Contact

Lender & Spender winnaar Geld.nl Award Lenen 1e halfjaar 2023

Kredietverstrekker Lender & Spender wint de Geld.nl Award Lenen voor het eerste halfjaar van 2023. Deze prijs reikt de vergelijkingssite elk halfjaar uit voor de beste lening op het gebied van prijs/kwaliteit en klantbeoordeling. “We hebben hiervoor een objectieve meting ontwikkeld waarmee we dus zowel naar de rente, de voorwaarden en de klanttevredenheid van een kredietverstrekker kijken”, vertelt Amanda Bulthuis, expert geld & verzekeringen bij Geld.nl. “Lender & Spender scoorde op alle punten erg goed in januari t/m juni 2023 en komt dus als terechte winnaar uit de bus.”

Geld.nl Award 2023

Lender & Spender heeft een goede prijs/kwaliteit en zeer tevreden klanten

Om te bepalen wie de Geld.nl Award Lenen voor de eerste helft van 2023 won, keek de vergelijker hoe vaak elke kredietverstrekker in die periode bij de vergelijkingen voor geld lenen van consumenten op positie 1, 2 of 3 stond op het gebied van prijs/kwaliteit. “Dit is gebaseerd op onze eigen prijs/kwaliteit score waarbij we kijken naar de rente en belangrijkste voorwaarden, zoals de mogelijkheid voor boetevrij aflossen en of de lening wordt kwijtgescholden bij overlijden”, legt Bulthuis uit. “Lender & Spender stond de eerste zes maanden van 2023 het vaakst op nummer 2 of 3 op het gebied van prijs/kwaliteit, maar heeft ook vaak op nummer 1 gestaan. Dat geeft dus aan dat ze voor een grote groep consumenten een goed product bieden”

Daarnaast weegt Geld.nl de reviews die (oud-)klanten geven over de kredietverstrekker mee om te bepalen wie de Geld.nl Award Lenen wint. Met een gemiddeld cijfer van een 9 uit ruim 600 reviews scoort Lender & Spender ook erg goed op klanttevredenheid. “Een terechte winnaar dus”, aldus Bulthuis.

Reactie Lender & Spender

Uiteraard vroegen we Lender & Spender om een reactie op hun overwinning: “We zetten ons elke dag in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en deze prijs is een mooie bevestiging hiervan. We zijn dan ook supertrots op deze award!”, zegt Robert Leclercq, CEO van Lender & Spender.


;