Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten


Een moment geduld alstublieft...

Geld.nl vergelijkt nu alle premies voor u
Top 10

Opstalverzekering vergelijken

Selecteer type verzekering

Eigen woning / Huurwoning
Postcode

Bespaar tot €200,- per jaar!

Waarom opstalverzekeringen vergelijken

  • Compleet overzicht van de mogelijkheden
  • Altijd een betere deal
  • Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen
  • Direct afsluiten met laagste prijsgarantie

Klantervaringen opstalverzekering

  • Geld.nl scoort gemiddeld (2899 Reviews)
  • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd

Opstalverzekering en fundamenten

Bij een opstalverzekering zijn de fundamenten van een woning niet standaard meeverzekerd. Wil je dit wel, dan kun je hiervoor bij de meeste verzekeraars een aanvullende dekking op de opstalverzekering afsluiten. Het wordt aangeraden de fundamenten in elk geval mee te verzekeren wanneer de Centrale Verwarmingsketel zich in een kelderruimte bevindt.

Opstalverzekering berekenen - herbouwwaarde

Om onderverzekering te voorkomen moet de herbouwwaarde nauwkeurig worden vastgesteld. Het wordt aanbevolen de opstalverzekering eens in de vijf jaar tegen het licht te houden. Ook wanneer er een verbouwing heeft plaatsgevonden is het verstandig de herbouwwaarde opnieuw te laten berekenen en, indien nodig, de opstalverzekering hierop aan te passen.
Eenvoud en onafhankelijk! Geld.nl is er voor u en wij sluiten ons dan ook aan bij de voorwaarden van KiFid en de Autoriteit Persoonsgegevens.
Zoeken
Voordelen voor jou
  • Selectie op basis van jouw situatie
  • Een betere deal dan je had
  • Direct afsluiten
  • Niet goed, geld terug
Inboedel versus opstal Voor veel mensen is het verwarrend wat er precies onder de dekking van een opstalverzekering valt en wat onder de inboedelverzekering. Toch is dit vrij eenvoudig te bepalen. Over het algemeen kun je stellen dat zaken die aan of in het huis vastzitten, onder de opstalverzekering vallen. De overige zaken vallen dus onder de inboedelverzekering. Dit zijn eigenlijk alle zaken in of om je huis die zonder sloop- of breekwerk kunnen worden verwijderd.
Niet goed, geld terug Bij het afsluiten van een opstalverzekering via Geld.nl krijg je standaard 14 dagen bedenktijd. Ben je niet tevreden, dan kun je de verzekering binnen die tijd kosteloos annuleren. Heb je al premie betaald, dan storten we deze terug op je rekening. Let op: de niet goed, geld terug garantie geldt alleen als je in die periode geen schade hebt gehad.
Vergelijken brengt voordeel Geld.nl wordt dagelijks door duizenden mensen gebruikt om te vergelijken en verzekeringen af te sluiten!
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke