Reisverzekering

Reisverzekering baby

Aparte reisverzekering voor baby nodig?

Ga je binnenkort met je baby op vakantie en wil je ook voor hem/haar een reisverzekering afsluiten? Dan is dat vaak niet nodig. Bij de meeste reisverzekeraars zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd. Maar hiervoor moet je wel contact opnemen met je reisverzekeraar.

Baby reisverzekering

Controleer eerst in de voorwaarden van je reisverzekering of je baby automatisch is meeverzekerd. Is dit het geval, dan hoef je alleen maar je baby bij de reisverzekeraar op te geven. Hoe je dit precies moet doen, vind je op de site van jouw reisverzekeraar.

Je hoeft voor de baby over het algemeen geen extra premie te betalen; hij of zij is gratis meeverzekerd. Schrijf je het kind bij op jouw reisverzekering, dan geldt voor het kind dezelfde dekking als voor jou.

Tip! Beschik je al over een doorlopende reisverzekering? Geef je zoon of dochter dan zo snel mogelijk na geboorte op bij je reisverzekeraar. Op deze manier zorg je ervoor dat hij of zij ook verzekerd is bij jullie eerstvolgende vakantie. De kosten doorlopende reisverzekering zullen, zoals gezegd, hetzelfde blijven.

Wist je dat…
Je op Geld.nl het grootste aanbod reisverzekeraars vergelijkt? Zo vind je zeker de best passende reisverzekering  tegen de laagste premie en ga je met een gerust hart op reis! Reisverzekering vergelijken
Zoeken ×
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer 0 resultaten