Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten


Een moment geduld alstublieft...

Geld.nl vergelijkt nu alle premies voor u
Top 10

Goedkoopste reisverzekering vergelijken

Vergelijk 75 reisverzekeringen op premie en voorwaarden en vind die goedkope reisverzekering met goede voorwaarden. Ontdek zelf hoe eenvoudig je kunt besparen op je reisverzekering.
 

Postcode
Geboortedatum
Geslacht
Gezinsleden toevoegen?

Bespaar tot €150,- per jaar!

Stroke

Beste website reisverzekering!

Uit onderzoek van de NMa (februari 2012) bleek Geld.nl de beste vergelijkingssite voor reisverzekeringen.

  • Geld.nl scoort gemiddeld (2920 Reviews)
  • Geld.nl is deze maand 407.589 keer geraadpleegd
Stroke

Vergelijk reisverzekering

Is de voordeligste reisverzekering de beste?

In de reisverzekering vergelijking kun je gemakkelijk zelf de goedkoopste reisverzekering vergelijken en afsluiten. Let echter goed op bij het reisverzekering vergelijken. De goedkoopste reisverzekering is niet altijd de beste reisverzekering. Vergelijk reisverzekering naast de premie daarom ook op voorwaarden. Alleen dan vind je de voordeligste reisverzekering voor jouw situatie.

Heb je toch nog vragen over reisverzekeringen vergelijken? Bekijk dan onze servicepagina voor de veelgestelde vragen en informatie over bijvoorbeeld de kosten van een reisverzekering. Je kunt ons ook altijd bellen, ons Service Team helpt je graag tijdens het reisverzekering vergelijken.

Dekking en premie reisverzekering

Wanneer je een reisverzekering vergelijking maakt, is het belangrijk om te weten op welk gebied de reisverzekering van toepassing is. Bij een reisverzekering kun je kiezen uit twee verschillende dekkingsgebieden: Europadekking en Werelddekking. Tijdens het goedkope reisverzekering vergelijken kun je zelf aangeven welk dekkingsgebied je wilt. Europadekking is goedkoper en dus aan te raden als je niet buiten Europa komt. Handig om te weten, meestal kun je het dekkingsgebied van je reisverzekering tussentijds aanpassen.
Zoeken
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke