Klantervaringen reisverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de reisverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een reisverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,0 vanuit 2749 ervaringen
In 2 min klaar.
Sha, 25 mei 2018
4
In 2 min klaar. website en de systeem is zeer efficient! heel tevreden!
Snel en makkelijk geregeld.
meneer Eshuis, 25 mei 2018
5
Snel en makkelijk geregeld.
Super verzekerd
Lukasz Grzywna, 18 mei 2018
5
Super verzekerd
Makkelijk in gebruik, snelle bemiddeling naar verzekeraar
R. Thuis, 18 mei 2018
5
Makkelijk in gebruik, en vrij snel de juiste verzekeraar voor mijn nieuwe auto gevonden. Bemiddeling ging daarna vlekkeloos en soepel. Na paar dagen had ik de polis al binnen via de verzekeraar.
Snel en efficient
H.M. Kruk, 14 mei 2018
4
Snel en efficient
Onverwachte en vlotte bemiddeling
Reina de Vree, 07 mei 2018
5
Onverwachte en vlotte bemiddeling bij het afsluiten van een verzekering. Ik kende Geld.nl niet en kwam er toevallig terecht via Google. Goed om te weten en zeker de moeite waard om bij de hand te houden.
Uitstekend geholpend
SG Kooi, 07 mei 2018
4
Uitstekend geholpen
Heldere
HH Peerdeman, 07 mei 2018
5
Heldere, strakke site! Foutloze verwerking dus TOP!
meneer FN Swanen Makkelijk aanmelden en snelle reactie…
FN Swanen, 04 mei 2018
5
Makkelijk aanmelden en snelle reactie (incl. Groene kaart) tegen scherpe prijs.
Prima!
Y., 04 mei 2018
4
Geen bijzonderheden, maar gevonden wat ik zocht, duidelijk en overzichtelijk.
De medewerker heeft netjes mijn vragen…
Mevrouw Babalyan, 20 april 2018
5
De medewerker heeft netjes mijn vragen beantwoord en snel alles geregeld. Binnenkort heb ik een brief gekregen per post. Alles was duidelijk. Prima!
Prima geregeld!
Patricia de Koning, 16 april 2018
4
Prima geregeld!
Netjes en snel geregeld
mevrouw K Koet-Hoogeveen, 13 april 2018
5
Netjes en snel geregeld
alleen via de tablet was de verzekering…
Meneer Jacobs, 13 april 2018
4
alleen via de tablet was de verzekering niet af te sluiten, wat natuurlijk wel zou moeten kunnen. de verzekering via de telefoon met een medewerkster kunnen afsluiten.
Prima voor schappelijke prijs.
Annie van Dijk, 13 april 2018
5
Prima voor schappelijke prijs.
Zeer slechte service onvriendelijke…
F. Peters, 12 april 2018
0.5
Zeer slechte service onvriendelijke mensen aan de telefoon zeer onduidelijke info op de site, er word aangegeven dat overstappen wordt geregeld maar dat is al niet waar dir moet je zelf doen, Jammer dat er nog zo'n bedrijven zijn.
Reactie Geld.nl --> Beste meneer Peters, Hartelijk dank voor de beoordeling. Middels een mail hebben wij u uitgelegd dat wij geen verzekeraar zijn en daarom niet bevoegd zijn om uw verzekering te beëindigen. Tevens hebben wij u medegedeeld hoe u gebruik kunt maken van de tool op www.geld.nl, om een opzegbrief te downloaden om het opzeggen van de huidige verzekering voor u te vergemakkelijken. Met vriendelijke groeten, Team Geld.nl
Werdt goed geholpen duidelijke
Remco, 10 april 2018
5
Werdt goed geholpen duidelijke info gekregen
Blij mee
Heer M Hannan, 09 april 2018
5
Perfecte verzekering
hele goede uitleg over de verzekering…
meneer Vink, 03 april 2018
4
hele goede uitleg over de verzekering en zeer geduldig.
ben net lid dus kan er nog weinig over…
Mevrouw HWM ter Maat, 03 april 2018
4
ben net lid dus kan er nog weinig over zeggen
Makkelijk af te sluiten.
mevrouw AM Zwemmer, 26 maart 2018
4
Makkelijk af te sluiten.
zeer goed
RAA Jozefzoon, 26 maart 2018
5
zeer goed. ik werd meteen geholpen
Super snel en klantenvriendelijk !!!
Anke Grisail, 23 maart 2018
5
Mijn aanvraag was super snel bewerkt, net dan het formilier invullen. Groene kaart en polis worden gewoon opgestuurd na mijn adres. Daar was ik blij om, want ik heb geen printer en tegenwoirdig moet je alles zelfs uitprinten. Vaak lastig!
Correct geregeld !!
Henry, 23 maart 2018
5
Correct geregeld !!
Goede en prima service.
N Leander, 23 maart 2018
5
Goede en prima service. Autoverzekering binnen enkele dagen geregeld. Gewoon super een echte aanrader.
Makkelijk en klantvriendelijkheid
Marc Haven, 21 maart 2018
5
Makkelijk en klantvriendelijkheid
Ik betaal door jullie nu 180 euro voor…
M. Kaya, 19 maart 2018
0.5
Ik betaal door jullie nu 180 euro voor een auto verzekering terwijl jullie uitgerekend hadden op 90euro!!! Dankjewel
Reactie Geld.nl --> Beste meneer, Bedankt voor uw reactie. De maandpremie bedraagt minder dan € 90,= zoals geoffreerd. Aangezien de verzekeraar slechts 1x in de maand mag incasseren met een automatische incasso, betaalt u de eerste keer de premie voor bijna 2 maanden. Vervolgens, over 2 maanden, betaalt u de afgesproken maandpremie. Met vriendelijke groeten ServiceTeam Geld.nl
Goed
D. Jagesser, 19 maart 2018
5
goede hulp en begeleiding
Uitstekend
MJA, 16 maart 2018
5
Goede site, goede service toen er een foutje in de polis geslopen was. Meteen opgelost.
Prima
Ireneusz Urban , 04 maart 2018
5
Ik heb mijn auto heel snel en efficiënt verzekerd
duidelijke vergelijkingen in keuze…
Meneer van Gelder, 02 maart 2018
5
duidelijke vergelijkingen in keuze verzekeringen. En goede feedback.
Netjes en vriendelijk geholpen maar..
Meneer Barelds, 26 februari 2018
4
Netjes en vriendelijk geholpen .maar laks in nasturen van groenekaart en papieren schade formulier
Reactie Geld.nl --> Goedemorgen, Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Uw gegevens stonden op digitale polismap, welke u ook reeds had ingezien. Inmiddels hebben wij dit voor u aangepast zodat u binnen 5 werkdagen de stukken met de post ontvangt. Met vriendelijke groeten, Service Team Geld.nl
Supersnel geregeld en alles via de mail...
Miranka, 23 februari 2018
5
Supersnel geregeld en alles via de mail heel snel alles en ( polisblad enz) ontvangen.
Ben nu 13 dagen verder maar nog geen...
A. Fokkema, 23 februari 2018
0.5
Ben nu 13 dagen verder maar nog geen polis voorwaarden en groene kaart ontvangen. aanvraag is gedaan op 10-02-2018 en niet zoals u beweerd op 18-02-2018. op 10-02-2018 door u bevestigd. nog weer een foutje in u administratie. dus nogmaals een dikke nul voor u service
Reactie Geld.nl --> Beste mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Uw aanvraag is op 18 februari door ons ontvangen, en verwerkt. De polis van je verzekering wordt binnen vijf werkdagen naar je toegestuurd. Gaat je verzekering pas over enkele weken of maanden in? Dan ontvang je de polis een aantal weken voor de ingangsdatum per post. In uw situatie wordt de polis rond de ingangsdatum, 1 maart, naar u toegestuurd. Ik verwacht dan ook dat u begin volgende week de polis met de daarbij behorende bescheiden heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, ServiceTeam Geld.nl
De verzekering is pas afgesloten dus…
B. van Ingen, 16 februari 2018
4
De verzekering is pas afgesloten dus kan nog geen echte mening vormen over de verzekering. maar bij Geld.nl ging het afsluiten van de verzekering vrij snel
Zeer goed
Dhr. Van der Vegt, 12 februari 2018
5
Deze site is zeer goed
Super echt makkelijk
H.G. Passmann, 09 februari 2018
4
Super echt makkelijk
Je word goed en snel geholpen met het …
Dhr Wal, 09 februari 2018
5
Je word goed en snel geholpen met het afsluiten van je verzekering.
ben tevreden,en meld vadaag of maandag …
heer DRR van Dijk, 09 februari 2018
5
ben tevreden,en meld vadaag of maandag een nieuwe klant aan
Kreeg het correcte advies met …
Aj 't Hart, 09 februari 2018
4
Kreeg het correcte advies met duidelijke uitleg. Jammer, dat jullie in het week-end niet bereikbaar zijn. Er zijn veel mensen, die dan ook een auto kopen en direct verzekerd willen zijn.
Fijne vergelijkingssite die je snel …
A. Kalse, 08 februari 2018
5
Fijne vergelijkingssite die je snel inzicht geeft in de beste keuze. Eenvoudige pagina's waar je snel door heen kunt. Heel gebruikersvriendelijk!
Echt goed autoverzekering dankjewel ...
Spencer Bento Moreira, 05 februari 2018
5
Echt goed autoverzekering dankjewel voor die brief met all papier en regels en met schade formulier doei
Het afsluiten ging prima
meneer Aertse, 02 februari 2018
4
Het afsluiten ging prima
Vakkundig
Meneer Schulz, 26 januari 2018
4
Vakkundig Snel afgehandeld.
De eenvoud van het maken van een keuze...is reuze!
E. van Capelleveen, 26 januari 2018
5
De eenvoud van het maken van een keuze is reuze, een uitkomst voor een ieder zelfs een ouder persoon kan zo ook de was doen. Kortom, Top! Evert 1956
Goed te woord gestaan en actie ondernomen.
Meneer van Niel, 26 januari 2018
4
Goed te woord gestaan en actie ondernomen.
Deskundig en vriendelijk
Heer Boekholt, 26 januari 2018
5
Deskundig en vriendelijk telefonisch advies, snelle en correcte afhandeling.
Snel en to the point geholpen
Dhr. R.E. van Riet, 24 januari 2018
5
Snel en to the point geholpen
Snel geholpen
M. Mackay, 23 januari 2018
4
Snel geholpen
Zeer tevreden
Denis Denis, 22 januari 2018
4
Snelle afhandeling en fijne korting. vriendelijke groeten Denis
Meer beoordelingen bekijken