Klantenservice Klantenservice

"Vergelijk de reisverzekeringen in Nederland en bespaar tot € 150 per jaar."

Eef van Opdorp - Budgetcoach Bekend van RTL4 en SBS 6

Reisverzekering vergelijken

vind altijd de beste deal!
DD-MM-JJJJ
 • Compleet aanbod reisverzekeringen
 • 100% onafhankelijk vergelijken
 • Altijd de beste deal
Meest complete vergelijker

Geld.nl is de meest complete
reisverzekering vergelijker van Nederland.

Website van het Jaar 2023

Geld.nl is voor de 7de keer
genomineerd voor de beste website

Laagste prijsgarantie

Ergens anders goedkoper? Wij
betalen het verschil plus 5%.

8,1

"Zojuist €150 per jaar bespaard door over te stappen"

Simone Gerritsen

"Fijne, overzichtelijke site. Vond direct wat ik zocht"

Meneer Welles

"Heel makkelijk en duidelijk. Kom hier zeker nog eens terug"

Mevrouw Martens
Zojuist overgestapt
 • 14:09
 • 13:34
 • 12:52
 • 12:19
 • 10:55

Afgelopen jaar bespaarden 21.557 klanten op hun reisverzekering via Geld.nl.

"Met deze reisverzekering houd ik meer geld over voor m’n vakantie!"
Ellen Ellen, 26

"Normaal gesproken nam ik een reisverzekering bij mijn standaard verzekeraar. Nu zie ik dat er veel goedkopere zijn! Heb de goedkoopste direct afgesloten."

Roos Roos, 23

"Pas op het laatste moment aan m’n reisverzekering gedacht. Gelukkig is het op Geld.nl allemaal snel geregeld!"

Michiel Michiel, 30

"Makkelijk te vergelijken en makkelijk afgesloten. Prima!"

Bespaar ook!
Dit vinden onze klanten van ons!
8,1
"Makkelijk een goedkope reisverzekering kunnen regelen!"

Tevreden klanten!
Besparen maakt echt alles leuker.

Bekijk alle 6649 reviews
Reisverzekering

Reisverzekering vergelijken

Wist je dat je tot wel 150 euro meer kunt overhouden voor je vakantie? Met reisverzekering vergelijken voorkom je dat je onnodig te veel betaalt. Heel veel mensen doen dit echter nog steeds niet. Reden hiervoor is omdat er ruim 30 verzekeraars zijn die een reisverzekering aanbieden, ieder met een andere premie en dekking. Een wirwar aan keuze dus. Je reisverzekering vergelijken helpt je het overzicht te behouden zodat je de beste dekking vindt tegen de laagste premie. Daarna kun je zorgeloos op reis met wat extra euro’s! Daarom maakt besparen écht alles leuker.

Reisverzekering vergelijken doe je zo

Je reisverzekering vergelijken doe je makkelijk in vijf stappen:

 1. Kies een kortlopende of doorlopende reisverzekering
 2. Vul je gegevens in
 3. Laat ons weten of je in Europa of buiten Europa reist
 4. Selecteer extra dekkingen
 5. Kies je gewenste reisverzekering

Waarom reisverzekering vergelijken via Geld.nl?

Geld.nl, dé vergelijkingssite voor verzekeringen, helpt je graag besparen op je reisverzekering, zodat je geld overhoudt voor de leukere dingen in het leven.

Grootste aanbod reisverzekeringen vergelijken

Je vergelijkt hier het grootste aantal reisverzekeringen. Je vindt dus altijd wel een dekking en premie die voldoet aan je wensen. De reisverzekering van je keuze sluit je vervolgens direct online af!

Onafhankelijk en actueel reisverzekering vergelijken

Geld.nl is geen onderdeel van een verzekering of financiële instelling. De premies en dekkingen die we tonen worden niet beïnvloed door derde partijen. We houden de reisverzekeringen up-to-date door samen te werken met onafhankelijke dataleveranciers. Zo kom je niet duurder uit dan verwacht. Dat is wel zo eerlijk! Daarom zijn wij één van de weinige vergelijkingssites met het Keurmerk Objectief Vergelijken.

