij leningen vergelijken en hoe wij hieraan verdienen.

Hoe wij vergelijken

In onze vergelijking staat de lening met de laagste rente altijd bovenaan. Daarnaast vergelijk je verschillende leningen met elkaar op prijs/kwaliteit. Dit is een cijfer waarin we de rente en de voorwaarden van de lening meewegen. We kijken naar de volgende kenmerken:

 • Boetevrij eerder aflossen
 • Kwijtschelding bij overlijden
 • Aflosvrije periode mogelijk

Deze voorwaarden zijn echter bij vrijwel alle kredietverstrekkers hetzelfde. We raden je dus aan vooral op de rente te letten. In onze prijs/kwaliteitsscore telt de rente dan ook het zwaarste mee.

Hoe wij verdienen

Met bijna alle kredietverstrekkers hebben wij afspraken gemaakt. Hierdoor kun je de lening van je keuze bijna altijd direct via Geld.nl aanvragen. Wij sturen je aanvraag vervolgens door naar de kredietverstrekker. Als deze je aanvraag accepteert en je het geld op je rekening krijgt, ontvangen wij een (doorlopende) vergoeding. De hoogte van deze vergoeding varieert en hangt af van het leenbedrag en de looptijd.

Met slechts een paar kredietverstrekkers werken wij niet samen. Dit beïnvloedt de resultaten van de lening vergelijking niet. Heeft een kredietverstrekker waar we niet mee samenwerken de goedkoopste lening voor jou? Dan tonen we deze toch bovenaan in de vergelijking.

Veilig, gratis en eenvoudig

Onze lenen vergelijking is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

AFM, Kifid en de KvK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Heb je een klacht over de inhoud van de productovereenkomst? Dan dien je die in bij de betreffende aanbieder. Als je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost, stuur je de klacht naar het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Als je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl, neem je contact op met ons. We behandelen elke klacht volgens onze klachtenprocedure. Geld.nl is ook aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480.

Wij waarborgen je privacy. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Klantenservice

Voor vragen over een lening of over onze diensten kun je op werkdagen contact opnemen met onze financiële experts.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Op feestdagen gelden er afwijkende openingstijden welke je hier kunt vinden:

Uitgebreide gegevens klantenservice
Actueel
Meer over geld lenen
 • Lening berekenen Hoeveel mag je maximaal lenen? Bereken zelf eenvoudig jouw maximaal verantwoorde leenbedrag.
 • Lening aanvragen Vraag direct online een gratis offerte aan voor de lening die het beste past bij je situatie en wensen.
 • Doorlopend krediet Een doorlopend krediet is een flexibele lening. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je geld opneemt. Je lees er hier alles over.
 • Lening oversluiten Je te dure lening oversluiten? Doe de besparingscheck op Geld.nl en zie direct hoeveel jij kunt besparen op je lening.
 • Persoonlijke lening Een persoonlijke lening geeft rust en zekerheid. Het leenbedrag, de looptijd en rente staan vooraf vast. Lees er hier meer over.
 • Laagste rente lening In ons top-10 overzicht vind je direct de lening met de laagste rente die past bij jouw situatie en wensen.
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
tc