Klantervaringen reisverzekering – Ervaringen & Reviews Geld.nl

Reviews van Geld.nl Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs via Geld.nl de reisverzekeringaanbieders hebben vergeleken en direct een reisverzekering afsloten.
Beoordelingen
Geld.nl scoort nu gemiddeld 9,0 vanuit 2768 ervaringen
Snel
David Akopov, 10 augustus 2018
4
Snel, makkelijk en goedkoop
Snelle en duidelijke afhandeling
Alex , 10 augustus 2018
4
snelle en duidelijke afhandeling
perfecht
Ard Schouten, 03 augustus 2018
4
geen idee so what
heel erg bedank voor hulp
Gasparjan, 27 juli 2018
5
heel erg bedank voor jullie hulp. de medewerkers waren heel professioneel en aardig.
Eerlijke vergelijking
M. Francken, 13 juli 2018
5
Eerlijke vergelijking, goede en snelle service
Omdat het altijd beter kan
G.J van Vliet, 13 juli 2018
4
Omdat het altijd beter kan
In verband mijn slechthorendheid was…
Jolanda Kokke, 12 juli 2018
4
In verband mijn slechthorendheid was dit een mooie oplossing gewoon via mail omdat het kan
de eerste keer ging het mis .
JGG Philipsen, 09 juli 2018
4
de eerste keer ging het mis, de tweede keer is alles zeer goed gedaan
Zeer vlotte en zorgvuldige afwerking...
J. de Boer, 09 juli 2018
5
Zeer vlotte en zorgvuldige afwerking voor een scherpe prijs.
helder en transparant....!
meneer Dantz, 29 juni 2018
4
helder en transparant....!
Prima, aanrader
Iwka el Toro, 29 juni 2018
4
Prima, makkelijk telefonisch te bereiken. Aardige en behulpzaam...Kon mijn premie tikje goedkoper zal ik liefst bij ze blijven.
Top service
Irma Luykx, 28 juni 2018
5
Ik ben via mail uitstekend geholpen. Daar waar ik vast liep, hebben zij mij super verder geholpen! Hartelijk dank voor de super service.
GOED BEDRIJF
Layan Dabagh, 26 juni 2018
5
GOED BEDRIJF
super geregeld allemaal tevreden
lien, 22 juni 2018
5
super geregeld allemaal tevreden
overzichtelijke informatie
Anoniem, 18 juni 2018
5
overzichtelijke informatie, vriendelijke medewerksters, snel geregeld.
Snel en correct afgewerkt!
Dhr Dullemeijer, 08 juni 2018
5
Snel en correct afgewerkt
Duidelijke vergelijkingssite
PCH Wijlaars, 06 juni 2018
5
Duidelijke vergelijkingssite met deskundige medewerkers en snelle afhandeling.
Goede en vlotte service1
Mevrouw Jedlinksa, 04 juni 2018
5
Goede en vlotte service1
heb verder nog geen ervaring met dit…bedrijf
meneer Salij, 04 juni 2018
4
heb verder nog geen ervaring met dit bedrijf tijd zal het leren !!
In 2 min klaar.
Sha, 25 mei 2018
4
In 2 min klaar. website en de systeem is zeer efficient! heel tevreden!
Snel en makkelijk geregeld.
meneer Eshuis, 25 mei 2018
5
Snel en makkelijk geregeld.
Super verzekerd
Lukasz Grzywna, 18 mei 2018
5
Super verzekerd
Makkelijk in gebruik, snelle bemiddeling naar verzekeraar
R. Thuis, 18 mei 2018
5
Makkelijk in gebruik, en vrij snel de juiste verzekeraar voor mijn nieuwe auto gevonden. Bemiddeling ging daarna vlekkeloos en soepel. Na paar dagen had ik de polis al binnen via de verzekeraar.
Snel en efficient
H.M. Kruk, 14 mei 2018
4
Snel en efficient
Onverwachte en vlotte bemiddeling
Reina de Vree, 07 mei 2018
5
Onverwachte en vlotte bemiddeling bij het afsluiten van een verzekering. Ik kende Geld.nl niet en kwam er toevallig terecht via Google. Goed om te weten en zeker de moeite waard om bij de hand te houden.
Uitstekend geholpend
SG Kooi, 07 mei 2018
4
Uitstekend geholpen
Heldere
HH Peerdeman, 07 mei 2018
5
Heldere, strakke site! Foutloze verwerking dus TOP!
meneer FN Swanen Makkelijk aanmelden en snelle reactie…
FN Swanen, 04 mei 2018
5
Makkelijk aanmelden en snelle reactie (incl. Groene kaart) tegen scherpe prijs.
Prima!
Y., 04 mei 2018
4
Geen bijzonderheden, maar gevonden wat ik zocht, duidelijk en overzichtelijk.
