Contact

Overzicht van reisverzekeraars

Welke reisverzekeraars zijn er allemaal?

Een goede reisverzekering zorgt ervoor dat je met een gerust hart op vakantie gaat. Maar het vinden van een passende reisverzekering, met het liefst een lage premie, is vaak niet makkelijk. Er zijn tegenwoordig zoveel reisverzekeraars, dat je door de bomen het bos vaak niet meer ziet. Gelukkig vergelijken wij het grootste aanbod reisverzekeraars met elkaar en zetten dit voor jou overzichtelijk op een rij. Zo bespaar je via Geld.nl heel makkelijk op je reisverzekering.

Lijst met reisverzekeraars

ReisverzekeraarVergelijken op Geld.nlAfsluiten via Geld.nl
a.s.r.
ABN AMROX
Aegon
Allianz
Allianz Global Assistance
AnkerX
ANWB
Aon DirectX
Centraal Beheer
De GoudseX
De InternationaleX
DitzoX
Ik kies zelf van a.s.r. (voorheen De Europeesche)X
FBTO
Hema
INGX
Inshared
KlaverbladX
Nationale-Nederlanden
NowGo
OHRA
REAAL
SNS BankX
UnigarantX
Univé
Vereniging Eigen HuisX
VerzekerUzelf.nl
VigiX
ZLMX

Reisverzekeraars die we niet vergelijken

Er zijn een aantal reisverzekeraars die we helaas niet meenemen in onze vergelijking. Van deze reisverzekeraars hebben we namelijk geen of onjuiste gegevens ontvangen. Ook kan het zijn dat die reisverzekeraar zich alleen richt op een heel specifieke doelgroep en daarom door ons niet is opgenomen. Het gaat om de reisverzekeraars: De Friesland, Interpolis en National Academic.

Wist je dat...Door online reisverzekeraars met elkaar te vergelijken je al snel tot 150 euro bespaart op je reisverzekering! Check het zelf. Reisverzekering vergelijken