Laagste prijsgarantie op reisverzekering

Via Geld.nl betaal je nooit een hogere premie voor je reisverzekering dan bij de verzekeraar zelf of een andere vergelijkingssite. Vind je binnen één week toch dezelfde reisverzekering tegen een lager tarief? Dan betalen wij je het verschil terug, plus vijf procent!

14 dagen bedenktijd op reisverzekering

Dacht je een goede reisverzekering te hebben gevonden, maar ben je er toch niet helemaal tevreden mee? Dat is geen probleem. Binnen veertien dagen zeg je de verzekering kosteloos op om een nieuwe te vinden.

Hoge klantwaardering

Bezoekers die eerder via ons hebben bespaard op hun reisverzekering geven ons een hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en de kennis van onze medewerkers worden hoog gewaardeerd. Heb je vragen of hulp nodig met de reisverzekering vergelijking? Onze vakkundige, gecertificeerde financiële experts helpen je graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040-7513968.

Genomineerd Website van het Jaar 2023

Geld.nl is in 2023 voor het zevende jaar op rij genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing. Deze jaarlijkse online publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de beste en populairste websites in Nederland. Geld.nl is genomineerd in de categorie Vergelijking. Per categorie zijn er jaarlijks maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek kan stemmen.

Goedkoopste reisverzekering gevonden? Pak die besparing!

Heb je de goedkoopste reisverzekering gevonden met de beste dekking? Sluit hem dan direct af en geniet van je besparing!

Reisverzekering aanvragen

Je reisverzekering aanvragen doe je in vier stappen:

 1. Kies je gewenste reisverzekering
 2. Vul je persoonlijke gegevens in
 3. Vul je IBAN rekeningnummer in
 4. Beantwoord de slotvragen

Gefeliciteerd, je bent nu officieel een Geld.nl bespaarder!

Reisverzekering vergelijken: handig om te weten

We willen graag dat je de goedkoopste reisverzekering vindt die past bij jou en je reis. Daarom geven we je informatie en tips mee voor het vergelijken. We zetten ze voor je op een rij:

1. Kortlopende of doorlopende reisverzekering

Bij een reisverzekering heb je keuze uit een kortlopende of doorlopende reisverzekering. Kies wat bij je situatie past. Ga je 21 dagen of langer op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering goedkoper. Ook als je één langere vakantie boekt en een paar weekendjes weg in het jaar is een doorlopende reisverzekering voordeliger.

2. Pas dekking reisverzekering aan op je situatie

Je hebt veel extra dekkingen voor je reisverzekering, zoals ziektekosten, dekking voor wintersport en voertuigenhulp. Kies alleen de dekkingen die je nodig hebt om je reisverzekering voordelig te houden. Heb je een doorlopende reisverzekering? Pas dan je dekking aan op de vakanties die je hebt gepland voor dat jaar. Heb je bijvoorbeeld een dekking voor wintersport, maar heb je dat jaar meer zin in de zon? Zet dan de wintersportdekking uit, zodat je daar niet voor betaalt.

3. Reisverzekering en annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering zit niet standaard bij je reisverzekering. Zorg dat je deze binnen veertien dagen na het boeken van je vakantie hebt geregeld. Daarna is het niet meer mogelijk om die verzekering af te sluiten of betaal je er heel veel geld voor.

4. Pas op voor dubbele reisverzekering

De reisverzekering biedt dekkingen aan die je ook via andere verzekeringen kunt afsluiten. Medische kosten in het buitenland verzeker je bijvoorbeeld ook via je zorgverzekering en pechhulp in het buitenland via je autoverzekering. Pas daarom op dat je jezelf niet dubbel verzekerd en onnodig een hogere premie betaalt.

Voordelen Geld.nl
Reisverzekering vergelijken en de rol van Geld.nl

Onafhankelijk, eenvoudig en transparant; dat is Geld.nl. We willen je op een makkelijke manier laten besparen zonder dat daar enige bezorgdheid aan te pas komt. Daarom is de informatie die wij tonen eerlijk en overzichtelijk. Zo zie je snel bij welke reisverzekering je het goedkoopst uit bent.

100% Onafhankelijk

Geld.nl is een onafhankelijke vergelijker voor verzekeringen en bancaire producten. We worden niet gefinancierd door een verzekeraar of andere financiële dienstverleners. Daardoor sta jij als consument op nummer één. We vinden het belangrijk dat je een goede reisverzekering vindt tegen de laagste premie. Om dit waar te maken zorgen we dat je altijd een 100 procent onafhankelijke vergelijking krijgt. Hiervoor werken wij samen met de onafhankelijke datalaverancier MoneyView, zodat je een goed beeld van reisverzekeringen krijgt.

Wij zijn geen onderdeel van een verzekeraar, maar hebben wel afspraken gemaakt met hen over de verwerking van de reisverzekering aanvragen. Deze afspraken hebben echter geen invloed op de resultaten die wij tonen in de vergelijking. De goedkoopste reisverzekering staat altijd bovenaan, ook als we geen afspraken hebben met die verzekeraar. Dat is wel zo eerlijk!

100% Transparant

Bij Geld.nl zijn we transparant over de werking en de verdiensten van onze reisverzekering vergelijking.

Hoe wij reisverzekeringen vergelijken
In onze reisverzekering vergelijking tonen we naast de premie ook andere kenmerken waarop je de verschillende reisverzekeringen met elkaar vergelijkt:

 • Klantcijfer
 • Polisvoorwaarden

Hoe wij verdienen
Wij hebben met veel verzekeraars afspraken gemaakt zodat je de reisverzekering van je keuze direct via Geld.nl aanvraagt bij de verzekeraar. Voor het aanvragen van deze verzekering ontvangen wij een kleine vergoeding van de verzekeraar per jaar per verzekering. Jij betaalt hiervoor niets extra’s. Met een aantal verzekeraars werken wij niet samen. Het wel of niet samenwerken heeft geen invloed op de resultaten van de reisverzekering vergelijking.

Veilig, gratis en eenvoudig

De reisverzekering vergelijking op Geld.nl is gratis en eenvoudig te gebruiken. Onze website is beveiligd door VeriSign, conform de nieuwste Internet Beveiliging Standaarden, om ervoor te zorgen dat alle data die je invult veilig is.

AFM, Kifid en de KVK

Geld.nl heeft een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12039914. Geld.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 52062910.

Indien je een klacht hebt over de inhoud van de productovereenkomst, dien je dit te richten aan de betreffende aanbieder. Indien je klacht door de aanbieder niet naar tevredenheid wordt opgelost kun je je richten tot het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Indien je een klacht hebt over de dienstverlening van Geld.nl kun je je richten tot Geld.nl. De behandeling van elke klacht geschiedt middels onze klachtenprocedure. Geld.nl is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.014480

Je privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vind je in ons privacyreglement.

Klantenservice
Klantenservice

Voor vragen over een reisverzekering of over onze diensten neem je op werkdagen contact op met onze financiële experts via 040-7513968.

Openingstijden:

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30

Uitgebreide gegevens klantenservice >

Start met besparen, vergelijk het grootste aanbod
 • Geld lenen

  Vergelijk het grootste aanbod leningen op Geld.nl en bespaar tot 700 euro op de kosten van je lening.

 • Zorgverzekering vergelijken

  Het grootste aanbod zorgverzekeringen vergelijk je snel en eenvoudig op Geld.nl en bespaar tot 300 euro op je zorgverzekering.

 • Reisverzekering vergelijken

  Start hier direct met reisverzekeringen vergelijken en bespaar tot wel 150 euro per jaar op je reisverzekering.

 • Autoverzekering vergelijken

  Vergelijk ook het grootste aanbod autoverzekeringen op Geld.nl. Gemiddeld bespaar je door goed te vergelijken wel 600 euro per jaar.

 • Spaarrente vergelijken

  Een hoger rendement op je spaargeld? Vergelijk spaarbanken en vind direct de hoogste rente en beste voorwaarden.

 • Woonverzekering vergelijken

  Vergelijk eenvoudig online het grootste aanbod woonverzekeringen en betaal niet langer onnodig te veel voor je inboedel- of opstalverzekering.

Reisverzekering afsluiten? Vergelijk, kies en bespaar!

Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten