Contact

Reisverzekering Europadekking

Welke landen vallen onder Europadekking reisverzekering?

Reisverzekering Europadekking

De volgende landen vallen bij de meeste kort- of doorlopende reisverzekering onder de Europadekking: 

Albanië, Andorra, Armenië, Azerbeidzjan, België, Bosnië, Bulgarije, Canarische eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Georgië, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen,Luxemburg, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Schotland, Servië / Montenegro, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tadzjikistan, Tsjechië,Turkije, Wit-Rusland, Zweden, Zwitserland.

Reisverzekering Europadekking voor niet-Europese landen

Er zijn echter ook een aantal niet-Europese landen aan de Middellandse zee die ook onder de Europadekking vallen. Dit zijn: 

Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië.

Let op: de overzicht gaat op voor de meeste reisverzekeringen. Het kan echter voorkomen, dat reisverzekeraars hiervan afwijken. Raadpleeg dus altijd de voorwaarden van de reisverzekeraar om zeker te weten of jouw reisbestemming onder de Europadekking valt.

Wist je dat…
Je op Geld.nl het grootste aanbod reisverzekeraars vergelijkt? Zo vind je zeker de best passende reisverzekering  tegen de laagste premie en ga je met een gerust hart op reis! Reisverzekering vergelijken

De informatie op deze pagina is geschreven door Amanda Bulthuis.

Zij is als expert geld & verzekeringen gespecialiseerd in reisverzekeringen en zorgt dat je in onze vergelijking een goede keuze kunt maken voor je reisverzekering. Amanda is verantwoordelijk voor onze onderzoeken en persberichten en zorgt dat onze vergelijkingen compleet en actueel zijn. Ook is ze een veelgevraagd expert in de media, bijvoorbeeld bij RTL Nieuws en Telegraaf.

;