De medewerker heeft netjes mijn vragen…
Mevrouw Babalyan, 20 april 2018
5
De medewerker heeft netjes mijn vragen beantwoord en snel alles geregeld. Binnenkort heb ik een brief gekregen per post. Alles was duidelijk. Prima!
Prima geregeld!
Patricia de Koning, 16 april 2018
4
Prima geregeld!
Netjes en snel geregeld
mevrouw K Koet-Hoogeveen, 13 april 2018
5
Netjes en snel geregeld
alleen via de tablet was de verzekering…
Meneer Jacobs, 13 april 2018
4
alleen via de tablet was de verzekering niet af te sluiten, wat natuurlijk wel zou moeten kunnen. de verzekering via de telefoon met een medewerkster kunnen afsluiten.
Prima voor schappelijke prijs.
Annie van Dijk, 13 april 2018
5
Prima voor schappelijke prijs.
Zeer slechte service onvriendelijke…
F. Peters, 12 april 2018
0.5
Zeer slechte service onvriendelijke mensen aan de telefoon zeer onduidelijke info op de site, er word aangegeven dat overstappen wordt geregeld maar dat is al niet waar dir moet je zelf doen, Jammer dat er nog zo'n bedrijven zijn.
Reactie Geld.nl --> Beste meneer Peters, Hartelijk dank voor de beoordeling. Middels een mail hebben wij u uitgelegd dat wij geen verzekeraar zijn en daarom niet bevoegd zijn om uw verzekering te beëindigen. Tevens hebben wij u medegedeeld hoe u gebruik kunt maken van de tool op www.geld.nl, om een opzegbrief te downloaden om het opzeggen van de huidige verzekering voor u te vergemakkelijken. Met vriendelijke groeten, Team Geld.nl
Werdt goed geholpen duidelijke
Remco, 10 april 2018
5
Werdt goed geholpen duidelijke info gekregen
Blij mee
Heer M Hannan, 09 april 2018
5
Perfecte verzekering
hele goede uitleg over de verzekering…
meneer Vink, 03 april 2018
4
hele goede uitleg over de verzekering en zeer geduldig.
ben net lid dus kan er nog weinig over…
Mevrouw HWM ter Maat, 03 april 2018
4
ben net lid dus kan er nog weinig over zeggen
Makkelijk af te sluiten.
mevrouw AM Zwemmer, 26 maart 2018
4
Makkelijk af te sluiten.
zeer goed
RAA Jozefzoon, 26 maart 2018
5
zeer goed. ik werd meteen geholpen
Super snel en klantenvriendelijk !!!
Anke Grisail, 23 maart 2018
5
Mijn aanvraag was super snel bewerkt, net dan het formilier invullen. Groene kaart en polis worden gewoon opgestuurd na mijn adres. Daar was ik blij om, want ik heb geen printer en tegenwoirdig moet je alles zelfs uitprinten. Vaak lastig!
Correct geregeld !!
Henry, 23 maart 2018
5
Correct geregeld !!
Goede en prima service.
N Leander, 23 maart 2018
5
Goede en prima service. Autoverzekering binnen enkele dagen geregeld. Gewoon super een echte aanrader.
Makkelijk en klantvriendelijkheid
Marc Haven, 21 maart 2018
5
Makkelijk en klantvriendelijkheid
Ik betaal door jullie nu 180 euro voor…
M. Kaya, 19 maart 2018
0.5
Ik betaal door jullie nu 180 euro voor een auto verzekering terwijl jullie uitgerekend hadden op 90euro!!! Dankjewel
Reactie Geld.nl --> Beste meneer, Bedankt voor uw reactie. De maandpremie bedraagt minder dan € 90,= zoals geoffreerd. Aangezien de verzekeraar slechts 1x in de maand mag incasseren met een automatische incasso, betaalt u de eerste keer de premie voor bijna 2 maanden. Vervolgens, over 2 maanden, betaalt u de afgesproken maandpremie. Met vriendelijke groeten ServiceTeam Geld.nl
Goed
D. Jagesser, 19 maart 2018
5
goede hulp en begeleiding
Uitstekend
MJA, 16 maart 2018
5
Goede site, goede service toen er een foutje in de polis geslopen was. Meteen opgelost.
Prima
Ireneusz Urban , 04 maart 2018
5
Ik heb mijn auto heel snel en efficiënt verzekerd
duidelijke vergelijkingen in keuze…
Meneer van Gelder, 02 maart 2018
5
duidelijke vergelijkingen in keuze verzekeringen. En goede feedback.
Meer beoordelingen bekijken
Hulp nodig? Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 service@geld.nl
Heb je schade? Wij staan voor je klaar schade@geld.nl
Vergelijk en start met besparen op je vaste lasten
Geef je wensen aan en vul je gegevens in
Wij zoeken de best passende producten
Vergelijk, kies en sluit je product direct online af
stroke