Contact

Laagste prijsgarantie reisverzekering Geld.nl

Hoe werkt de laagste prijsgarantie van Geld.nl?

Sluit je een reisverzekering af via Geld.nl, dan geven we je de garantie dat je nooit te veel betaalt. Wij onderhandelen daarvoor scherp met verzekeraars en houden de kosten die wij maken zo laag mogelijk. Hierdoor geven we je de hoogste kortingen op je reisverzekering.

Ergens anders toch een goedkopere reisverzekering?

Vind je binnen één week dezelfde reisverzekering ergens anders goedkoper? Dan betalen wij je het verschil in premie plús vijf procent van dit verschil terug.

Hoe maak ik aanspraak op de laagste prijsgarantie van Geld.nl?

Je maakt aanspraak op de laagste prijsgarantie als:

  • Je een reisverzekering hebt afgesloten via Geld.nl en is geaccepteerd door de verzekeraar.
  • Je ons een geldige offerte stuurt van dezelfde reisverzekering, afgegeven binnen één week nadat je de reisverzekering via Geld.nl hebt aangevraagd.
  • De offerte van de reisverzekering is gebaseerd op dezelfde voorwaarden, door dezelfde verzekeraar en voor dezelfde gegevens. Het enige verschil in de offertes is de prijs.

Voldoe je aan al deze voorwaarden? Stuur dan de offerte, samen met de volgende gegevens, naar de klantenservice van Geld.nl:

  • Naam
  • Adres + huisnummer
  • Telefoonnummer
  • Rekeningnummer

Let op! Wij controleren de offerte van de verzekeraar. Daarom stuur je ook de offerte reisverzekering van de partij die een lagere premie biedt naar ons toe. Als uit onze controle inderdaad blijkt dat je aan de voorwaarden voor laagste prijsgarantie voldoet, betalen we je het verschil tussen de offerte en de afgesloten polis bij Geld.nl terug, plús vijf procent voor het hele jaar.

Besparen op je reisverzekering?Vergelijk het grootste aanbod reisverzekeringen en sluit online de best passende reisverzekering af tegen de scherpste premie. Reisverzekering vergelijken
;