Opstalverzekering

Garagebox verzekeren

Moet je een garagebox verzekeren?

Je hoeft je garagebox niet te verzekeren via een opstalverzekering. De eigenaar van het gebouw waar de garagebox deel van uitmaakt heeft hier namelijk al een gebouwenverzekering voor afgesloten. Wanneer je een garagebox huurt, zijn de spullen die je hierin plaatst meestal verzekerd via je inboedelverzekering. 

Inhoud garagebox verzekeren

Houd er wel rekening mee dat niet alle spullen in je garagebox automatisch verzekerd zijn via je inboedelverzekering. Een auto valt bijvoorbeeld niet onder dekking van je inboedelverzekering. Deze valt namelijk onder de dekking van je autoverzekering, tenzij de garagebox goed is afgesloten.

Inboedelverzekering garagebox - Slechts tot maximum vergoed  

Daarnaast hanteren inboedelverzekeraars een maximumbedrag voor spullen in een garagebox en vergoeden zij de spullen in garagebox slechts voor een maximale periode. In de voorwaarden van je inboedelverzekering lees je hoe lang de spullen in de garagebox mogen staan en welk bedrag je maximaal vergoed krijgt.

Wist je dat…Geld.nl helemaal onafhankelijk is? Hierdoor krijg je een eerlijk overzicht van het grootste aanbod opstalverzekeringen. Zo vind je makkelijk de best passende opstalverzekering tegen de laagste premie. Opstalverzekering vergelijken
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten
;