Zoeken
Ik ben op zoek naar:
Ongeveer resultaten
Geen resultaten

Klantervaringen reisverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de reisverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een reisverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,3 vanuit 2862 ervaringen
Helder
Fryslan, 22 februari 2019
4
Helder en duidelijk, snel en simpel.
Ik vind het een open bedrijf
A de Vaan, 15 februari 2019
4
Ik vind het een open bedrijf, met een goede en duidelijke afhandeling, als kontact opgenomen word. Ik ben tevreden
Alles is fijn voor mijn
M Dudkiewicz, 15 februari 2019
5
Alles is fijn voor mijn
Prima geregeld
Meneer Duboz, 15 februari 2019
4
Snel en duidelijk
Het zou beter zijn dat ik deze enquête…
D. Uwamwezi, 11 februari 2019
4
Het zou beter zijn dat ik deze enquête later dit jaar invul als ik ervaring opgedaan heb.
Misschien is het goed de nieuwe…
Galerie de Bun, 08 februari 2019
4
Misschien is het goed de nieuwe verzekerde een e-mail naar jullie te laten sturen voor het juiste e-mail adres.
Goede service
Gerard, 08 februari 2019
5
Goede service
Snel en oplossing-gericht.
Susan, 08 februari 2019
5
Snel en oplossing-gericht.
Fijn geholpen ondanks mijn…
Juella, 07 februari 2019
5
Fijn geholpen ondanks mijn gecompliceerde verhaal als startende ondernemer.
Heel lieve
Peter, 05 februari 2019
5
Heel lieve, hartstikke goed service
duidelijke uitleg en snelle service
retreeqsuiki89, 04 februari 2019
5
duidelijke uitleg en snelle service
Snel en gemakkelijk
J van Loo, 01 februari 2019
5
Snel en gemakkelijk
Goed en snel en bovendien voordelig…
K de Ruiter, 01 februari 2019
4
Goed en snel en bovendien voordelig afgesloten via geld.NL een aanrader
Geen problemen
Z. Inauri, 01 februari 2019
4
Goed verlopen
Makkelijk en snel afgesloten,duidelijk…
Marcel, 31 januari 2019
5
Makkelijk en snel afgesloten,duidelijk en niet onbelangrijk.En goede prijs kwaliteit verhouding.
Fijne communicatie met duidelijke info…
Lenie, 30 januari 2019
5
Fijne communicatie met duidelijke info hulp en inzet van medewerkster Nora.Geeft je meteen een vertrouwd gevoel om met haar te chatten ! :D
Snel en gemakkelijk.
J Van Loo, 25 januari 2019
4
Snel en gemakkelijk.
Goed bedrijf
Paula Eijkhout, 25 januari 2019
5
Goed bedrijf, dit wil ik jullie aanraden.
prima!!!
M bujor, 25 januari 2019
5
they help me very fast
P Markesteijn Nog geen ervaring met Geld.nl.
P Markesteijn, 25 januari 2019
4
P Markesteijn Nog geen ervaring met Geld.nl.
Tijdens het aanvragen van een…
Samantha, 23 januari 2019
5
Tijdens het aanvragen van een autoverzekering komt er meteen in beeld dat je kan chatten. Je word direct geholpen dat is heel fijn!
Autoverzekering
Edwin Kester, 22 januari 2019
5
Prima, zeker de hulp van Nora in de chat
Heel goed geholpen
Jan vd Haar, 21 januari 2019
5
heel goed geholpen
prima en behulpzame medewerker
Gerard Terpstra Fotografie , 17 januari 2019
5
prima en behulpzame medewerker
Goed
Tuan Nguyen, 16 januari 2019
2.5
Goed geholpen door Nora
Prima geholpen
Harry, 15 januari 2019
5
Prima geholpen. Zo kan het dus ook.
Prima hulp
F. Zuijdweg, 15 januari 2019
5
Prima hulp. Correct en netjes.
Goede chat maar zoals ik verwachtte geen resultaat
A. Stevens, 11 januari 2019
3
Goede chat maar zoals ik verwachtte geen resultaat
Zeer goed
Kader Ozdemir, 10 januari 2019
5
Zeer goed vond ik het zelf
Zeer behulpzame Nora.
meneer Hagen, 09 januari 2019
5
Zeer behulpzame Nora.
Top en snel geregeld
HE Philipse, 04 januari 2019
5
Top en snel geregeld
Ik werd fantastisch geholpen door Gigi
JHC Velthuisen, 04 januari 2019
5
Ik werd fantastisch geholpen door Gigi. Ik kon niet zelf het aanvraag formulier invullen bij Findio. Zij heeft dat voor me gedaan.
Zeer klant en oplossing gerichte…
Ed, 04 januari 2019
5
Zeer klant en oplossing gerichte service!
Lekker snel en duidelijk
Smoothh Lovesmelanie, 04 januari 2019
5
Lekker snel en duidelijk
Super geholpen!
Daniël Alexander, 02 januari 2019
5
Super geholpen! Snelle en onderbouwde adviezen met de gewenste uitkomst.
Snel en heel makkelijk afgesloten
Melih Kaan Çiçek, 02 januari 2019
5
Snel en heel makkelijk afgesloten. Goed overzichtelijk ook. Ben zeer tevreden.
Aardige dame
J. Ketting, 02 januari 2019
5
Aardige dame
Duidelijke vergelijkingssite
Robert, 31 december 2018
5
Duidelijke vergelijkingssite, zonder poespas. Verzekering via Geld.nl bij ASR afgesloten, omdat dit niet rechtstreeks bij ASR kan. Binnen 2 minuten na afsluiten kreeg ik meteen de polis binnen. Beter kan niet toch ?
Gigi bedankt voor je ontzettend fijne
Dhr. Dekker, 29 december 2018
5
Gigi bedankt voor je ontzettend fijne, vlotte en duidelijke antwoorden en hulp bij het oversluiten van onze zorgverzekering
Overstappen van zorgverzekering
S.I. Granviel, 28 december 2018
5
Heeft via Geld.nl. snel een beslissing kunnen nemen om over te stappen , en een voordelige zorgverzekering af te kunnen sluiten,TOP
excellent klantenservice chat
Mw. van Liempd, 21 december 2018
5
ze nemen de tijd om de best passende zorgverzekering op prijs én inhoud voor jou te vinden bedankt Gigi
very simple and fast
Catalin, 20 december 2018
5
very simple and fast
Heel vriendelijk geholpen
Mevr. Solmaz, 19 december 2018
5
Nora heeft mij heel goed geholpen met het vinden van de juiste zorgverzekeraar. Dit ging snel en gemakkelijk! Dankjewel.
Top , een makkelijk
M. Aishan, 13 december 2018
5
Top,,,,,,,makkelijk !
prima geholpen
Wim, 13 december 2018
4
prima geholpen, ze nemen tenminste de tijd voor je.
Aanvraag voor een persoonlijke lening snel en vriendelijk verlopen
Jacques Smit, 12 december 2018
4
Aanvraag voor een persoonlijke lening vrij snel via de chat aangevraagd. Ik was snel en vriendelijk geholpen
Het is heel good site
Ibrahim Arnaout , 10 december 2018
5
Het is heel good site
WA verzekering auto
Jan, 06 december 2018
5
Goed geholpen door Gigi die de autoverzekering die ik wilde zelfs voor mij heeft aangevraagd. De site van de verzekeraar gaf mij een hogere premie dan de premie die door geld.nl werd genoemd. Goed geregeld Gigi!
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
M Ben Jaber, 30 november 2018
4
Ik ben nieuw lid en ben tevreden
Prima serivce!
Anoniem, 29 november 2018
5
Uitstekend geholpen via telefoon. Er wordt meegedacht om de juiste producten te vinden. Compliment! De gemaakte afspraken worden ook direct nagekomen.
Meer beoordelingen bekijken
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke